Şimdi Ara

Gears of War: Ultimate Edition'ın Sistem Gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Gelişmiş grafiklerle PC'de boy gösteren Gears of War: Ultimate Edition'ın PC sistem gereksinimleri açıklandı. Oyunu 4K'da oynamak için son sistem bir ekran kartına sahip olmanız şart. Minimum ise GTX 650 ti veya R7 260X gerekiyor.

4K Önerilen Sistemler
    İşlemci: Intel Core i7 @ 4Ghz / AMD FX 6-core
    Bellek: 16GB RAM (6GB VRAM)
    Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 980 Ti / AMD Radeon R9 390X

1080p için önerilen sistem
    İşlemci: Intel Core i5 @3.5Ghz / AMD FX 6-core
    Bellek: 8GB RAM (4GB VRAM)
    Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 970 / AMD Radeon R9 290X

Minimum gereksinimler
    İşlemci: Intel Core i5 @ 2.7Ghz / AMD FX 6-core
    Bellek: 8GB RAM (2 GB VRAM)
    Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 650 Ti / AMD Radeon R7 260X

• Oyun çıktı arkadaşlar.

https://www.microsoft.com/en-us/store/games/gears-of-war-ultimate-edition-for-windows-10/9nblggh3shm5

Bu yabancı link olabilir ama mağazadan ararsanız 49 TL'ye mevcut. Fiyat için Phil reise tekrar teşekkür ediyorum.
  • Oyun çıktı aynen. Boyutu biraz fazla gibi geldi. Ama bi remake olarak düşündüğümüzde iyi diyeiliriz. :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ukrayna stored daha ucuzdur muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar kötü bir optimizasyonu var bu oyunun ya quantum break de aynı derecede kötü. Anlaşılan küçük ekiplere yaptırıyorlar PC portlarını :(

• Ukrayna için 37 lira ama Türkiye için de gayet uygun bence. Normalde 30$-30£ olarak biliyorum.

• oyun çıkmıştır.
    galiba w10 ile xbox birleşcek
    yani xbox oyunları w10 exc.
    steamde olmayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni nesilde RAM değil de VRAM isteği çok fazla.
  • Oyunu tr storedan satın alamayan var mı? Ödemenizi işleme alamıyoruz mesajı alıyorum

• 10 yıl önce çıkmış oyuna 2 ışık efekti 1 kaplama ekleyince gtx 970 istiyor müthiş optimizasyon tebrikler.

• adamlar oyunu sanki sıfırdan yapmış bu nedir arkadaş

• 100 yıllık oyun GTX 970 istiyor... Bu ne la ?!?!

Zaten iğrenç, şimdiye kadar oynadığım en kötü oyunlardan biri.
  • Bilgisayarı hiç güncellemeyelim gerçekten. Neredeyse bütün oyunlarda optimizasyon sorunu var ve bu Nvidia olayından bıktım açıkcası. Bu kadar hata olmaması lazım.
  • Oyunu i7-4500U, 8GB Ram, 2GB GT735M ile oynama şansım var mı sizce? Ona göre satın alacağım oyunu.
  • 4k icin normal 1080 p icinde normal ben bi acayiplik giremedim artik bi zahmet pc yenileyin

• Zaten en düşük ayarlar konsoldan bi tık öte oluyo neyini eleştiriyonuz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ana konusuna da yazım ama buraya da yazayım hem bilgilendirmek hem cevabı varsa almak için. Windows Store da dosya indirme yerini değiştiremiyoruz, genel olarak değiştirme ayarı var Windows ayarlarında ama o sırf Windows Store için değil direk her şeyin kaydedileceği yeri değiştiriyor ki bunu da önermiyorlar. Regedit ile değiştirenler var fakat Microsoft onun içinde değiştirin ama çalışmaz bir şey olursa bize gelmeyin demiş aşağı yukarı. Kısacası koskoca Microsoft bunu düşünememiş anladığım kadarıyla. Ben SSD kullanıyorum 250 GB, 50'si gitti şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaBr2

Ukrayna için 37 lira ama Türkiye için de gayet uygun bence. Normalde 30$-30£ olarak biliyorum.

Çok iyi o zaman enpara ile 12 tl ye gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2K

Oyunun ana konusuna da yazım ama buraya da yazayım hem bilgilendirmek hem cevabı varsa almak için. Windows Store da dosya indirme yerini değiştiremiyoruz, genel olarak değiştirme ayarı var Windows ayarlarında ama o sırf Windows Store için değil direk her şeyin kaydedileceği yeri değiştiriyor ki bunu da önermiyorlar. Regedit ile değiştirenler var fakat Microsoft onun içinde değiştirin ama çalışmaz bir şey olursa bize gelmeyin demiş aşağı yukarı. Kısacası koskoca Microsoft bunu düşünememiş anladığım kadarıyla. Ben SSD kullanıyorum 250 GB, 50'si gitti şu an.

Depolama (Storage) bölümünden her bir uygulamayı bağımsız olarak farklı bir sürücüye taşımak mümkün. Oyunu farklı bir sürücüye taşıyabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.