arkadaşlar merhaba, forumu bir kaç gündür takip ediyorum, ben n76 ve e65 arasında kararsız kaldım. aslında aklımda baştan beri n76 vardı fakat son 1 haftadır internette okuduğum yorumlar çok olumsuz olmasından dolayı e65 üzerinde yoğunlaştım. bugünde Nokia bayisine gittim ve ilk etapta n76'yı sordum ve internette okuduğum problemleri özellikle soyulma olayını söyledim, satış temsilcisi arkadaşın cevabı ise "bize hiç kimse öyle bir şikayet ile gelmedi, ilk defa sizden duyuyorum." cevabını verdi. bende internette 1 haftadır araştırdığımı, bütün kullanıcıların soyulma hakkında şikayetlerinin olduğunu ve hatta servise gönderip kapak değişikliği yaptırdıklarını fakat aradan geçen 1 aylık zamandan sonra tekrar soyulmaya başladığını ifade ettim. bana tekrar aynı cevabı verdi "bize kimse öyle bir şikayetle gelmedi, bilmiyorum" Sonra e65'i inceledim, hoşuma gitti güzel telefon ayrıca sorunsuz problemsiz şuan onu almak geçiyo aklımdan fakat sizlerden n76 ile ilgili güzel yorumlar beni n76 almayada itebilir estetik açısında ikiside güzel fakat genede ben ısrarla n76 istiyorum, sizin fikirlerinizide öğrenirsem çok güzel olacak. n76 mı? e65 mi? şimdiden teşekkürler...
Muhtemelen o kadin Mars'tan yeni tasinmistir dunyaya, haberi yoktur. Estetik acidan N76 daha guzel, ama soyulan ve surekli tamire gidip parcasi degisecek telefonu kim napsin? Gel sen N76 dan vazgec. Ben de cok severek almistim. 1 aya kalmadan basladi dökülmeler. Ben ilk basta kendi hatamdan sandim. Fakat alakasiz yerler de dökülünce biraktim. Sen bosver onu. Ben olsam E65 de almazdim.
Muhtemelen o kadin Mars'tan yeni tasinmistir dunyaya, haberi yoktur. Estetik acidan N76 daha guzel, ama soyulan ve surekli tamire gidip parcasi degisecek telefonu kim napsin? Gel sen N76 dan vazgec. Ben de cok severek almistim. 1 aya kalmadan basladi dökülmeler. Ben ilk basta kendi hatamdan sandim. Fakat alakasiz yerler de dökülünce biraktim. Sen bosver onu. Ben olsam E65 de almazdim.
n76tabıkı onun gorunumu yeter bee +++ben 2 ay oldu alalı bısı yok hala??
yeliz iyi güzel söylüyorsun, tamam n76 estetik açıdan çok yırtıcı bi telefon ama problemleri ile uğraşmak istemiyorum, zaten ben gamsız birisiyim öyle tamire vericem servise göndericem uğraşmam öyle şeylerle ayrıca bu n76 hakkında bir tek sen iyi yorum yapıyorsun diğer arkadaşlarda kullanmış bu telefonu ama hepsi olumsuz. o yüzden ben vazgeçtim n76dan sana sorunsuz kullanımlar dilerim
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Peki bu geri iadede mesela ben 750 ye aldım malı.. 3 ay sonra soyuldu alet.. 3 ay sonra 3 ay sonraki fiyatı mı iade edilio yoksa 750 ytl mi iade edilio??
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Soyulsa da teknik servisde ayıplı mal'dan dolayı geri iade alırsınız paranızı.