Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 serisinin ilk 3 ay hedefi 17 milyon satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S7 serisinin ilk 3 ay hedefi 17 milyon satış

    Samsung Galaxy S7 amiral gemi serisi 11 Mart itibariyle raflardaki yerini alacak ve yine her yıl olduğu gibi ilk satış rakamları takip edilecek. Geçtiğimiz yıllarda aylık 10 milyon satış rakamlarını tek modelle kolayca yakalayan Samsung için, bu dönemler biraz zor geçiyor. Geçen yıl Galaxy S6 serisi için aylık 5 milyonluk bir satış öngörüsü mevcuttu. Bu yıl rakam biraz daha yükseldi.

    Güney Kore medyasına göre, yeni serinin ön siparişe açıldığı 23 Şubat tarihinden itibaren Nisan ayı sonuna kadar olan üç aylık dönemde, firmanın 17.2 milyon civarında bir satış hedefi bulunuyor. İlginin yüksek olduğunu gören Samsung, bu yıl üretimi biraz daha artırma kararı aldı. Tedarik zinciri firmalara da, ilk üç ay için bu rakam sipariş verildi. Elbette bu hedeflenen rakam ancak tamamı aynı dönem içerisinde satılır mı belli değil.

    [bkzdh= 82732]
    Geçen yıl Edge versiyonu için daha az stok ayrılmıştı. Bu yıl ise 9.9 milyon adet Galaxy S7, 7.3 milyon adet Galaxy S7 Edge şeklinde paylaşım yapılmış. Edge versiyonu için neredeyse 2.5 kat daha fazla pay ayrılmış durumda. Bu yıl tek bir Edge modeli olacağı için, daha fazla satış yapılacağı düşünülmüş olabilir. Samsung yetkilileri de, bu yıl yüksek bir satış beklentisi içerisinde.

    Galaxy S7 modelinde, 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Sony arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, bölgeye göre 32GB veya 64GB depolama kapasitesi, metal alaşımlı çerçeve gibi özellikler yer alıyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3600mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar var. Samsung'un ülkemizde 9 Mart tarihinde Galaxy S7 lansmanı düzenleyeceği ve ardından da satışa başlayacağı belirtiliyor.
     







  • Şubat 23den Nisan ayının sonuna kadar olan süreç 3 ay değil 2 ay 6 gün oluyor.
  • Ben o 17 Milyona dahil değilim. Hani listede adım varsa kaldırın yanlışlık olmasın. 3000TL'm olsa fıstık gibi i7 sistem toplarım.

  • Spiderhip S kullanıcısına yanıt
    bu sene fıstık gibi i7 topladı diyelim. seneye s8 haberini görünce yine 3 yada 4 bin her neyse diyip i 7 sistem mi toplayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkansiz. yenilikci hicbirsey yok.

  • Bu teneke yerine aynı paraya 5s + ps4 alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone un fiyatına laf edenler bir telefona lak diye 3000 tl yi çıkarıp verecekler mi bakalım.

  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hımm, seneye 1500'e S7 alırım belki :) ya da ne bileyim gider o paraya drone alırım :) Ya telefona karşı değilim elbette, alanlara da hayırlı olsun şimdiden, ama her sene 3000Tl verip son modele geçmek bana gereksiz geliyor. 4Gb ram'e telefonda henüz ihtiyaç yok yani gerçekçi olursak. 1 sene içinde de olacağını sanmıyorum. Zaten sonra herkes çöpe atıp 6gb lık S8 alacak. Bu sefer ona 1 sene içinde 6gb ram gerektiren bir uygulama çıkmayacak.

    Yani biraz garip bir şekilde ihtiyaç dışı telefon tüketimi normal oldu. Yani bir araba alan, her sene sonunda satıp tekrar 0'ını alıyor mu? Benim dayım alıyordu mesela sonunda para yetiştiremediği için bir ton parayı batırdı araba tutkusuna. 2. Ele düştüğü anda değer çok kaybediyor çünkü. Ya da her sene 3000TL ye pc yeniliyor muyuz? 3000TL lik pc rahat rahat 3-4 sene götürüyor. Her sene ev satıp, 0 yapılan bir binaya da taşınmıyoruz.

    Bana kalırsa her sene telefon almak, bir nevi varlık göstergesi gibi oldu. Cafede okulda işte çıkartıp ortaya koyulup, bak bende en son çıkanı var. Ben bu kadarlık adamım. Hımm sen S5 lik adammısın hala, demek sen S6 lıksın falan gibi :) Şimdi evine 50.000 lik pc de kursa, ancak gelene gösterebilir ki ülkemizde herkes telefondan anladığı kadar pc den anlamıyor hala. Yani herkes takkesini önüne koysun, her sene son çıkan telefona geçenler için konuşuyorum, neden geçtiklerini söylerlerse bende aydınlanmış olurum. Yoksa S2 si S3ü vardır, yavaş kalıyordur. Yeni alayım artık, almışkende 0 alayım son çıkanı alayım diyene lafım yok. Ama S6'yı satıp S7 alacam, sonra S8 alacam diyen hangi ihtiyaçtan alıyor söylesin. Yine aynı şekilde her sene arabasını 0 la değiştiren, pc sini her sene komple yenileyenlerde yazsın. Biz birbirimize en son çıkana sahip olduğumuzu göstereceğiz diye adamlar köşeyi döndü :)




  • Çok zor. Tasarımı tamamen sıktı artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 TL üzeri veya ona çok yakın satarlar sebep olarakta vergiler çok yüksek o nedenle bu fiyata satıyoruz derler :D Gidip S6 falan almalı ya da Note 5 eğer Samsung alınacaksa böyle olmalı, başka markalar içinde aynı şekilde sektör şu anda doyum noktasında aman aman büyük bi yenilik yok... O kadar da muazzam fotoğraflar çekmek istesem 3000 TL ye muazzam bi fotoğraf makinesi alır geçerim. Kısacası bu fiyatlara almayın aldırmayın derim dostlar, yazıktır, belki 2-3 aylık emeğinizi sömürüyorlar ;) Emin olun S6 dan çok daha fazlasını vermeyecek... Belki S5 ten bile ;)

  • Daha fazla bile yapar. Ön sipariş verdim bile...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spiderhip
    Ben o 17 Milyona dahil değilim. Hani listede adım varsa kaldırın yanlışlık olmasın. 3000TLm olsa fıstık gibi i7 sistem toplarım.


    E ben ne yapayım. 7-8000 liralık sistemim var. Telefon almayıp, 2. sistemi mi toplayayım?

  • Spiderhip S kullanıcısına yanıt
    Madem farkindasiniz o zaman mesajınıza eklerseniz daha şık olurmuş.

    ihtiyaçlar yada parasal konu kişiden kişiye değişiyor. Adamın parası vardır gider her sene değiştirir. Senin ihtiyacınve pparanın yoktur olanida PC almakla değerlendirilsin. O yuzden böyle yorumlar yaparken yanlış anlaşılacak yada böyle yorumlar geleceğini bilmeliyiz.

    Eski telefonu olan yada uzun zaman kullanan biri pekala şuan en iyisi olarak bir s7 alıp 2500-3000 TL ye 3-4 sene kullanabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge tam alınacak telefon. Pili de çok iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Çok zor. Tasarımı tamamen sıktı artık.

    Daha geçen sene çıktı bu tasarım neye göre kime göre sıktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten mesajımda belirttim, eski telefonu olan, ya da uzun zamandır kullananlara lafım yok diye. Ben her sene yenileme ihtiyacı duyanlar bu ihtiyaçlarının ne kaynaklı olduğunu anlatırlarsa bende aydınlanırım dedim. Tabi ki hava atmak ta bir ihtiyaç olarak değerlendirilebilir, ya da pazarlamacıdır ye kürküm ye yapmak zorundadır bunu da anlarım. Ama her sene telefon yenileyen, bana S6 yetmiyor, çok yavaş o yüzden daha hızlıya ihtiyacım var diyemez.

    Ama her yerde sordum aynı şekilde, kimse de her sene ben şu yüzden yeniliyorum diye bir gerekçe gösteremedi. Gösteriş dışında gösterebilen varsa söylesin. (Her sene yenileyenlerden bahsediyorum tekrar belirteyim). Hayır varsa bir şey benim bilmediğim bir şey belki benim de ihtiyacım vardır bilgileneyim bende para ayırayım. Ne bileyim zorluyorum şimdi, daha az radyasyon yayıyor denebilir. Hani varlıklıyım %1 radyasyon farkı için alıyorum, ya da yarım saat şarjı daha uzun gidiyor, varlıklıyım o yarım saat için alıyorum denebilir. Ya da başta dediğim gibi, Cafede, okulda, işte millete ben alabildim demek için alıyorum da denebilir.

    @OverClocK1ng

    Usta sana lafım yok. Sana yakışır :D S6'nı uygun fiyata bir garibana veriver bari :D

    Edit: Ya sanırım her sene yenileyenler, param çok o yüzden yeniliyorum diyor. E yani şimdi milletin parasını nasıl harcayacağına karışacak halim yok :) O zaman hayırlı uğurlu olsun. Ben zaten tartışmak, ya da saçma saçma parası çok olan şuraya buraya bağış yapsın diye vaaz vermek için sormadım :) Bende S5 kullanıyorum. Hani bilmediğim süper bir uygulama, özellik falan vardır, iyi telefon gerekiyordur falan bileyim diye dedim. Mesela bir ara coin mining için falan millet 10binlik pc topluyordu falan. Telde de öyle şekil bir şey varsa S5'imi satışa koyayım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spiderhip -- 27 Şubat 2016; 14:19:03 >




  • Spiderhip S kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. Geçen bir s7 konusunda yazdım, dedim ki; madem telefon almak istiyorsunuz s7 çıktığında gidin s6 alın fiyatida iyice düşmüş olur. Bir kaç kisi linç etmeye kalktilar Neymiş efendim s7 ile s6'yi nasil karşılaştırmışım.

    İnsanlar gercekten cok basit yaratıklar. Kompleksi olan, gösteriş meraklısı olan direk belli ediyor kendiki forum mesajlarinda bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: Spiderhip
    Ben o 17 Milyona dahil değilim. Hani listede adım varsa kaldırın yanlışlık olmasın. 3000TLm olsa fıstık gibi i7 sistem toplarım.


    E ben ne yapayım. 7-8000 liralık sistemim var. Telefon almayıp, 2. sistemi mi toplayayım?

    birikim yap,dara dusersen namerde el acmazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: SpiderhipBen o 17 Milyona dahil değilim. Hani listede adım varsa kaldırın yanlışlık olmasın. 3000TLm olsa fıstık gibi i7 sistem toplarım.
    E ben ne yapayım. 7-8000 liralık sistemim var. Telefon almayıp, 2. sistemi mi toplayayım?


    Ahahahahaha istemsiz güldüm. :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu


    quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Çok zor. Tasarımı tamamen sıktı artık.

    Daha geçen sene çıktı bu tasarım neye göre kime göre sıktı

    Geçen sene malzeme kalitesi arttı. Tasarım cizgileri hep aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.