Şimdi Ara

Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelik ile, Bugün sizlere G3 Beat Telefonunuzu Nasıl Cyanogenmod Yüklenir onu anlatacagım.

Gelelim 1.adıma

Telefonunuz Öncelik ile Root edilmiş olmalıdır Çünkü yapılacak işlemlerde Root gereklidir.

1.Adım:Şimdi telefonunuzdan playstoreye giriniz ve ordan BusyBox Adlı Uygulamaya indiriniz, İndirdikten sonra Uygulama içinde İnstall yapınız Bunları yaptıysanız eksiksiz Gelelim 2.adıma

2.adım: Öncelik ile Verecegim linkten Dosyayı indiriniz http://s8.dosya.tc/server/t4nza3/TWRP_ve_ABOOT.zip.html Bunu indirdikten sonra İçindeki dosyaları Hem telefonun kendi hafızasına Hemde telefonunuzun Sd Kartına atın Ne olur ne olmaz diye yedekli olarak 2 seçenegede atmamız gerekiyor, Bunları yaptıktan sonra FlashHify Adlı Uygulamayı playstoreden indiriniz, İndirdikten sonra açın recovery image secenegini secip indirdiginiz rar dosyasının içinden cıkartıgınız twrp-2.8.7.0.img dosyasını gösterin(sd kartaki yada telefondaki fark etmez) ardından yup secenegini şecip rebotnow demeden cıkın. Bunu yaptıktan sonra Twrp Yi telefona yükledik ancak twrp yi tam kullanmamız için bootladeri kırmamız lazım Bunun için 3. adıma geçelim.

3. adım: Tekrar söylüyorum Telefonun rootlu olması gerekiyor Ve şu işlemi yapacağız Playstoreden terminal emulator uygulamasını indirin Ve Verecegim kodları sırasıyla girin

su
    dd if=/storage/external_SD/aboot.bin of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot

Bunları Terminal emulatore aynen yazınız Şimdi bunları yaptıktan sonra telefona hem twrp yi yükledik hemde bootlader kilidini kırdık Gelelim cm yükleme işine Bunun için 4.adıma geçelim.

4.adım: Şimdi şöyle bi karışıklık olmasın Telefon için 2 tane cm Sürümü var birisi JAG3GDS VE JAGNM'DİR Bunlar d722 ve d723,d724 ü hitap ediyor Ve verecegim linkten 2 çeşit var onu seçip yapınız şimdi linkleri yazacağım

D722 İçin : https://download.cyanogenmod.org/?device=jagnm
    D723 ve D724 İçin : https://download.cyanogenmod.org/?device=jag3gds

Şimdi Telefonunuz Hangisi ise verdigim linklerden En son Sürümü indiriniz ve kurulma geçelim Önce geçmeden sizlere Gapps Linlinide vereyim Gapps nedir diye sorarsanız Googlenin Uygulamarını kapsayan Pakettir Eğer bunu yüklemez iseniz Telefonunuzda Play storede dahil googleye ait olan hiçbirşey olmaz. Şimdi Bu linke giriniz http://opengapps.org/ Bu linkten ARM>6.0>Micro yada Nano seçenegini seçip indiriniz, Neden micro yada nano iken aroma yada super değil diye sorarsanız Mininin üstündeki sürümler Telefon için sıkıntı yaratıyor zaten telefon twrp den yüklemiyor Denemeyin boşa siz micro yada nano seçenegini seçip indirin. Şimdi gelelim 5.Adıma

5.Adım: Verdigim Cm ve Gapps linklerini İndirin ve indirdikten sonra telefonun Sd kartına atın 2 sini( Kendi hafızasına atmayın telefonu format atarak ilerliyeceğiz o yüzden cm ve gapps kuramayız Sd kart gerekli) 2 sini attıktan sonra, Cihazı tamamen kapatın ve Ses kısma İle Power tuşuna basarak açın Lg logosu gelince Tüm tuşlardan elinizi çekin ve power tuşuna tekrar basın Bunu seri şekilde yapıyoruz, Bunları yaptıktan sonra Lg nin factory reset ekranı gelir Bunları evet diyerek İlerleyin Ve Twrp Başarılı ile karşımıza çıkıcaktır.

6.Adım; Telefon Twrp ile açıldıktan sonra Önce bi ekran gelicektir Onu Alttaki seçenek ile geçiniz Ve Karşınızda İnstall Gibi butonların oldugu ekran gelicektir Ve ordan Wipe seçenegine tıklayınız oradan factory reset yapıp telefonu sıfırlıyoruz Sd kart hariç Ve geri gelip install dan Cm13 ü ve Gapps ı sırayla yüklüyoruz Hepsinde Succesfuly yazana kadar bekliyoruz 2 yüklemeyide sırayla yaptıktan sonra bitince Telefonumuz Artık Cm13 6.0.1 Yüklü haldedir artık. Twrp den Telefonu yeniden başlatınız ve İlk açılış 10-15 dk sürebilir bu normaldir Açıldıktan sonra Telefon cm13 yüklü halde olucaktır Tek tük buglar ve hataların dışında birşey yoktur Çünkü Hergün güncelleniyor neredeyse cm13 Bunun için verdigim cm sitesinden girip Güncellemeleri takip edip Cm13 ü ilk yükledigimiz gibi usb ile güncelleme dosyasını telefon hafızasına atip aynı şekilde yükleyiniz(Tekrar gapps yüklemenize gerek yok tek cm13 zip dosyası yeterlidir). Telefon için Arayüzler mevcuttur Cm nin Playstoreden Cm13 Temaları vardır ben lg g4 Teması kullanıyorum Her Türlü tema vardır tavsiye ederim.

Evet Bu Konumda cm13 Ü lg g3 beata nasıl yüklenir onu anlattım sizlere Bu anlatımımda Bi eksiklik yada Hata yoktur Gönül rahatlıgı ile yapınız Ancak oluşabilicek Herhangi bir hata veya Telefonu brick yapmanın Sorumlulugu Size Aittir Kesinlikle Oluşabilicek ufak bi sorun Size aittir Beni Dahil etmeyiniz. Ben denedim Başarılı şekilde yaptım Daha öncedende bu işleri bildigim için çok olay şekilde yaptım. İlk kez yapıcak olanlar Yazdıklarımı Dikkatli okuyarak yapsın. İyi forumlar herkese Şimdi telefonumda bir kaç SS atayım....
     Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme.
     Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme. Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicebliy21 -- 19 Nisan 2016; 22:58:05 >

• Soran Olursa Diye Ekliyorum, Radyosu çalışıyormu diye soranlar olursa Telefonun Kernel Olarak Radyo Çipi konulmadıgı için RadyoNun çalışma şansı yoktur Bilginize.
  • Merhaba
    Çok güzel bir anlatım olmuş herşeyi ile tam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar belirteyim Cm de Hiçbirtürlü Göze çarpan hata yoktur 1-2 tane ufak tefek şeylerin dışında Önceden olan Mobil veri hatası vs ise şimdi yoktur bilginize sağlıklı bir şekilde çalışıyor
  • Nicebliy21 kullanıcısına yanıt
    Tüm işlemleri yaptım ancak benim şöyle sorunlarım var:
    Sizin önerdiğiniz Gapps paketini yani amr-6.0-mini/nano paketini yüklerken hata veriyor, kurulum yapamıyor.
    Ben de başka bir Gapps indirdim ama bu sefer de Play Store açılmıyor. Rehberimi eşleyemiyorum, vcf ve csv olarak indirdiğim rehberimden içeri aktaramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah55baskan

Tüm işlemleri yaptım ancak benim şöyle sorunlarım var:
    Sizin önerdiğiniz Gapps paketini yani amr-6.0-mini/nano paketini yüklerken hata veriyor, kurulum yapamıyor.
    Ben de başka bir Gapps indirdim ama bu sefer de Play Store açılmıyor. Rehberimi eşleyemiyorum, vcf ve csv olarak indirdiğim rehberimden içeri aktaramıyorum.

Yanlış kurulum yapmışşınız En baştan yapmanız daha sağlıklı olucaktır Ben Micro paketini yükledim bi sorun almadım. Rehbere gelince onun hakkında bi fikrim yok ben vcf olarak değil simden aktardım telefona direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicebliy21 -- 19 Şubat 2016; 14:24:56 >
    Dört kez aynı işlemi yaptım, adım adım takip ederek ama sonuç hep yanı. Verdiğiniz Gapps indirme linkinden ikisini de ayrı ayrı denedim ama Gapps'i yüklemiyor ne yazık ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    11 yıl önce açıldı
    S3 MİNİ 4.2.2 ROM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Gapps paketini yanlış yükleme yapıyorsunuzdur Lg g3 beat ARM tabanlıdır Yanlışlık ile arm64 yada x86 indirip kurmaya çalışmayın, G3 beat Arm>6.0>micro yada nano paketini indirin. Yanlışlık ile 5.1 gibi sürümü indirip kurmaya çalısmayın dikkat edin.
  • emeğine sağlık ancak bu konunun aynısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor100

emeğine sağlık ancak bu konunun aynısı var

Görmedim kim açtıysa bilmiyorum valla.

Şimdi baktım Bu konuya benzeyen bi tane resim dahi olmayan az açıklamalı bi konu var, O konu ile bu konuyu aynı demek Doğru değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicebliy21 -- 20 Şubat 2016; 17:38:03 >
  • Ayrıca şunu söyleyeyim Gapps sorunsuz çalışması için twrp recovery den cm 13 ü flashladıktan sonra yine recovery den wipe cache, data , factory reset.. yapın. Ardındanhttp://opengapps.org/ sitesinden PLATFORM: ARM ANDROİD: 6.0 VARİANT: NANO olacak şekilde indirip hafıza kartına atın. sonra yine twrp recovery açıp flashlayın bu dosyayı. en son olarak sorunsuz olması için tekrardan wipe data, cache, factory reset yapın yeniden başlatın sorunsuz çalışacaktır google uygulamaları.

Bu mesaja eklenen görseller:

Lg G3 Beat Cm 13 6.0.1 Yükleme.

• Gapps olarak sadece Nano mu çalışıyor full veya aroma olan gappslar çalışmaz mı acaba denediniz mi hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedohan

Gapps olarak sadece Nano mu çalışıyor full veya aroma olan gappslar çalışmaz mı acaba denediniz mi hiç

Hepsini denedim hiçbir çalışmıyor boşa indirip denemeyin.
  • dediklerimi eksiksiz uygulayın. Gapps yüklü şuan bende play store a filan sorunsuz giriyorum
  • Cm geliştiricileri Telefon için OTA Desteği vermiş kendi cm güncellemeleri telefona güncelleme olarak bildirimle geliyor 2 kere güncelleme yaptım telefondan bilginize.
  • Çok güzel bi anlatım olmuş. Gerçekten muhteşem oldu telefon. Fakat bir sorunum var. Cm yüklemeden önce oyunları foldermount adlı programla taşıyordum. Cm den sonra ise kullanamıyorum. Uygulamaları sd karta taşıma seçeneği de yok. Bu konuda ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsLite yardım

Çok güzel bi anlatım olmuş. Gerçekten muhteşem oldu telefon. Fakat bir sorunum var. Cm yüklemeden önce oyunları foldermount adlı programla taşıyordum. Cm den sonra ise kullanamıyorum. Uygulamaları sd karta taşıma seçeneği de yok. Bu konuda ne yapmalıyım?

Maalef sd kart taşıma yok ancak şöyle bişey var Sd kartı telefon hafızası olarak Sisteme tanıtabiliyorsun Mesala Telefonun hafızası Kaçsa o kenarda duruyor Sd Kart Telefonun bellegi yerine geçiyor yüklenenler direk oraya gidiyor Bunun için sd kartı çıkarıp takın Biçimlendirip Sistem hafızası olarak tanıtın. Eğer öyle yaparsanız Atacağınız dosyalar vs yi oraya atmanız gerekicek Yani usb den bağlayınca Sistem olarka tek gözüküocek sd kart kaç gb se. Benimki 32 lik
    dediğin gibi yaptım fakat usb le bağladığımda sd kart yokmuş gibi telefonun hafızası gözüküyo sd kartın yedeğini telefonun hafızasına atmak zorunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DsLite yardım -- 23 Şubat 2016; 22:13:35 >
  • Performans hakkında bilgi vereyim, önceden 1.5 dk de açılan oyun şimdi saniyeler içinde açılıyor ve neredeyse ios hızına yakın bi hızda oynanıyor. Kasma, donma minimum seviyede.
  • DsLite yardım D kullanıcısına yanıt
    Cm Hergün düzenli güncelleniyor zaten eksiklikler yaz aylarına kadar bitmiş olur tahminen Sd karta taşıma olayıda eklenicektir bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.