Şimdi Ara

Mad Catz'den Galaxy S7 serisi için oyun kontrolcüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mad Catz'den Galaxy S7 serisi için oyun kontrolcüsü

    Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 lanse edildikten sonra, pek çok aksesuar üreticisi uyumlu ürünlerini tanıtma yarışına girdi. Çevre birimleri ve mobil kontrolcüler ile tanıdığımız Mad Catz, S.U.R.F.R kontrolcüsünün Galaxy S7 için uyarlanmış yeni versiyonunu, MWC 2016 fuarına getirdi.

    Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için geliştirilen yeni kontrolcünün orta kısmında tam boy QWERTY klavye yer alıyor. Sağ kısımda A,B, X, Y tuşları ve bir analog joystick, sol kısımda ise yine bir analog joystick yer alıyor. Alt kısımda ise ana ekran, geri ve çoklu görev tuşları bulunuyor. Oyun oynamanın yanında, sistemin uzaktan kontrolü de kolay bir hale getiriliyor.

    [bkzdh= 82743]
    Yeni S.U.R.F.R kontrolcüsü, Designed for Samsung programının bir parçası. Samsung, aksesuarların belli bir kalite altına düşmemesi adına bir kalite kontrol programı başlatmıştı. Designed for Samsung, işte bu programın adı. Yeni Mad Catz S.U.R.F.R kontrolcüsünün 80$ civarında bir etiketle satılması bekleniyor.
     







  • Fiyatı biraz pahalı gibi ama kaliteli duruyor. En azından Apple'ın yaptığı gibi 5$'lık usb çoğaltıcıya 100$ istemesi gibi abes bir fiyat biçmemişler.

  • fiyat biraz yüksek ama kaliteli olmuş...

  • Telefon gamepad yaninda cirkin kalmis

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.