Şimdi Ara

Apple'ın Bahar etkinliği gecikebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın Bahar etkinliği gecikebilir

    Apple'ın artık geleneksel hale geleceği anlaşılan Bahar etkinliği için heyecanlı bekleyiş başlamış durumda. Geçen yıl Spring Forward adıyla 9 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik için, bu yıl da benzer bir tarih öngörülüyordu ancak gelen bilgiler bir erteleme söz konusu olduğunu belirtiyor.

    Yeni iddialara göre, Bahar etkinliği 21 Mart ile başlayan haftada gerçekleşecek. Geçen yıl Pazartesi gününe denk geldiği için en büyük ihtimal 21 Mart Pazartesi ancak bazı kaynaklar 23 Mart Çarşamba günü de olabileceğini belirtiyor. Yani geçen yıla göre iki haftalık bir gecikme ortaya çıkıyor. Etkinlik bu kez, Apple'ın genel merkezindeki konferans salonunda yapılacak.

    Ayrıca Bkz.iPhone SE ekran modülü internete sızdırıldı
    Apple'ın Bahar etkinliğinde 4 inçlik iPhone SE ve 9.7 inçlik iPad Pro modelinin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. iPhone SE modelinde 4 inçlik ekran, Apple A9 yonga seti, 2GB RAM, 1642mAh kapasiteli batarya gibi özellikler olması bekleniyor. iPad Pro modelinde ise 9.7 inçlik ekran, Apple A9X yonga seti, 4 hoparlör, Apple Pencil desteği gibi özellikler yer alacak.

    Ayrıca geçen yıl yeni MacBook modeli de görücüye çıkmıştı. Bu yıl, Mac ailesinden yeni versiyonların sahneye çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. İkinci nesil MacBook veya Mac Pro modelleri ihtimal dahilinde. Yine Apple Watch için yeni kasa ve kayış seçenekleri de tanıtılabilir.
     



  • Yalnız şunu fark ediyorum, apple'ın ürünlerinin fiyatları artıyo.

    Geçen sene çıkan macbook , macbook pro fiyatında çıktı. Tamam çok ince çok hafif ama içindeki donanımla macbook pro fiyatında çıkması apple'ın fiyat politikasını yüksekte tutmak istemesindendir.

    Ve ikinci olay yeni ipad pro. Herkes ilk başta ipad air 3 olarak beklerken ipad pro ismiyle çıkacak gibi gözüküyor. Neden ? Yine fiyatı yüksek tutmak istemedinden. İpad air'ların senelerden beri çıkış fiyatı belli , ipad air 3 olursa yine o fiyatlardan çıkmak zorunda. Ama ipad pro yaparsa ismini fiyatı daha yüksek tutabilir. Bunların hepsi strateji.

    Genel sonuç apple fiyatları hissettirmeden arttırmak istiyor.

  • iOS 9.3 işletim sistemi de sanırım bu etkinlikte yayımlanacak. Ne düşünüyorsunuz?

  • Gecikirse cok üzülürüm (mü acaba)

  • Kalem desteği için illa "pro" mu olması lazımmış?? Yani pro diye 100$ fazla isteyecekler, kalemi de 100$'a kitleyecekler. Oh ne ala memleket.

  • dunya genelinin ekonomisi ertelenmis, apple 'da baharini suresiz geciktirebilir.
  • Türkiye nin Apple'ı Vestel'in haberlerinden yok mu abi ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.