@izmitcarsi ramleri ayrı ayrı slotlara takılması onerilir herzaman ama senın oyledıgın sıkıntıya sebep olacagını dusunmuyorum. ama sna tavsiyem once SARI slotlara takman.
@HERKES
Hala sistemim icin bir PSU tavsiyesi alamadim Yokmu bi el atıcak, şöle sistemi kaldırıcak, sessiz ve Uygun fiyatlı bır urun grubu :)
INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ CPU W/ Titan Vanessa Cooler + Gigabyte GA-P35 DS3L Motherboard + Corsair 1GBx2 800 mHZ DDR2 + Samsung 500gb 8mb SATA + Leadtek 8600GTS THD Extreme + Creative Live Value! + LG DVD-R + LG CD-R Combo + GMC K1 + Neovo 19" LCD + Creative Desktop Wireless 9000 Pro + Logitech X-620 6.1 + Zoom X5 + Canon MP640 + Hp Laser Jet 1018 + Webcam + Avermedia TV Capture
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim OERDEM. Sistemimdeki güç kaynağı aopen ES50 - A04 kasa ile gelen güç kaynağı. Sahte olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı? Zira 3 sene önce 66 ytl vermişim. Ek ekran kartı güç girişi ile ne demek istediğini anlayamadım. Şimdiki ekran kartımı çıkartıp yerine hd2600xt yi takamazmıyım.?
fast aopen ise gerçektir meraklanmayın, ağırlığı ile doğru orantılı gibidir güç kaynakları kalitesi...
eğer güç kaynağınızda 6pin dikdörtgen şekilde var ise, ki büyük ihtimalle yoktur ama bilgisayarcıdan molex i pciex güç çıkışına dönüştüren parçalardan alabilirsiniz, ama varsa büyük ihtimalle olur, 2*3 şeklinde olucak