Şimdi Ara

DVD/CD Yazıcılar için,Çok Uzun Sürede Yazma Problemine Çözüm (PIO'ya Düşme) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
6
Favori
18.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunda kasma gitti sadece yine yazmada sorun var bunun çözümü var mı ki yaaa sürekli hata veriyor cd 'leri yazmıyor cd her seferinde çöplük oluyor ya offf
  • "TS-L632D" optik sürücünüz var sanırım.
    Dizüstü pc sürücüsü.

Sizin optik sürücüyle ilgili özel bir problem olabilir.
    http://club.cdfreaks.com/f105/tsstcorp-ts-l632d-problems-188364/
    Yukarıdaki bağlantıda aynı sürücü yüzünden sorun yaşayanlar toplanmış.
    Belki buradan bir çaresini bulabilirsiniz.

Cihazı alalı uzun zaman olduysa, belki de lazer ömrünü tamamlamıştır. Ya da DVD seçmeye başlamıştır.
  • zaten dvd yazmasında şuan problem yok mp3 cd'si yazarken sorun yaşıyorum
  • Bir ara bu sorun bnim de başıma gelmişti ve bana neredeyse kafayı yedirtiyorrdu ama çok eskiden.

Hatta bu sorundan dolayı bu siteye üye olmuştum diyebilirim
  • Eline sağlık..
  • paylasım için sagol
  • Paylaşım için teşekkürler. Ben de alternatif bir yol önereyim.

PIO modu olan IDE kanalına sağ tıklayıp kaldır derseniz, bilgisayarınız yeniden başlattığında otomatik olarak DMA aktif olarak tanıyacaktır. Regedit ile uğraşmadan bu şekilde de halledebilirsiniz.
  • Bende 3 tane işletim sistemi var (imzamda yazılı), kablolar doğru olduğu halde hepsi de yavaş okuyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

Paylaşım için teşekkürler. Ben de alternatif bir yol önereyim.

PIO modu olan IDE kanalına sağ tıklayıp kaldır derseniz, bilgisayarınız yeniden başlattığında otomatik olarak DMA aktif olarak tanıyacaktır. Regedit ile uğraşmadan bu şekilde de halledebilirsiniz.

Hocam sağol söylediğin gibi yaptım. Şimdi rahatça 35-40x'e çıkıyor Ama ilginç bi sorun daha var, Debian'ımda ve Ubuntu'mda hala bu problem var En iyisi gidip Linux bölümünde sorayım

• kardes cok tesekkur ederım gunlerdır aramadıgım yer kalmamıstı googlede en sonunda buldum bu konuyu sorunu çözdum buyuksun
  • Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkürler. Sayende bu illetten kurtuldum. İki sene içinde üç kez başıma geldi. Daha önce bilgisyarı fabrika ayarlarına döndürerek çözmüştüm.
  • Valla çok tşk ederim arkadaşım.Bir DVD yi 50 dk da okuyordu son günlerde artık en fazla 5 dakika sürüyor sağolasın.
  • Teşekkür ederim.
  • Değer 0x0000001f olması lazım demişsiniz. Ama ss nin altında bu değerler doğrudur yazıyor ve orda farklı gözüküyor. Hangisi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: portofino

Değer 0x0000001f olması lazım demişsiniz. Ama ss nin altında bu değerler doğrudur yazıyor ve orda farklı gözüküyor. Hangisi olacak?

Eğer PIO'ya düştüyse 0x0000001f gözükmesi lazım.
    SS 'in altında ise PIO 'ya karşılık gelmeyen değerler yazıyor.

Sorunu çözülen herkes için, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • ya benim ultra dma ile sorunmu yok ikisde 5 olarak görünüyor. ama benim lite-on dvd lh1as dvd rw var. geçen ay okuyabildiği dvd leri şimdi okuyamıyor. dvd koyduğumda hiçbirşey olmuyor. cd leri süper bir şekilde okuyor. ama dvd koyduğumda hiçbirşey olmuyor. bilgisayara format attım. frimework u güncelleştirdim. hatta tornavidayı alıp dvd rw yi söküp lensi bile sildim ama sonuç aynı cd'de canavar gibi çalışıyor ama dvd de hiç birşey yapmıyor. boş görünüyor. lütfen yardım edin.
  • Konuyu yukarı çıkardığınız için çok teşekkürler.İşime yaradı bu konu.Sağol @Storm Bringer
  • arkadaşlar bende win 7 ultimate var . aygıt yöneticisinde değiştirme sekmesini bulamadım. yanlız 0000 0001 0002 0003 0004 anahtarlarında migrated - 0x000000001 (1) değeri bulunmakta. bunu silsem dmayı değiştirmiş olur muyum? şimdiden cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

arkadaşlar bende win 7 ultimate var . aygıt yöneticisinde değiştirme sekmesini bulamadım. yanlız 0000 0001 0002 0003 0004 anahtarlarında migrated - 0x000000001 (1) değeri bulunmakta. bunu silsem dmayı değiştirmiş olur muyum? şimdiden cevap için teşekkürler.

bu menüyü görmüş müydün?

DVD/CD Yazıcılar için,Çok Uzun Sürede Yazma Problemine Çözüm (PIO'ya Düşme)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

arkadaşlar bende win 7 ultimate var . aygıt yöneticisinde değiştirme sekmesini bulamadım. yanlız 0000 0001 0002 0003 0004 anahtarlarında migrated - 0x000000001 (1) değeri bulunmakta. bunu silsem dmayı değiştirmiş olur muyum? şimdiden cevap için teşekkürler.

bu menüyü görmüş müydün?

mesuthaksoy öncelikle cevap için teşekkürler. gösterdiğiniz bölümü görmemiştim. değerler aynı imiş bende bir sorun yok. şu anda nero ile 8 x de bir adet philips medyayı yaklaşık 15 dakikada yazdırıyorum. pc lenovo n 500 . win 7 puanı 3.3 sanırım optik temizleyiciye baksam iyi olacak. başka bir öneriniz var mı bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdozz -- 30 Aralık 2009; 20:49:42 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.