Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5 yeniden kamera karşısında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 5 yeniden kamera karşısında





    Tanıtılmasına çok az bir süre kala, Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli Mi 5, kapalı kapılar ardında kameralara poz vermeye devam ediyor. Bu kez, cihazın yakından görüntüsünün yanında, bazı donanım bilgilerini de gözler önüne seren iki yeni görsel daha internete sızdırıldı. 




    İnce ekran çerçevesi ile dikkat çeken cihazın, ön kısmında parmak izi okuyucu entegreli Home tuşu barındıracağı artık kesinlik kazandı. Pek çok akıllı telefon üreticisi gibi, Xiaomi de arka kısma parmak izi okuyucu entegre etmek istemiyor ancak bunun da tek yolu ön kısımda fiziksel tuşa yer vermek. Bugüne kadar, ön tarafta fiziksel tuş barındırmayan seri için Mi 5 bir ilk olacak. 




    5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte bir ekrana yer vermesi beklenen Xiaomi Mi 5, özlediği Snapdragon 820 yonga setine de kavuşmuş durumda. Belki de Snapdragon 820 yonga seti için, çıkışını bu kadar erteleyen tek amiral gemi modeli diyebiliriz. Firmanın patronu, beklediğimize değeceğini ifade ediyor. 




    3GB LPDDR4 RAM ve 64GB depolama kapasitesi kullandığı görülen cihazın bataryasının ise 2910mAh civarında olacağı belirtiliyor. Arka kısımda 16MP, ön kısımda 4MP çözünürlük barındıran cihaz, Android 6.0 işletim sistemi üzerinde MIUI 7.6 kullanıcı arayüzü çalıştırıyor. Bağlantı ise yeni nesil USB Type-C standardı üzerinden yapılıyor. Cihazın bir de Windows 10 işletim sistemli versiyonunun olacağı iddia ediliyor ancak bunu 24 Şubat tarihinde öğrenebileceğiz. 

     







  • "Pek çok akıllı telefon üreticisi gibi, Xiaomi de arka kısma parmak izi okuyucu entegre etmek istemiyor ancak bunun da tek yolu ön kısımda fiziksel tuşa yer vermek."



    Tek yol olduğuna emin misin?

  • alt ve üst çerçeve biraz daha kısa olsa daha iyi olurmuş.
    donanımsal olarak bi tek kamera tatmin etmedi.

  • sony yana koydu parmak izi okuyucusunu. benim kafamda ekrandan parmak izi okuma var. yani fiziksel bir buton yerine ekrana dokunarak parmak okutulacak.bakalım yapan çıkacak mı ?
  • RAM RAM ve daha fazla RAM 3 GB basitleştirilmiş artık 4 yap farkın olsun. Daha iyi bir kamera modülü tercih edilebilirdi.

  • Özellikleri süper.
  • redmi note 3 kullanıyorum.Şahsen arka kısımdaki parmak izi önden çok daha kullanışlı geliyor.tek handikapı cihaz masadayken kullanılamıyor oluşu.Öte yandan önde uzun ince bir buton olması hem kullanımı ve okumasını zorlaştırıyor hemde samsung vari bir hava veriyor ki hoş olmuyor.

  • tr bekleruk Xiaomi(esneyerek okudum) Mi 5

  • 20 haziranda satisa cikarsa 7temmuzda turkiyeye gelicem bakalim kac kisi bu cihazdan almak isticek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xtrud

    "Pek çok akıllı telefon üreticisi gibi, Xiaomi de arka kısma parmak izi okuyucu entegre etmek istemiyor ancak bunun da tek yolu ön kısımda fiziksel tuşa yer vermek."



    Tek yol olduğuna emin misin?

    Mesela z5 serisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı beğenmeyen kişiler buradaki konu üzerine mi yazdılar ?
    Yani 16mp olduğu için mi beğenmediniz ?

    Eğer öyleyse laf yok size. Hala mp ile kamera değerlendiriyorsanız ........

    Haaaa eğer ki sağ resimde kamera özellikleri yani diafram bilgilerini yazıyorsa ve sizde Çince biliyorsanız lafım yok ^^

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g5 den bile daha iyi tasarımı

  • tasarımın g5 den daha iyi olduğu aşikar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    sony yana koydu parmak izi okuyucusunu. benim kafamda ekrandan parmak izi okuma var. yani fiziksel bir buton yerine ekrana dokunarak parmak okutulacak.bakalım yapan çıkacak mı ?

    Eski samsung cihazlar ekrandan parmak izi okuyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sam-lg-apple Amiral gemilerinin yari, hatta: TR fiyatlarinin 3te biri fiyata alinabilecek bir tel olacak.

    Fazladan bir bilgi kirliligi oldu AMA Mi5 hakkinda, ekran coz. Pil kapasitesi. Portlari, hepsi icin frkli farkli seyler yaziyor, forumun mi5 haberleri bile, kafayi yedirtir. Lansman yapsalarda rahatlasak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    sony yana koydu parmak izi okuyucusunu. benim kafamda ekrandan parmak izi okuma var. yani fiziksel bir buton yerine ekrana dokunarak parmak okutulacak.bakalım yapan çıkacak mı ?

    S5 ekrandan parmak izi okuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.