Şimdi Ara

Modüler yapısı ile dikkat çeken LG G5’in tüm ekipmanları bu yazıda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MWC 2016 kapsamında yepyeni akıllı telefonu G5’i tüketicilerle buluşturan LG, G2 modelinden bu yana her yıl iddialı adımlar attığı serisinde bu kez her zamankinden daha radikal yeniliklere imza atmayı başarmış. Neredeyse tanıtılan tüm üst düzey akıllı telefonların 4GB RAM, Snapdragon 820 işlemci gibi aynı donanımsal niteliklere sahip olduğu pazarda LG fark yaratmanın yolunu modüler yapıya sahip bir cihaz üretmekte bulmuş.



    Yekpare yapılı metal kasası, 5.3inç ekranı, çıkarılabilir bataryası ve yumuşak hatlarının yanında cihazı farklı kılan en önemli detay, bataryanın çıkarıldığı noktaya farklı aksesuarların takılabilmesi olmuş. Şimdi gelin resmiyet kazanmış bu modüller neler, ne işe yarıyor hızlıca bir göz atalım.



    LG CAM Plus

     

    Modüler yapısı ile dikkat çeken LG G5’in tüm ekipmanları bu yazıda


     

    LG G5’e kompakt bir fotoğraf makinesi havası ve nitelikleri kazandıran bu modül, fotoğraf odaklı fiziksel tuşların yanı sıra fazladan 1200mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Bu sayede daha uzun süre video kaydetmek ve daha fazla fotoğraf çekmek olanaklı hale geliyor. Modülün üstünde güç, deklanşör, zoom için özel tuşlar yer alıyor.



    Bang & Olufsen PLAY Hi-Fi Plus



    Modüler yapısı ile dikkat çeken LG G5’in tüm ekipmanları bu yazıda





    LG G5’i tek bir aparatla Hi-Fi desteğine sahip bir multimedya cihazına dönüştürmek mümkün. B&O desteği ile geliştirilen Hi-Fi DAC modülü, 32bit 384kHz yüksek ses kalitesini destekliyor. Ayrıca bu modülü tek başına bir PC veya akıllı telefona bağlanan Hi-Fi DAC olarak da kullanmak olanaklı.



    LG 360 CAM



    Modüler yapısı ile dikkat çeken LG G5’in tüm ekipmanları bu yazıda


     

    LG’nin sanal gerçeklik kamerası olan 360 CAM, iki adet 13MP çözünürlüğe sahip kamera ile görüntü kaydı yapıyor. 200 derecelik açıya sahip bu kameralar sayesinde tam açılı videolar kaydetmek olanaklı. 1200mAh kapasiteli bataryası bulunan kamera, 5.1 kanal ses destekli olarak 2K çözünürlüğünde video çekebiliyor. Çekilen videolar LG 360 VR gözlüğü ile izlenebiliyor.



    LG 360 VR



    Modüler yapısı ile dikkat çeken LG G5’in tüm ekipmanları bu yazıda


     

    Son dönemin trendlerinden olan sanal gerçeklik gözlüğü tarafına LG’nin yorumu 360 VR oldu. Bu gözlük, türevlerinden farklı olarak telefonu içerisine yerleştirmenize gerek bırakmadan kendi ekranı ile görüntüyü kullanıcısına izletiyor. Bu sayede 118g ağırlığı ile son derece hafif olan ürün, 2 metre uzaktan 130inçlik bir televizyonu izliyormuşçasına bir görüntü deneyimini simule edebiliyor. Ürün, LG 360 CAM veya LG G5 ile çekilen görüntüleri oynatabilme imkanına da sahip.



    LG Rolling Bot

     

    Modüler yapısı ile dikkat çeken LG G5’in tüm ekipmanları bu yazıda

     

    Yuvarlanarak hareket eden bir kamera olan LG Rolling Bot, fotoğraf ve video kaydı yapabiliyor. Ortasında kamera bulunan cihazın yan tarafları hareket ediyor ve robotun hareket etmesini sağlıyor. Hareket edebilen bir çeşit IP kamera olan Sphero benzeri ürün, 8 megapiksel bir kameraya sahip.







  • Mantikli

  • LG dersine iyi çalışmış bu sene

  • ilk görünce çok dandik gibi gelse de alt kapak sunduğu fonksiyonlar ile çok güzel olmuş isteyene tabi parasını verene güzel özellikler sunması çok hoş
    tıpkı xbox 360 gamepadi gibi ilk görünce o nasıl cihaz ama ergonomisi insanlarca baya beğenilmesi şaşırtıcı oldu
    benim en çok merak ettiğim 360 vr pc ile uyumlumu olucak?? diğer teknik teknik özellikleri ve en önemli olanı fiyatı ne olucak

  • Böyle yenilikler görmek güzel.Zaten ilerleyen zamanlarda diğer akıllı telefonlar da böyle modüler tasarıma sahip olacak.Lg risk aldı fakat başarılı olursa adından çok söz ettirecek.

  • Hi-Fi DAC olan modelini alırdım yalan yok.En az 500tl olurdu sanırım.

  • Farklı bir düzeneği olmuş, bizde tutar mı zannetmiyorum
  • 360 kamera ile video çekip vr gözlük ile izlemek çok zevkli olur orası kesin ama fiyatı...

  • Aksesuarlar guzel islevli ama Türkiye de bulmasi zor ve pahali olur

  • Harika bir cihaz ilk bakıldığında körlere tasarlatılmış gibi ama izledikçe videolarını cihaza baktıkça insan beğeniyor. Geldiği gibi alacağım. LG life's good!

  • LG 360 Vr'ın telefonsuz çalışıyor olmasını beğendim. Bu sayede hem daha kibar(hatta en kibar sanal gerçeklik gözlüğü) ve daha hafif olmuş. Ayrıca içindeki küçük ekranların piksel yoğunluğu 638 ppi'mış.

  • 360vr' diğer telefonlarda kullanabilme imkanımız var mı?

  • bu akssuarlar turkiyede bulamazsaniz amerikada bulabiliriz

  • Modüler oz ellik akıl çekici yenilikçi özellik ancak ne kadar kullanışlı deneyimleyip göreceğiz. Bu modüler yapıdan ötürü pilden taviz verilmiş ve stok modül işlevsiz.

  • Şimdiye kadar incelemelerde açıklığa kavuşmayan şey yedek pil nerde şarj edilecek? Eskisi gibi bi kutu içinde mi şarj edilecek yoksa çıkan kısmın yedeği satın alınıp o şekilde bir şarj mı düşünülmüş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her birine 300-500 fiyat yazar,2000den de telefon gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Rolling Bot şu star wars filmindeki robotu andırıyor :) Oyuncağı falan da yapılmıştı.
  • Kısmen modüler yapıdan oluşması kullanıcı bakımından iyi fakat bunların fiyatlar ne olacak? Hiç sanmıyorum uygun olacağını. En azından ülkemiz için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schiffsführer

    Kısmen modüler yapıdan oluşması kullanıcı bakımından iyi fakat bunların fiyatlar ne olacak? Hiç sanmıyorum uygun olacağını. En azından ülkemiz için.

    Piyasaya çıksın biraz zaman geçsin, sonra telefonun yanında bir modül hediye verirler.
  • Telefonun yanında verilmezse geçmişteki benzer denemelerle aynı kaderi paylaşacak alanın elinde kalıp boşa yer kaplayacak bari satayım diye sahibinden'de yerini alacak.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.