Şimdi Ara

Victorinox, giyilebilir cihaz pazarına Acer ile adım atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Victorinox, giyilebilir cihaz pazarına Acer ile adım atıyor





    Giyilebilir cihaz pazarına adım atan lüks saat üreticilerinin genelde Intel ve Google ile ortaklık yaptıklarını görüyoruz. Ünlü İsveç çakılarının yanında lüks saatler de üreten Victorinox, farklı bir karar vererek, giyilebilir cihaz pazarına Acer ortaklığı ile adım atmayı tercih ediyor. 




    Victorinox'un I.N.O.X. adında dayanıklılık odaklı lüks bir saat serisi bulunuyordu. Yeni giyilebilir cihaz, bu seri içerisine yer alacak. Acer cihaza nasıl bir katkı sağlayacak ve Victorinox nasıl bir tasarım anlayışı sunacak netlik kazanmış değil. İki firma, MWC 2016 fuarındaki standlarında, yeni giyilebilir cihazı sergileyecekler. 




    Victorinox'un çizgisine bağlılık vurgusu yaptığı açıklamalarına bakarsak, klasik analog kadranın altına, akıllı saat ve fitness takip özellikleri barındıran dijital bir sistem entegre edileceği anlaşılıyor. Akıllı saat yine düşmelere, suya ve şoka dayanıklı bir yapıda olacak. Firmanın, Google veya Android Wear platformuna değinmemesi bunu destekler nitelikte. Zaten Acer Liquid Leap serisi de özelleştirilmiş bir arayüz üzerinde çalışıyordu. Victorinox'un yeni akıllı saati, 24 Şubat 2016 tarihinden itibaren sergilenmeye başlayacak.

     







  • Bu habere çok sevindim. Oleyyy be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • victorinox bir çakı var evde , tam 26 senelik , nokta pas yok,yamulma yok bıçaklarında, soyulma yok , 20x20 kütük kesildi ,olmadık durumlarda işe yaradı şu bu ,26 senelik , hani bir adaya düşsen alman gereken yegane alet , demir kestiğimi hatırlıyorum daha ne diyeyim bilmiyorum..

    acer marka 2 laptop (8 senelik ,4 senelik) var bir de acerın çıkardığı packard bell (6 senelik) , tıkır ve tıkır çalışıyor. batarya bitik haliyle ama kafa programların hepsi çalışıyor, packard bell'de skyrim high ayarlarda halen oynanıyor...

    habere gelecek olursam , bu iki firma mutlaka kaliteli bir şey ortaya çıkartır , acer avrupayı bilen bir firma zaten , geçen sene 8 milyon adet laptop satmış avrupa bölgesinde ,dileyen için google emre amade , victorinox da japonyadan şiliye kadar güvenilir bir marka , geriye kalıyor tasarım noktasında ne ortaya koyacakları ,
    iki firmada renkli ürünleri seviyor ,umarım pavyon kılıklı bir saat çıkarmazlar ...





  • gelsin gelsin rekabet iyidir...

  • Altindan makas bicak cikip kolumuzu kesmese bari.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.