Şimdi Ara

Cs go'ya para vermeyin hileden oynamıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekleme: Aşağıdaki diğer tüm yorumları da okursanız gerçekleri görürsünüz.

    5 year veteran hileciler her yerde ve maçlarda win almak imkansız gibi. Bu oyuna kesinlikle para yatırmayın. Ticket gönderdim fakat hilecileri video reportu ile banlamıyorlar hatta bir kere araştıracağız dediler sonra hep hazır cevap veriyorlar. Diyorlar ki biz tüm bilgilere sahibiz hilecileri banlıyoruz. Şaka gibi.

    Videoları sildim. Çünkü o videolar kanıt olamaz demo bugu var.

    Profesyonel oyuncuyum ama oynanacak gibi değil bu oyun. Durumu denedim kendim kaydettiğim ile indirdiğim farklı. İndirilen demoda böyle görüntü hatası oluyor ama hala oynanacak gibi olmadığını düşünüyorum çünkü çok hile var bu durumdan eminim çünkü çok banlanan var.


    Şu son aylarda açıkça söyleyeyim oyuna girdiğim gibi hemen reportlayın diyen yüzlerce oyuncu gördüm hatta bende diyorum reportlayın tabi maçtan sonra demoyu komple izlersem belli oluyor. Hesap yeni açılmışsa çok sayıda oyuncu için kesin report sebebi oluyor.

    http://steamcommunity.com/id/ninjacodex2/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wava -- 23 Şubat 2016; 0:51:38 >







  • Çok kısa süreli videodan anlamak pek mümkün olmuyor. Söylediğiniz gibi demo bug olabilir, ben kendi demomu izlerken awp fareyi anlık olarak çekip vuruyorum, şu videodan birinin banlanması çok zor. Merak ettim tüm maçın demosu var mı izlemek isterdim.
  • Demosu var ama ben zaten demo bugu olmadığını belirttim. İsterseniz demoyu göndereyim
  • 32 tick demo+pro oyuncuları izlersen onlar da aynı şekilde. Flick+click yapınca demoda böyle gözüküyor hileyle alakası yok. Prefire da yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greencraft

    32 tick demo+pro oyuncuları izlersen onlar da aynı şekilde. Flick+click yapınca demoda böyle gözüküyor hileyle alakası yok. Prefire da yok.

    Siz hiç yukarıda anlattığım gibi deneme yaptınız mı? Bunlar adamı aim alarak vurmuyorlar aimi program alıyor ve adamın aimi hedefin üstüne gelmeden vuruyor. Rahat olun bir çok 5 year veteran da banlandı hatta biride yanlış hatırlamıyorsam Türk idi. piyasada büyük ihtimalle bir sürü hile programı var ve çoğu yakalanmıyor. İsterseniz kanıtlayayım. Burada dikkat etmeniz gereken nokta 3.4 speed yani bu 33 kat yavaşlatılmış hali. Yukarıda saniye sayıyor ve o saniyeye dikkat ederseniz zamanın ne kadar yavaşladığını anlarsınız. O kadar yavaş bir zamanda, demonun ve bizim gözümüzün algılamadan adamı vurması mümkün değil çünkü ben denedim. Boş bir yerde elimden geldiğince hızlı mouseu savurarak sabit duran birini vurdum. Hatta kendim bile göremiycek şekilde hızlı vurdum ve demo kayıttaydı. Sonra izlediğimde böyle bir sorun yoktu. Kaldı ki son yüklediğim videodaki adamın fragı 26-6 idi. Bu fragla beni biri yensin istediği itemi ona vereyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wava -- 21 Şubat 2016; 16:20:03 >




  • wava W kullanıcısına yanıt
    Dostum bayağı yazıldı çizildi bu konu forumda demonun tickinden ve slow motiondan dolayı böyle gözüküyor. Kendi gameplayinizi tam olarak nasıl kaydettiğinizi sormamda sakınca var mı?
  • hocam adamlar temiz gibi hile diyemeyiz sıktıgı yerde cross un baska yerde olması tamamen 32 tick bir arkadasınızın macını ızlerkende boyle shot lara maruz kalırsınız...
  • bence sende biraz paranoya var dostum ilk videodaki awp shot un sana garip gelmesi ve o anı izlemen bile ilginç.Kabak gibi çıkmış ortadan adamda vurmuş zar zor hile gibi gelmedi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inalough

    Çok kısa süreli videodan anlamak pek mümkün olmuyor. Söylediğiniz gibi demo bug olabilir, ben kendi demomu izlerken awp fareyi anlık olarak çekip vuruyorum, şu videodan birinin banlanması çok zor. Merak ettim tüm maçın demosu var mı izlemek isterdim.

    Mesele kanıt değil ben steam support çalışanına dedim ki video ile kanıtlayayım demo göndereyim. Hatta gönderdim ama dikkate almamışlar ve zaten onlar hazır cevap vererek dediler ki biz tüm bilgilere sahibiz yardımınıza ihtiyacımız yok .
  • come41 kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncem gayet mantıklı ben size sadece bu kısa kesit ile göstersem de demoları bazen tamamen izliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wava -- 21 Şubat 2016; 16:27:20 >
  • Demo bugu imiş kendim denedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wava -- 21 Şubat 2016; 17:14:57 >
  • Dostum ben bizzat kendi mm demolarımdan kesitler alırken fark ettim bu durumu. Fazla üstelemene gerek yok
  • Sırf muhalefet olmak için mi bu yorumu yazdınız? Varsa böyle demonuz bakalım tabi eğer hile kullanmıyorsanız. Üsteleme değil insanları uyarmak yardım etmek için yazdım gerçi burayı görüpte karar verecek ancak bir kaç tane oyuncu olabilir?
  • wava W kullanıcısına yanıt
    Yoo. Herkes tarafından bilinen benim de birinci elden bildiğim bişeyi yazdım. Bu dediğin crosshairi üstüne getirmeden ateşleme tamamıyla demodan kaynaklı. Evet hepimiz hile kullanıyoruz crosshairi oynatmadan adam vuruyoruz
  • İlk 2 sini bilememde sonuncuda bariz bişeyler var gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Profesyonel oyuncuyum ama oynanacak gibi değil bu oyun.

    güldürdün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wava

    quote:

    Orijinalden alıntı: Inalough

    Çok kısa süreli videodan anlamak pek mümkün olmuyor. Söylediğiniz gibi demo bug olabilir, ben kendi demomu izlerken awp fareyi anlık olarak çekip vuruyorum, şu videodan birinin banlanması çok zor. Merak ettim tüm maçın demosu var mı izlemek isterdim.

    Mesele kanıt değil ben steam support çalışanına dedim ki video ile kanıtlayayım demo göndereyim. Hatta gönderdim ama dikkate almamışlar ve zaten onlar hazır cevap vererek dediler ki biz tüm bilgilere sahibiz yardımınıza ihtiyacımız yok .

    Size anlatabilmek bu sabah yaptığım bir maçtan örnek olacak bir kayıt yükledim.
    Kayıtta gözüken aim / hedef alma ateş etme noktası ile benim oyun içinde yaptığımın alakası yok. Bunlar çok ani reflekslerle yapılan şeyler. Demo düzgün göstermiyor. Çok güzel bir örnek olacağını düşünüyorum.
    Sizin gösterdiğiniz adamın hile olup olmadığını iddia etmiyorum, gönderdiğiniz kısa videonun delil olma açısından hiç bir anlam teşkil etmediğini savunuyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=8cyQ-XggLh8




  • Prof oyuncusun bunları hiçmi yapmadın hayatında ?
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Gel maç atalım istersen? Bana hile demeyen çok az oyuncu var hahahaha seninle maç attım zaten ben ama hatırlamıyorum geçen maçta denk gelmiştik... Sende görmüyor musun peki hile olan bir sürü oyuncu var ve ban yemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wava -- 21 Şubat 2016; 16:00:37 >
  • Kendimi izledim demek ki sv kaydederken düzgün kaydetmiyor bende de aynısı oldu herkesten özür diliyorum ama aynı durumda olan ve 5 year veteran çok kişi ban yedi. Hatta biri türk idi. Demek ki ben kendim pc den demo kaydettiğim için böyle bir sorun olmamış. Serverdan indirilen demoda böyle bir bug var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wava -- 21 Şubat 2016; 15:57:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.