Şimdi Ara

iOS 10 ve OS X 10.12 testleri hız kazandı, kullanım oranı yükseliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 10 ve OS X 10.12 testleri hız kazandı, kullanım oranı yükseliyor


    Apple her yıl Haziran ayında tüm Apple ekosistemine içerik üreten yazılım geliştiriciler için özel bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinliklerde yazılımsal taraftaki yeniliklerin yanında mevcut işletim sistemlerinin en yeni sürümleri de resmi olarak lanse ediliyor.

    Bu yıl da Haziran ayında düzenlenecek WWDC 2016 kapsamında Apple’ın iOS 10 ve OS X 10.12 sürümlerini resmi olarak tanıtması bekleniyor. Tarih yaklaştıkça da Google Analytics kayıtlarında iOS 10 ve OS 10.12 yüklü cihazlar ile web sitelerine yapılan ziyaretlerin sayısında ciddi yükselişler yaşanıyor. MacRumors sitesinin paylaştığı son kayıtlarda da Ocak 2016’dan bu yana hem iOS 10 hem de OS X 10.12 yüklü cihazlardan siteye girişlerde yükselme yaşandığı gözleniyor.


    iOS 10: 

    iOS 10 ve OS X 10.12 testleri hız kazandı, kullanım oranı yükseliyor

    OS X 10.12:

    iOS 10 ve OS X 10.12 testleri hız kazandı, kullanım oranı yükseliyor

    iOS 10 ve OS X 10.12 neler getirecek?

    iOS 10 ile birlikte Apple’ın cihazlarda yüklü olarak gelen resmi uygulamalarına küçük düzenlemeler yapmanın yanı sıra bu uygulamaları cihazdan tamamen kaldırma imkanını tanıyabileceği de konuşulanlar arasında. Bunun yanı sıra Apple’ın son olayların ardından güvenlik konusunda önemli düzenlemeler yapıp, iOS 10’un sunumunda önemli ara başlıkları arasında güvenliği yazabileceği de ön görülebilir. Ayrıca Fotoğraflar uygulamasının artık EXIF bilgisini görüntüleme imkanı sunacağı da sızan bilgiler arasında.


    Ayrıca Bkz.Apple ve FBI arasındaki veri şifreleme savaşı devam ediyor

    Mac tarafında ise iOS ekosistemine daha fazla entegrasyon için çeşitli yeniliklerin son iki yılda olduğu gibi ana başlıklardan biri olacağı muhakkak. Bunun yanı sıra Siri’nin OS X’te de kullanılabilir olacağı da güçlü ihtimaller arasında yer alıyor.


    Ayrıca Bkz.Siri, Mac’lerin Menu çubuğuna yerleşmeye hazırlanıyor

    Bu yıl 13 Haziran – 17 Haziran arasında düzenleneceği düşünülen WWDC 2016 etkinliğinden sonra hem OS X 10.12 hem de iOS 10 için halka açık ilk beta sürümlerinin Temmuz ayı içinde çıkması muhtemel görünüyor.


     

     


     
     
     

     







  • iOS'ta fotoğraf uygulaması çok ama çok ilkel. Geliştirilmesi güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOs ta en cok istedigim iPad gibi buyuk ekranli cihazda 4 sütun uygulama listesini 5 ve ya daha cok yapmalari. Kocaman ekranda 4 simge cok kotu görünüyor.

  • ben güncelleme yapmam durdurdum...

  • Resmi uygulamaların kaldırılması güzel olur. Bir çok uygulamasını (borsa, facetime) kullanmıyorum, klasör içinde saklıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_K

    Resmi uygulamaların kaldırılması güzel olur. Bir çok uygulamasını (borsa, facetime) kullanmıyorum, klasör içinde saklıyorum.


    Bende kullanıyorum :)

  • ben 6s plus'a ios 10 kurmayı şahsen düşünmüyorum ios 9'un son sürümünde bırakır paşalar gibi 5 yıl kullanırım hala iphone 4 ve 4s kullanan ve memnun olanlar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Mart 2016; 23:21:00 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    aynen öyle 4s 6.1.3 hala kral.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.