Şimdi Ara

Quantum Break'den 18 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Xbox One ve PC kullanıcılarının heyecanla beklediği Quantum Break için İspanyolca yorum eşliğinde hikaye ilerleyişi ve oynanış dinamiklerine yoğunlaşan bi tanıtım videosu yayınlandı. Bu video karakterimizin  tüm "zamanı manipüle etme" yeteneklerini tek tek ele alıyor. Time Vision, Time Stop, Time Dodge ve Time Shield adı altında toplanan 4 farklı yetenekle birlikte çatışmalara farklı bir bakış açısı getirilmiş.

Efektleriyle göz dolduran oyun çatışma dinamikleri, yapay zeka ve bazı vuruş düşman animasyonlarıyla maalesef bende hayal kırıklığına sebep oldu. Yapımda kuşkusuz en sevindirici detaylardan birisi mevcut yeteneklerimizle oluşturulmuş bulmaca ve platform öğeleri.

• eyyy talha reis oyun dunyasında bu ay vİdeosu nerede kaldı ? soruyorum sana :)) talha reis kendine iyi bak seni çok seviyoruz bye

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun grafikleri çok abartılıyor max payne 3 grafiği işte abartmayın o kadar

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oynanış videosu Xbox One'dan büyük bir ihtimal. Grafikler PC'de daha ölümcül olabilir.

• Çok iyi.

• Oynanış dinamikleri sıkacak gibi duruyor.Neyseki uncharted var

• Talha ya katılıyorum oyundan beklentim çok çok fazlaydı xbox one alma niyetim bile vardı bu oyun için pc yede çıkınca sevinmiştim ama şu oynanıştan sonra bilemiyorum denerim mutlaka ama ne zaman belli olmaz artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir oyun ama geçtiğimiz aylardaki gösterimlere bakınca downgrade buna da basılmış. Ama olur o kadar, illa her oyun yiyor biraz. :D PC'de oynanır bu oyun ama ultra ayarlarda 980ti istiyordu.

• talha ya katılıyorum özellikle vuruş hissi çok sönük kalmış oyun
  • Ohaa çok iyi, game of year confirmed
  • izlerken sıkıldım resmen, bu oyun vasatı aşamayacak gibi.
  • vuruş hissi inanılmaz ; karakter modellemesi ve ışıklandırmalar remedy kalitesinde ;tek soru işareti konu işleyişi ve episode halinde izlenecek dizi filmler oyuna nasıl yedirilmiş bunun dışında arşivlik bir oyun mutlaka denenmeli

• quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER

bu oyunun grafikleri çok abartılıyor max payne 3 grafiği işte abartmayın o kadar

Bencede abartiliyor kardesim bende videoda pek ahim sahim gelmedi

• Grafikler düşmüş gibi geldi bana.

• Remedy empresa muy favorito, como tiro sentirse débil pero con buen tiempo para detener fusionado con elementos de rompecabezas, la historia hace un buen negocio si este juego.

• Ablanın sesi kısamıyor muyuz -_-

• Bu kadar zamandır geliştirilen bir oyun için oynanış vs. zayıf, ham görünüyor.

• Oyun geliyor gibi de kadın bi dakika susmadı bir de biz Türk erkekleri kadınlarımıza çok dırdır ediyorsunuz diyoruz bunların İspanyolları (umarım İspanyolcadır:)) daha fena hepsi şaka da tek rahatsız olan ben miyim acaba? Hshshshshs :)
  • konusu ilgimi çekti TR alt yazılı ara videoları nete düşerse izlemek isterim ama oynanış tarzı bilindik nişan al ve ateş etme üzerine olduğu için tamamen yeni bir oyun oynanış tarzı değil ! zamanı geri alma seçeneği farklı oyunlarda farklı bir şekilde ortaya çıkmıştır bu açıdan tam anlamıyla özgün bir oynanışı yok sadece sinematografik açıdan senaryosu ilgi çekici bir oyun (NOKTA)

• Sırf bu oyun için Xbox One almayı düşünüyordum ama atlata atlata izledim, çatışma mekanikleri pek bi sıkıcı geldi bana. Üstelik şu ışınlanma muhabbeti falan oyunu pek bi kolaylaştıracak sanki, bu kolaylığı giderebilmek için düşmanları öldürmeyi zorlaştırmışlar sanırım. Fakat bu sefer de biraz saçma gözüküyor, adama kaç kere kurşun sıkıyorsun dimdik ayakta durup ateş etmeye devam ediyor. Bu video oyuna olan beklentimi düşürdü, çıksın da bir yorumlara göre bakıcaz artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.