Şimdi Ara

Deadpool şimdiden bütçesinin 8 katı hasılat yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Diğer süper kahramanlardan oldukça farklı olarak komik hareketleriyle insanların beğenisini kazanan Deadpool'un filmi bir süre önce gösterime girmişti. 58 milyon dolar gibi kendi türünde oldukça mütevazı bir bütçeye sahip olan film gişede büyük başarı gösterdi.

    Deadpool'un filminin bugüne kadar 500 milyon dolarlık gişe hasılatına ulaştığı açıklandı. Bunun anlamı film bütçesinin 8.5 katı gelir getirdi. Tabi ileride DVD, Bluray ve dijital servislerle yapılacak anlaşmalar sayesinde filmin getirisi çok daha fazla olacaktır.
     
    Zaten yapımcı 20th Century Fox da bu rakamlardan gayet memnun olacak ki devam filmi konusunda çalışmalara başladığını açıkladı. En iyimser beklentileri bile kalite ve gelir açısından aşan Deadpool'un filmine ait bir fragmanı aşağıda bulmanız mümkün.
     








  • Bu kadar düşük bütçe ile muazam başarı. Filimi izlerken geveze karakterimiz hızını alamayıp ara ara seyirciyede laf atıyor ki bu izleyiciyi yakalamak adına akıllıca düşünülmüş bir ayrıntı.

  • 7-8 milyon dolar bütçesinden kesilme yapılmış yoksa aksiyon olarak daha da efsane şeyler ortaya çıkacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu kadar büyük hasılat yapmasının en büyük sebebi R-rated olması. Deadpool çizgi romanda nasılsa öyle yansıtılmış. Tabi ki espriler, 4'ncü duvarı yıkması, bol bol easter egg'lerde, deadpool filmini güzel yapan etkenlerdi. Her neyse 2'nci filmin gelecek olması daha da bi güzel.


    CHİMİCHANGA TİME




  • Filmi dün izledim . Allahım ne film yapmışlar ya film bitmesin diye çırpındım. Komiklik aksiyon seyirciye dönmeler. Yakın zamanda filme gidecekler direk buna gidin .

  • En iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olmuş, fazlası da yakışır

  • Eski nesillerdeki çizgi roman okuma kültürü artık yerini böyle dizi ve filmlere bıraktı. o çizgi roman ve çizgi filmleri izleyerek büyüyen nesil filmleri de görmek için sinemalara akın ediyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: halitozbasli

    Bu kadar düşük bütçe ile muazam başarı. Filimi izlerken geveze karakterimiz hızını alamayıp ara ara seyirciyede laf atıyor ki bu izleyiciyi yakalamak adına akıllıca düşünülmüş bir ayrıntı.


    Aynı şeyi House Of Cards'da da Kevin Spacey yapıyor gerçekten etkileyici oluyor.

  • Nesini beğendiniz arkadaş bence berbat film.

  • para tuzağı
  • Gidip şahanın filmini izleyeceğinize kendinize bir iyilik yapın deadpool izleyin. Dublaj efsane olmuş. Not film en az +17 18 olması lazımmış.

  • Filmi izlemedim izlemeyeceğim'de çocuklar için ideal bir film görünümünde, O kadar reklam yapıldıktan sonra gayet normal bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Filmi, konusunu, karakterini beğendim.Fakat Sürekli başa sarması, Konuları zamandan muaf anlatması bence olmamış.İlk sahne direk aksiyon ile başlıyor izleyici ne olduğunu anlamıyorki taraf tutsun, heycanlansın vs. Aksiyon sahnesi güzel eyvallah ama olmamış.Ayrıca şu Demir adamın kadından dayak yemesi tamamiyle saçmalıktı. Hiç bir insan evladı nasıl bir mutasyona uğrarsa uğrasın öyle bir şey mümkün değil..Hee bir de demir adamın (ismini bilmiyorum) sürekli iyilik peşinde olması, nasihat vermesi falan çok saçma olmuş. En sonunda adamı öldürecek kalkmış Affet diyor. Çok saçma arkadaş..Ayrıca kahramanımız kendinden iğrendirmeyi çok iyi başarıyor..Dünya kadınlar günü sahnesini sevgiliniz yanınızdayken izlemek çok sıkıntı.Espiri güzeldi ama iğrenç bir sahne abi o ne ya? :)


    Demir adam'ın o kadar erdem timsali olmasında bir gönderme var zaten, neden süper kahramanlar her zaman onun gibi olmak zorunda diye dalga geçiyorlar. Neden kadından dayak yeme sahnesinide eleştirdiğini anlamadım. Ülkemizde bile güreş şampiyonu bir kadın kocasını dövmüştü haberi vardı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: AktifProje

    quote:

    Orijinalden alıntı: MorphinzFilmi, konusunu, karakterini beğendim.Fakat Sürekli başa sarması, Konuları zamandan muaf anlatması bence olmamış.İlk sahne direk aksiyon ile başlıyor izleyici ne olduğunu anlamıyorki taraf tutsun, heycanlansın vs. Aksiyon sahnesi güzel eyvallah ama olmamış.Ayrıca şu Demir adamın kadından dayak yemesi tamamiyle saçmalıktı. Hiç bir insan evladı nasıl bir mutasyona uğrarsa uğrasın öyle bir şey mümkün değil..Hee bir de demir adamın (ismini bilmiyorum) sürekli iyilik peşinde olması, nasihat vermesi falan çok saçma olmuş. En sonunda adamı öldürecek kalkmış Affet diyor. Çok saçma arkadaş..Ayrıca kahramanımız kendinden iğrendirmeyi çok iyi başarıyor..Dünya kadınlar günü sahnesini sevgiliniz yanınızdayken izlemek çok sıkıntı.Espiri güzeldi ama iğrenç bir sahne abi o ne ya? :)
    Demir adamın o kadar erdem timsali olmasında bir gönderme var zaten, neden süper kahramanlar her zaman onun gibi olmak zorunda diye dalga geçiyorlar. Neden kadından dayak yeme sahnesinide eleştirdiğini anlamadım. Ülkemizde bile güreş şampiyonu bir kadın kocasını dövmüştü haberi vardı.


    Biri 60 kg. Diğeri 500 kg.. Nası dövebilir demirden yapılmış bir adamı?





  • deadpool karakterini seven kitleyi kesinlikle memnun edecek bir yapım olmuş. karakter ile ilk defa karşılaşanlar veyahut sadece önceden duymuş olanlar ise filmi her zaman olduğu gibi ''siyasi ve dini'' inançlarına göre eleştirecekler. Ben filmi beğendim açıkçası marvel genelde çocuklara hitap etsede bu biraz daha yetişkin kesime hitap ediyor ve benim beğenme sebebimde tamda bu.

  • Türkçe dublaj olmamış bence orjinal dilinde izlemek daha keyifli olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shalashaska

    Nesini beğendiniz arkadaş bence berbat film.


    Sen git bol aksiyonlu avengers, ne bileyim furious falan izle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_mail

    Gidip şahanın filmini izleyeceğinize kendinize bir iyilik yapın deadpool izleyin. Dublaj efsane olmuş. Not film en az +17 18 olması lazımmış.


    Film İngiltere ve Türkiye' de +15 diğer ülkelerde +18 veya +17 diye biliyorum. +15 sınırı daha çok kişiye ulaşsın ve kar edelim diye konulmuştur büyük bir ihtimal.

  • bazı arkadaşlar rellamı çoktu zaten diye gebelik yapmış sosyal medyada reklamını biz yaptık zaten

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shalashaska

    Nesini beğendiniz arkadaş bence berbat film.


    ben izlemedim ama seyirci yorumu 85 puan iken metacritic puanı 65 film in kararsız kaldım giden bir arkadaşım beğenmiş biri beğenmemiş anlamadım açıkcası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 22 Şubat 2016; 21:48:35 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.