Şimdi Ara

Panasonic 'sağlam' akıllı telefonlarını ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Panasonic 'sağlam' akıllı telefonlarını ortaya çıkardı


    Panasonic, Barcelona'da devam eden Mobil Dünya Kongresi kapsamında son derece dayanıklı iki yeni akıllı telefon modeli tanıttı. Şirket her zaman için oldukça sağlam cihazlar üreterek her defasında bizleri şaşırtmaya devam ediyor.




    Yeni Toughpad telefonlar aynı özellikleri paylaşırken farklı işletim sistemlerine sahipler. Panasonic Toughpad FZ-N1 modeli Android 5.1.1 Lollipop'la çalışırken, Toughpad FZ-F1 varyantı Windows 10 IoT Mobile Enterprise işletim sistemiyle geliyor. Cihazlar dayanıklılık üzerine inşa edildikleri için IP65, IP67, ve MIL-STD-810G standartlarını karşılıyorlar. Şirket yeni telefonların toza karşı dayanıklı olmasının yanında 1.8 metrelik düşüş testlerinden başarıyla geçtiğini ve aynı zamanda 1 metre derinlikte suda 30 dakika dayanabildiğini söylüyor. 




    Toughpad FZ-F1 ve FZ-N1 cihazlarının arka tarafında barkod okuyucu yer alırken, sağ veya sol elini kullananlar için her iki tarafta da barkod okuyucu aktivasyon düğmesi bulunuyor. Bununla birlikte telefonların kurumsal sektöre hitap ettiği anlaşılıyor. Yeni akıllı telefonlarda ayrıca zorlu kullanım şartlarına yönelik yağmur algılama ve eldiven etkin ekran moduna da yer verilmiş durumda.

     

    Panasonic 'sağlam' akıllı telefonlarını ortaya çıkardı 

    İki modelin de 4.7 inç 720x1280 piksel ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Telefonlar, Adreno 330 GPU, 2GB RAM'le birlikte 2,3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AB) işlemci tarafından destekleniyor. Ayrıca 16 GB dahili depolama alanları microSD kart ile 64 GB kapasiteye kadar genişletilebiliyor.




    Her iki cihazda da çift SIM yuvası yer alırken Bluetooth 4.1, NFC ve GPS gibi teknolojiler standart olarak sunuluyor. Toughpad FZ-F1 ve FZ-N1 modelleri LED flaşlı 8 megapiksel arka kameranın yanı sıra 5 megapiksel ön kamerayla donatılmış durumda. Akıllı telefonlar 3200mAh pille gelirken şirket ayrıca isteğe bağlı olarak 6200mAh uzun ömürlü pil de sunuyor.




    Android destekli Panasonic Toughpad FZ-N1'in Wi-Fi modeli Mart ayında 1.499 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Hücresel veri özellikli modeli ise yaz ayında piyasada olacak. Windows 10 tabanlı Panasonic Toughpad FZ-F1 ise hem hücresel özellikli hem de Wi-Fi varyantıyla 2016 sonbaharında 1.599 dolar fiyatla tüketicilerle buluşacak.

     







  • fiyatı pahalı olsa da oldukça güzel olmuş...

  • İş yerlerinde ortak kullanım falan filan iyi işi yapar dayanıklı gözüküyor.

  • Adamlar telefon diye başlayıp tank yapmış.

  • Günlük kullanıma uygun değil
  • telefon mu o yoksa depo takip cihazına entegre edilmiş sim yuvalı cihaz mı ?
    arkadaş barkot okuma kamerası mı ne var öle

  • Bu ürün zaten son kullanıcı için değil. Perakendede çalışan adam ordan oraya atacak, çalışan işçi rahatlıkla alet çantasına atacak vs.

  • 6200mAh uzun ömürlü pil 4.7 inç hd ekrana kim bilir kaç gün yeter.

    Ekran çözünürlüğü normal.
    Sağlam.
    Ram işlemci yeterli.

    Telefonun arkasında kameradan başka 2 şey daha var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 24 Şubat 2016; 10:00:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic mobil bölümünü bıraktı diye hatırlıyorum. En son çıkardıkları seri Eluga idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • post makinası gibi duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajapai

    post makinası gibi duruyor

    post

    yanlış anlama hergün duyduğum bir kelime... gelen bazı müşterilerimde post diyorda forumda da yazan birini görünce gülesim geldi.

    Doğrusu POS dur bu arada..
  • Bu Panasonic aslında ilginç bir firma. Adamların yapmadığı şey yok bir de yaptıkları şeyde her özelliği koyup en sağlam şekilde yapıyorlar. Ama reklam ve kendini beğendirme eksik ki çoğu ürününü diğer markalarla rekabet ederken göremiyoruz. Bir ara harici hoparlör araştırıyordum internetten yine Panasonic marka bir hoparlör vardı toza suya şoka dayanıklı bilmem kaç saat batarya ömürlü. Diyeceğim o ki adamlar bir şey yapacağı zaman kullanıcı nasıl özellikler arıyor o cihazda araştırıp aynen entegre etmişler yaptıkları ürünlere.

  • Ustalar yıllar önce panasonic tuşlu telefon almıstım. Su nokia 3310 zamanlarinda falan böyle pil ömrü olan + saglam bir cihaz daha yapılmamıstır. Telefonu yerden yere vurdum üstüne 3 sene gibi kullandım halen ilk aldıgım günkü gibiydi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    quote:

    Orijinalden alıntı: ajapai

    post makinası gibi duruyor

    post

    yanlış anlama hergün duyduğum bir kelime... gelen bazı müşterilerimde post diyorda forumda da yazan birini görünce gülesim geldi.

    Doğrusu POS dur bu arada..

    birde soruyorum millete post muydu diye 3 kişinin onayından geçti post yazdımeyvallah bilmiyordum




  • Bana boyle birsey lazim, daha da incelik siklik aramiyacagim yeni bir telefonda.

  • TL fiyatı olsa alınır da o kadar $$$ verilmez. Samsung S5'i Spigen kılıfla ikinci el almıştım. Yarı yarıya ucuza geldiği yetmiyor gibi ceviz bile kırdığım var telefonla. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 24 Şubat 2016; 4:45:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat s60 kopyalamaya calismislar :D

  • Yazar kasaya mi verecekler bunu insan azicik kibar yapar. Genelde butur telefonlarin islemcisi kotu olur bunun islemcide iyi.

  • 1599 dolar 4500 tl kafayı yemiş bunlar

  • Şantiye çalışanları alır bunları Gerçi Cat'in S60 modeli daha iyi duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.