Şimdi Ara

9.7 inçlik iPad Pro, kamerası ile bir ilke imza atabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 9.7 inçlik iPad Pro, kamerası ile bir ilke imza atabilir

    Apple'ın bu ay içerisinde düzenlemesi beklenen Bahar etkinliğinde, iPad Air 3 modelinin tanıtılacağı tahmin ediliyordu ancak sürpriz bir şekilde daha küçük bir iPad Pro versiyonunun görücüye çıkacağı gündeme gelmeye başladı. Yine 9.7 inçlik ekrana sahip olacak iPad Pro, kamerası ile dikkat çekecek.

    Gelen bilgilere göre, iPad Pro modelinde 12MP çözünürlüğünde bir arka kamera yer alacak. iPhone 6S serisinde kullanılan sensörü temel alacağı belirtilen arka kamera, 4K video kaydı da yapacak. Bugüne kadar iPad ailesi, düşük kamera performansı nedeniyle eleştiriliyordu. Apple'ın yaptığı çalışmalar ile, iPad Air 2 sonrasında tüm modellerde 8MP kameralar görmeye başlamıştık.

    Ayrıca Bkz.iPhone SE ekran modülü internete sızdırıldı
    Anlaşılan Apple, kamera tarafında biraz daha vites artırmış görünüyor. 12MP kamerası ile yeni iPad Pro modeli, ailenin ilk 4K video kaydı yapan üyesi olacak. Ayrıca daha önce sızan bilgilerde, bir LED flaş desteğinden bahsediliyordu. Yine bu da, ailede bir ilk anlamına geliyor.

    Yeni iPad Pro modelinde, 9.7 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlükte ekran, Apple A9X yonga seti, 4 hoparlör ızgarası, Apple Pencil desteği, Smart Connector yuvası, daha iyi FaceTime kamerası şeklinde özellikler olması bekleniyor. Model, Mart ayı sonundaki lansmanın ardından, raflara çıkacak.  







  • iPad air serisi bitiyor demek, iPad 4 kullaniyorum hala hızlı tüm işlerimi yapabiliyorum, tabletler daha uzun ömürlü oluyor telefonlara göre yada değiştirme istegi uyandıracak bir yenilik gelmiyor diyelim.

  • "Bir ilke imza atabilir"yazisini okuyunca insan degisik seyler bekliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerayı 12 mp yapmak mı "bir ilke atabilir" demek bırakın bu işleri....

  • Ekran çözünürlüğü artacak bana göre.

  • Lightining portundan usb ve hdmi çıkışı alabildiğimizi ve kalem desteğinide düşünürsek ideal tablete en yakını ipad ama düzgün bi Windows muadili model olsa bazı yönlerden daha kullanışlı olabilir özellikle normal pc nin yapabildiği herşeyi yapabildiğini göz önüne alırsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalmilita

    iPad air serisi bitiyor demek, iPad 4 kullaniyorum hala hızlı tüm işlerimi yapabiliyorum, tabletler daha uzun ömürlü oluyor telefonlara göre yada değiştirme istegi uyandıracak bir yenilik gelmiyor diyelim.


    Sizie tamamiyle katılıyorum. İkinci ipad almamın nedeni gps ve ince olması idi.
    Tablet ile çektiğim fotoğraflar çok az. Kamerasının 4k olup olmaması beni yeni bir cihaz almaya zorlamaz.

    Yeni bir tablet alsam yine apple ürünü olur ama almam için bir sebep yok şuan. KAmera yerine ekranının 4 k ve üzeri olsa düşünebilirim.

  • Bence çok da önemli değil, ipad dahil çeşitli tabletler kullanmış biri olarak 9.7" tabletle fotoğraf çekmeye çalışmanın çok abes ve komik durduğunu söylemeliyim.
    Bugüne kadar bu sebepten dolayı tabletlerde fotoğraf kalitesini pek önemsemediler zaten, daha çok uygulamaların kullanımı için vardı. Fotoğraf için akıllı telefonunuz varsa
    tabletin kamerasını kullanmazsınız bile.
  • gereksiz..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.