Şimdi Ara

Araba muaynesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşları 5 martta arabayı muayneye götürmek için randevu aldım. ilk defa götüreceğim için acemiyim. benden önceki arkadaş egzoz emülsyonunu 2013 de yaptırmış galiba kartta 20,03,2016 ya kadar geçerli diyor. şimdi ben muayneye 5 inde götürecem egzoz emülsyon ölçümü yaptırmam gerekir mi ?



  • ayrıca arabanın muaynesi 21 martta bitiyor ben 5 ine randevu aldım bir sıkıntı olur mu ? illa muayne tarihinin bitmesi mi gerekir
  • Egzos muayenesi aracı tüvturke götüreceğiniz tarihte geçerli olacağından yeni bir egzos muayenesi yaptırmanız gerekmez. Lakin en geç 20 Martta egzos muayenenizi yeniden yaptırın. Aksi takdirde bir çevirmeye denk gelirseniz trafik cezasını yersiniz.

    Muayene tarihi bitsin ya da bitmesin istediğiniz tarihte muayeneye götürebilirsiniz. İsterseniz 5 Martta muayeneye sokarsınız ve muayeneden geçer, sonra da 6 Martta yeniden muayeneye sokarsınız. Sadece aracın son muayene tarihi neyse ondan 2 yıl sonrasına kadar geçerli (otomobiller için) muayeneniz olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erken götürmenin hiç bir sıkıntısı olmaz 2 sene sonra da aynı tarihte götürebilirsiniz önemli olan muayene tarihini geçirmemek faiz işliyor.. egzos muayeneye gelince benim bildiğim 20 mart 2013'te yapmışsa eğer 20 mart 2015'te tekrar yapılmalıdır 2 sene geçerli bildiğim kadarı ile..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluee1907

    arkadaşları 5 martta arabayı muayneye götürmek için randevu aldım. ilk defa götüreceğim için acemiyim. benden önceki arkadaş egzoz emülsyonunu 2013 de yaptırmış galiba kartta 20,03,2016 ya kadar geçerli diyor. şimdi ben muayneye 5 inde götürecem egzoz emülsyon ölçümü yaptırmam gerekir mi ?

    merhaba,

    araç muahayane için istediğiniz tarihte goturebilirsiniz, egzoz içinde zaten 44 TL ucretı var muahayane istasyonun etraflarında egzoz olcumu yapan yerlerde var 44 tl yı verıp 1 dakıkada yaptırabılırsınız.
    hıc farklı tarıhlerde ugrasmayın hazır muahayane ıcın gıttınız zaman dırekt egzozuda aradan cıkarın :)
  • teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. son olarak lpg sızdırmazlık raporu almam gerek mi arabada lpg var
  • bugun muayneye gittim çok şükür sıkıntısız geçti birkaç hafif kusurla. yalnız bişe soracam sonradan camlara film eklenmiş bu da hafif kusur olarak geçmiş. cam filmleri ağır kusur olmuyor mu arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluee1907

    bugun muayneye gittim çok şükür sıkıntısız geçti birkaç hafif kusurla. yalnız bişe soracam sonradan camlara film eklenmiş bu da hafif kusur olarak geçmiş. cam filmleri ağır kusur olmuyor mu arkadaşlar ?

    Hayır cam filmleri hafif kusura giriyor. Lakin kıl bir aynasıza denk gelirsen özellikle sağ ve sol ön camlar için ceza yazabiliyor.
    Gaz sızdırmazlık raporu olmaması da hafif kusur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluee1907 kullanıcısına yanıt
    hafif kusur olarak geçer lakin polis çevirdi mi para cezası kesebilir
    uğraşırsan Sulh ceza hakimliği daha önce iptal etmişti film için
    kesilen cezayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.