Şimdi Ara

Yeni bir LG G5 versiyonu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir LG G5 versiyonu ortaya çıktı

    Henüz LG'nin yeni amiral gemi modeli G5 piyasaya çıkmadı ancak şimdiden farklı versiyonlar konuşulmaya başlandı. LG, Latin Amerika ülkeleri için ilginç bir pazarlama yöntemi belirlemiş. Bu bölgeler için LG G5 modelinin adı değişmiyor ancak donanımı çok değişiyor.

    LG Şili tarafından yapılan açıklamaya göre, LG G5 modelinin Latin Amerika sürümünde daha zayıf bir donanım kullanılacak. 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeklerini beraber çalıştıran Snapdragon 652 yonga seti, LG G5 modelinin bu kıtadaki sürümüne hayat verecek. Beraberindeki 3GB RAM ise en fazla LPDDR3 desteği kullanabilecek. Yani orijinal amiral gemisinden hem daha düşük performans hem de daha düşük akıcılık söz konusu olacak.
     
    Ayrıca bu versiyon, LG 360 VR gözlüğü ile de uyumlu olmayacak. Orijinal versiyonda ise Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM şeklinde özellikler yer alıyordu.

    [bkzdh= 82644]
    Bu kararın en büyük sebebi, kıta ülkelerindeki döviz yükselişi sonucunda fiyatların da yüksek olması. Pek çok operatör, yüksek bir fiyattan girecek LG G5 modelinin ilgi görmeyeceğini düşünüyor. Bu bakımdan, maliyetleri daha kısılmış bir versiyon talep ediyor. Ayrıca bölgede sanal gerçeklik konseptine olan ilgi de düşük.

    Bunun haricinde donanımda ne tür değişiklikler olacak bilinmiyor ancak 5.3 inçlik 2K ekran, çift arka kamera, alt kısma takılacak modüller sistemi epey zorlayacaktır. Snapdragon 652 yonga seti bunun altından nasıl kalkacak merak konusu. Ayrıca diğer bir merak konusu da ülkemiz için benzer bir kararın olup olmayacağı.
     







  • eğer doğruysa, bence hiç de doğru bir yaklaşım olmaz. aynı marka aynı model ama donanımın birbiriyle alakası yok. bu arada ülkemize paralel ithalat yoluyla gelen cihazlara biraz daha dikkat etmek gerekecek

  • G5 Lite olmuş resmen.

  • Lg düşüncesi böyle ise bizim ülkemize de gelmesi muhtemel ama bizde artık nasıl bir alım gücü varsa adamlar satışlarda çok memnun :D

  • Umarım yurtdışından getirip burada satmaz bu spotcular

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    Umarım yurtdışından getirip burada satmaz bu spotcular

    Aynen dediğin olacak. Nerede en ucuzsa oradan alırlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model düşük maliyetli g5 tasarımında g2 almak gibi bir şey. Bize tabi ki gelmeyecek ama g5 lite yada g5 beat serisi gelecek xscreen xcam modelleri de gelecek ayrıca (^_-)

  • g5 beat diye çıkacaktır

  • 2K ekran,Snapdragon 652 ile nefesi yetmez.



    ölü bir cihaz...

  • Nasılsa şu iğrenç tasarımı almayacağım için sıkıntı yok. Galaxy s7 nin snapdragonlu versiyonunu bekleyeceğim satanlar çıkacaktır paralel vs.

    Not : G2 kullanıcısı

  • amerikadan cihaz isteyen bana ulasabilir.yorumum ise soyledir
    elin latini nasil bilincli bir tuketim insani bu haberde gorduk.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

    Nasılsa şu iğrenç tasarımı almayacağım için sıkıntı yok. Galaxy s7 nin snapdragonlu versiyonunu bekleyeceğim satanlar çıkacaktır paralel vs.

    Not : G2 kullanıcısı

    Tasarım olayı çok kişisel bir durum bence G2'den sonra en güzel tasarım bence bu serideki G5, Bunun dışında bu durum çok saçma olmuş umarım bu hatadan dönüp yeni bir isimlendirme yaparlar.
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de öyle düşünüyordum ama gözüm mu alıştı nedir gayet hoşuma gitmeye başladı. Henüz kamera çıkıntısını beğenemiyorum ama ilerleyen günlerde o da olacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç doğru bir yaklaşım değil bu lg ne yapıyorsun tasarımdan sonra bunu bari yapma...

  • Tasarimi begenen bir ben miyim. Iki gundur g5 tanitim videolarini izliyorum hayranlikla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde eksiklik vardır hocam bu G5 Lite olur büyük ihtimal. Ancak bu tasarımı nasıl beğendiniz gerçekten merak ediyorum. Tamam on yüzüne lafım yok şık duruyor ama arkası rezalet o çıkıntılara verilen kavisler inanılmaz irite ediyor insanı. Son olarak o modülleri satın aldık diyelim bi sonraki seride G6da yani bunları kullanma imkanımız yok bunuda biliyorsunuz değil mi. Yazık etmiş LG kendine. G2 ye köy bu donanımı metal yap ne bileyim işte 2.5D ekran vs. yap peynir ekmek gibi satar o cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o çıkıntılara alışacağımı pek zannetmiyorum. Yahu hadi kamera çıkıntısına Eyvallah. o parmak izi okuyucuya ne diye kavisli çıkıntı veriyorsun. Nasıl bi mühendislik anlayışı anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

    Hocam o çıkıntılara alışacağımı pek zannetmiyorum. Yahu hadi kamera çıkıntısına Eyvallah. o parmak izi okuyucuya ne diye kavisli çıkıntı veriyorsun. Nasıl bi mühendislik anlayışı anlamak mümkün değil.

    Size hak veriyorum hocam. Ama bi bildikleri vardır elbet. G2 ve 3te çıtayı çok yükselttiklerinden oluyor bu. Yanlış anlamayın LG'nin fanboyu filan da değilim. Diliyorum ki fiyatı düşük olur da tasarımdaki açığını kapatır inşallah. İyi akşamlar hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezgin963

    eğer doğruysa, bence hiç de doğru bir yaklaşım olmaz. aynı marka aynı model ama donanımın birbiriyle alakası yok. bu arada ülkemize paralel ithalat yoluyla gelen cihazlara biraz daha dikkat etmek gerekecek

    Herhalde maliyeti düşürüp ucuza satmak istemişler satış beklentileri düşük herhalde.
  • Fiyatı da ona göre indiriyorlarsa sorun yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.