Şimdi Ara

Happy Meal kutularından sanal gerçeklik gözlüğüne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Happy Meal kutularından sanal gerçeklik gözlüğüne

    Bir süre önce Coca Cola'nın paket kutularının içerisine sanal gerçeklik gözlüğü malzemeleri entegre etmesinin ardından, şimdi de ünlü restoran zinciri McDonalds, Happy Meal menüsü ile birlikte Happy Goggles sanal gerçeklik gözlüğü dağıtmaya başladı.

    Happy Meal menüsü ile gelen Happy Goggles sanal gerçeklik gözlüğü iki kısımdan oluşuyor. Lenslerin ve telefon tutucunun olduğu ilk karton kutu, Happy Meal çantasının içerisinde yer alıyor. Daha sonra karton çantanın kendisi de parçalanıyor ve gözlüğün dış cephesi ortaya çıkıyor. Oldukça kolay bu iki işlem sonrasında bir sanal gerçeklik gözlüğünüz oluyor. Bundan sonraki kısım ise Google CardBoard'un iOS ve Android uygulamalarına kalıyor.

    [bkzdh= 82712]
    Sanal gerçeklik gözlüğü projesi pilot olarak, 5-12 Mart tarihleri arasındaki Sportlov tatilinde, İsveç'teki 14 restoranda ve 3500 menü ile sınırlı bir şekilde başlayacak. Daha sonra, elde edilecek geri dönüşlere göre daha ülkeye projenin yayılması bekleniyor. Gözlük için, McDonalds'da Slope Stars adında bir sanal gerçeklik oyunu geliştirmiş.
     








  • 90 ile yılların sonlarında gazeteler 3 boyutlu gözlük verirdi bi sene yılbaşı programını izlemek için almıştım o günler geldi aklıma ??

  • evet ordan alıntılama aslında bu sanal gerçeklik gözlükleri...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.