Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA N76 ANA TOPİC VE YORUMLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA N76 ANA TOPİC VE YORUMLAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
magnolia

21 Eylül 2007; 15:24:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

arkadaşlar telefon tek kelimeyle mükemmel 1 gb lık hafıza kartı aldım şimdi içine tema falan atıyorum

Bu kadar mutlu olduğuna göre ekran soırununu atlattın?

kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Eylül 2007; 15:26:18 

ii kullanmalar arkadaş...

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
BlackF!Re

Sisteme Gözat

21 Eylül 2007; 15:43:05 

quote:

Orjinalden alıntı: magnolia

quote:

arkadaşlar telefon tek kelimeyle mükemmel 1 gb lık hafıza kartı aldım şimdi içine tema falan atıyorum

Bu kadar mutlu olduğuna göre ekran soırununu atlattın?

yok o kadar cok degil sadece beyaz ekranda belli oluyor resim falan baktıgım zaman belli olmuyor ama oda abartı degil bizim arkadasta almıs onun kide aynı ben sadece telefon bozukmu diye şüpelenmiştim ama saglammış

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Race Driver Grid

Waiting: Half Life 2 episode Three
magnolia

21 Eylül 2007; 17:09:56 

Bi problem olmamasına sevindim Zamanla yorumlarını eklersen tel hakkında sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnolia -- 21 Eylül 2007; 17:10:37 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

21 Eylül 2007; 17:12:25 

tel guzel hocam fakat duvarkağıdı ekleyince tam cıkmıyo nedense bide tel çalınca ses çok fazla çıkmıyor ama yinede güzel şu an söyliceklerim bu kadar

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Race Driver Grid

magnolia

21 Eylül 2007; 17:17:47 

quote:

tel guzel hocam fakat duvarkağıdı ekleyince tam cıkmıyo nedense bide tel çalınca ses çok fazla çıkmıyor ama yinede güzel şu an söyliceklerim bu kadar

Tam çıkmıyo derken?Tam ekran olmuyo mu eğer böyleyse çok kötü

^7pMş^

21 Eylül 2007; 17:19:44 

geç bunu n93 inanılmaz makine onu al git

Sisteme Gözat

21 Eylül 2007; 17:22:24 

quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

93i ama düzü kaba...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
magnolia

21 Eylül 2007; 17:22:34 

quote:

Orjinalden alıntı: ^7pMş^

Çok hantal

ms dos is the best

21 Eylül 2007; 17:53:03 

arkadaşlar bişey sorucam da n76 ile n73 arasında kaldım sizce hangisini alayım lütfen yardımcı olun tavsiyeler bölümüne açmamamın sebebi sizin n76 konusunda daha çok şey bildiğinizi düşünmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms dos is the best -- 21 Eylül 2007; 17:54:08 >

magnolia

21 Eylül 2007; 18:12:44 

quote:

Orjinalden alıntı: ms dos is the best

arkadaşlar bişey sorucam da n76 ile n73 arasında kaldım sizce hangisini alayım lütfen yardımcı olun tavsiyeler bölümüne açmamamın sebebi sizin n76 konusunda daha çok şey bildiğinizi düşünmem

Kamera ve diğer gelişmiş multimedya özellikleri için n73 şıklık ve zerafet için n76.Ne için kullanıcaına karar ver

^7pMş^

21 Eylül 2007; 18:29:22 

kardes tabıkıde n73

21 Eylül 2007; 19:05:56 

n76 da arkadasin dedigi sorunlar yok kitapcigi okumadan lutfen buraya yazmayin sorunlari !! ayrica n73 ile ani fotograflariniz harici bana bi tane kaliteli fotograf gosterin hikaye bunlar arkadaslar n73 un gunduz cektigini n76 da cekiyor gece ise pc ye attiginda cok bir fark yok n76 cekmeye degmeyecek kadar kotu n73 cektikten sonra pc ye atmaya degmeyecek kadar kotu ben cok fark goremiyorum:)
ama tabii ki tercih meselesi ben n76 dan memnunum makine gayet hizli ince hafif. soyulma derdine gelince bende daha birsey yok ama carpmadim etmedim hani gerci 1 haftada soyuluyo diyenler telefonu saraba falan mi yatirdi yada araba takozu mu olarak kullandi anlamadim ama umarim surec uzadikca bu problemle karsilasmam ses seviyesi dusuk demissin ama n73 ile yanyana caldir sesinin daha fazla ciktigini goruceksin ...

nemo plus iuris ad alium tranferre potest quam ipse habet
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
BlackF!Re

Sisteme Gözat

21 Eylül 2007; 21:29:14 

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

n76 da arkadasin dedigi sorunlar yok kitapcigi okumadan lutfen buraya yazmayin sorunlari !! ayrica n73 ile ani fotograflariniz harici bana bi tane kaliteli fotograf gosterin hikaye bunlar arkadaslar n73 un gunduz cektigini n76 da cekiyor gece ise pc ye attiginda cok bir fark yok n76 cekmeye degmeyecek kadar kotu n73 cektikten sonra pc ye atmaya degmeyecek kadar kotu ben cok fark goremiyorum:)
ama tabii ki tercih meselesi ben n76 dan memnunum makine gayet hizli ince hafif. soyulma derdine gelince bende daha birsey yok ama carpmadim etmedim hani gerci 1 haftada soyuluyo diyenler telefonu saraba falan mi yatirdi yada araba takozu mu olarak kullandi anlamadim ama umarim surec uzadikca bu problemle karsilasmam ses seviyesi dusuk demissin ama n73 ile yanyana caldir sesinin daha fazla ciktigini goruceksin ...

ya bu tam ekran duvar kagıdını ben yapamadım acaba özel bir ayarı varmı? şu an kitapçığını nereye koyduğumu unuttum onun için buraya soruyorum

[ TÛRÍ ]

21 Eylül 2007; 22:26:12