Arkadaşlar Benim Evimde Ayriyetten Download Pc Si Bulunuyor.Onda Toplam 6 500 Gb Hdd,4 Dvd Rw,1950 pro,4 adettte 12 Cm Lik Fan Var Pc 356 Gün Açık Genelde Ayda Bir Gün Kapatıyorum.Buna Önerebileceginiz Psu Var Mı.Ve Oc Olacak
Yeni bir sistem toplayacağım ve PSU konusunda sizlerden fikir almak istiyorum. http://www.extreme.outervision.com/ sitesini kullanarak yaptığım hesaplamada yaklaşık olarak 550W-600W civarında bir PSU ya ihtiyacım olduğu görülüyor. Aşağıda sizlere sistemimi yazıyorum :
ANAKART : GIGABYTE P35 DS3R (REV2.1)
CPU : INTEL Core2 Duo E8400 yada INTEL Core2 Duo E8200
Bu koşullar altında bana önerebileceğiniz PSU seçenekleri neler olabilir acaba ? Açıkcası moduler olmasını tercih ederim ama sonuçta en önemlisi sistimi sağlıklı bir şekilde çalıştırması.
Arkadaşlar Benim Evimde Ayriyetten Download Pc Si Bulunuyor.Onda Toplam 6 500 Gb Hdd,4 Dvd Rw,1950 pro,4 adettte 12 Cm Lik Fan Var Pc 356 Gün Açık Genelde Ayda Bir Gün Kapatıyorum.Buna Önerebileceginiz Psu Var Mı.Ve Oc Olacak
Yeni bir sistem toplayacağım ve PSU konusunda sizlerden fikir almak istiyorum. http://www.extreme.outervision.com/ sitesini kullanarak yaptığım hesaplamada yaklaşık olarak 550W-600W civarında bir PSU ya ihtiyacım olduğu görülüyor. Aşağıda sizlere sistemimi yazıyorum :
Bu koşullar altında bana önerebileceğiniz PSU seçenekleri neler olabilir acaba ? Açıkcası moduler olmasını tercih ederim ama sonuçta en önemlisi sistimi sağlıklı bir şekilde çalıştırması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar
Dostum hemen hemen senin sisteme yakın bir sistem oluşturuyorum.550 w civarı güç ihtiyacı var. Ben silverstone olympia 650 w seçtim zaten slı yada crossfire yapılmicak.ama bu serinin 750 w olanınıda seçebilirsin. 2. sınıf bir psu ve 8 pin desteği gibi özellikleri var. benim önerim bu. Daha ucuz olsun istersen FSP modellerini mutlaka incele 700 w olanı.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar
Birader sana 550 watt yeter de artar bile.. Benden söylemesi.. Boşu boşuna parana kıyma.. Lc Power, High Power, Glacial Power 550 watt'larının fiyatlarını araştır, en uygun fiyat GLACİAL marka olanda haberin olsun:) Kolay gelsin..
Not: +1 HDD'n dışında alacağın sistem benimkiyle aynı :) ben de aynı sistemi topluyorum.. Kolay gelsin. (KASALAR DA FARKLI :D)