Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 için 14 milyon kişiyi sıraya girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 5 için 14 milyon kişiyi sıraya girdi

    Xiaomi genelde peynir ekmek gibi satılan akıllı telefonlarıyla tanınıyor. Zaman zaman belirli süreler içerisinde çevrimiçi olarak satış kanalları açan Xiaomi, fırsatı kaçırmak istemeyen tüketicilerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Saniyeler içerisinde tükenen akıllı telefonlar, firmanın satış rakamlarını katlamasına neden oluyor.

    Firma, yeni amiral gemi modeli Mi 5 için yarın, yani 1 Mart tarihi itibariyle, flash sale olarak adlandırdığı süreli satışını yapacak. Satış için ise 25 Şubat tarihinden bu yana kayıt süreci başlatılmıştı. Firmadan verilen bilgilere göre, yeni amiral gemisi için kayıt yaptıranların sayısı 14.4 milyon kişiye ulaştı. Firma tarihinde, bugüne kadar bu kadar fazla sayıda kayıt sayısına ulaşılmamıştı.

    Ayrıca Bkz.Xiaomi'nin en güçlü akıllı telefonu Mi 5 tanıtıldı, işte detaylar
    Geçen yıl 70 milyon akıllı telefon satışı yapan firmanın en büyük dezavantajı, Mi 5 modelinin yetişmemesi olmuştu. Bu nedenle 80 milyon hedefini tutturamayan Xiaomi, bu yıl oldukça ümitli. Xiaomi Mi 5 satışları ile birlikte toplam rakamın 80-100 milyon arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

    Xiaomi Mi 5 modelinde 5.15 inçlik Full HD ekran, 3GB/4GB LPDDR4 RAM, 32GB/64GB/128GB depolama kapasitesi, Snapdragon 820 yonga seti, 4 eksenli OIS desteği olan 16MP çözünürlüğünde arka kamera, metal veya seramik kasa, 3000mAh kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi, MIUI 7 arayüzü gibi özellikler yer alıyor. Modelin başlangıç fiyatı 300$ olarak belirlenmişti.
     







  • 1.3 milyar nüfuslu ülke için bir şey değil 14 milyon.
  • 300$ kafa traşına göre değişmese
  • Türkiye'ye resmi olarak gelse artık . 2014 yılından beri gelecek gelecek diye bizleri oyalıyorlar.

  • Ülkemize gelsede bizde rahat bir şekilde satın alsak..

  • Adamlar global olarak satmıyor ki. Dünyaya açılsa rahatlıkla satışları 3'e k atlarlar

  • şerefsizlik benim ülkeme gelmeyen telefon isterse 1 milyar ön sipariş alsın.. senki çinin en büyük firmasısın nerdeyse ama telefonun yurtdışında satılmıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazy585858

    şerefsizlik benim ülkeme gelmeyen telefon isterse 1 milyar ön sipariş alsın.. senki çinin en büyük firmasısın nerdeyse ama telefonun yurtdışında satılmıyor


    Senin ülken yani bizim ülkemiz üreticiden daha çok para kazanmak istediği için adamlar senin deyiminle "şe..siz" olmayı kabul eder enayi olmayı kabul etmez :)

  • çine giden arkadaşlarım var ne kadardır çinde bu telefon

    bir de fake imei atsak buna 4g sini falan kullanabilir miyiz
  • tr de olsa bende sıraya girerim...

  • Herkes gelse diye bakıyor ya hiç kimse adamları düşünmüyor. Apple dışında diğer firmalar kaç milyon satıyor ve hangi koşullarda üretim yapıyor.
    Bir firmanın yaptığı yatırımın uygulanabilir hale gelmesi için yani fabrikanın tam anlamıyla çalışır hale gelmesi en az 2 yıl alacaktır. Adamlar kaç senedir cihaz üretiyor ki yetişsin şu anda siparişe. Yazıktır adamları da anlayın çine bile yetişmiyor cihaz :)

  • en üst modeli için yine en az bi 400 doları gözden çıkarmak gerekecek.

    türkiyede bireysel satanlar ise 1500 den falan satacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeye gelmesin zaten bu tür ucube telefonlar.

  • Çinden getirtsek kullanabilirmiyiz burda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera düzgün ışıkta iyi iş çıkarıyor benim görüşüm.https://www.youtube.com/watch?v=WZlReIHjW7A
  • xiaomi hem çok kaliteli hem de getçekten kullanici dostu. Bilekliginin sarji titresime ragmen iki aydan fazla gidiyor. Kulakliklari cok guzel ve kaliteli premium. Power banki mukemmel. Ben bu cihazi gercek anlamda kullanmak istiyorum. Yanliz su konuda hayal kirikligina ugrasim mi4,de celik ya da celik alasimli bir cerceve kullanilirken sanirim mi5 aliminyum. Keske mi5de celik olsaydi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    xiaomi hem çok kaliteli hem de getçekten kullanici dostu. Bilekliginin sarji titresime ragmen iki aydan fazla gidiyor. Kulakliklari cok guzel ve kaliteli premium. Power banki mukemmel. Ben bu cihazi gercek anlamda kullanmak istiyorum. Yanliz su konuda hayal kirikligina ugrasim mi4,de celik ya da celik alasimli bir cerceve kullanilirken sanirim mi5 aliminyum. Keske mi5de celik olsaydi.

    7000 serisi alüminyum, çelikle aynı mukavemete sahip ve üçte biri ağırlığında, sağlamlık sorunu olmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gael

    Çinden getirtsek kullanabilirmiyiz burda

    4g için sade 1800, 2100 ve 2600 bandı var, tabi bu Çin cihazı için, Hindistan için farklı olacaktır, zaten mi note ve diğer bi çok cihazı bu sorun (Hindistan kaynakli) yüzünden getiremedik dedi Hugo Barra, mi5 Hindistanda çıkacak ama, global rom da gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordaki dukkanlar binlerce alip Kara borsaya farkli satiyolar bu yuzden bu rakamlar cikiyor.cikis fiyati ile Alan varmi acaba turkiyede?

  • Yok 50 milyon kişi sıraya girdi. yıl sonu satış rakamları açıklanınca da küsüratlı dilimde adı bile duyulmaz xiaomi nin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 2 Mart 2016; 10:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.