Şimdi Ara

Galaxy S7 bu kez çalışır halde sızdırıldı [4K Video]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Galaxy S7 bu kez çalışır halde sızdırıldı [4K Video] 

    Samsung'un yeni tepe modellerini tanıtmasına oldukça az bir zaman kaldı. Tanıtılacak modellerin tümü son halini alırken sızıntılar da yoğunlaşmaya devam ediyor. Çoğu zaman sızıntılarda bulanık ve anlaşılmaz görsellerle karşı karşıya kalıyoruz ancak bu kez kaynak adeta cevap niteliğinde 4K video ile karşımıza çıkıyor.



    Paylaşılan teknik özelliklere göz atacak olursak ilk dikkati çeken Micro SD kart slotunun geri gelmesi. Bu konuda kullanıcısını dinleyen Koreli üretici depolama birimi konusunda Android 6.0'ın esnekliği ile birlikte bekleyenleri mutlu edecek. Diğer yandan akıllı telefonun suya dayanıklılık sunacağı bir kez daha tekrar edilmiş ancak hangi sertifikaya sahip olacağı tam olarak bilinmiyor. Yine de akıllı telefon hangi dayanıklılık sertifikasına (IP67 veya IP68) sahip olursa olsun sığ suya ve yağmura dayanıklı olacak gibi görünüyor.

     

    Galaxy S7 bu kez çalışır halde sızdırıldı [4K Video]

    Arka kısımda 12 MP çözünürlüğe sahip kamerayı görüyoruz. Her ne kadar çözünürlük düşse de S6 ailesiyle kamera konusunda büyük beğeni toplayan şirketin bu noktadan daha geriye gitmesi beklenmiyor, dolayısıyla yeni sensörün de en az S6 kadar kaliteli fotoğraflar çekmesini bekleyebiliriz.

     

    Daha önce karşımıza çıkan sızıntılar 3000 mAh bataryaya işaret etse de kaynak bu kez pil kapasitesini 2800 mAh olarak sızdırmış durumda. Beklenen rakamın biraz gerisinde kalsa da bu değerin S6'ya göre geliştirilmesi üreticiyi eleştirilerden bir miktar kurtarabilir. Eleştirilerin en yoğun olacağı nokta ise şüphesiz USB portu. Sızıntılarda Samsung'un yeni amiral gemisinde de USB Tip-C formuna geçiş yapmadığı görülebiliyor.

     

    Android 6.0 ile birlikte gelecek modelin 4K sızıntısına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 







  • Yenilik yok ki içinde ki donanımı güncellemek yenilik mi çöp lg g5 geliyor tamamen yenilenmiş tasarım çift kamera yine rakipsiz... Çıkarılabilir batarya ve tamamen metal kasa. Samsung kendini bitirmek için geliyor..

  • 2016 A serisi varken buna 2500+ fiyatlar ödemek hiç akıllıca değil bence.

  • Birebir S6 olmuş arka kameranın çıkıntısını saymazsak.S6 ları satıp üzerine 1000 TL koyup almaya değmez.S6'nın kamerası gayet güzel.Ayrıca 3000 mah batarya haberleri de yalan çıkarsa 200 mah farkla anca 1 saat daha fazla kullanım sunar bu telefon.S6 edgemi 1 yıl daha kullanırım.
  • Kücük ekranda 8mp üstü show

  • Yine cam kaplama olucak sanirim parmak izi tutacak yine

  • Bana kasa çıkarılabilir geldi ben tasarım olarak beğenmedim s6 nin tasarımı daha guzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başarılı mobil işlemci ile gelmesi sizin için tasarım değişikliğinden daha önemsiz bir yenilik mi? Lg g5 sizintilarini görmediniz galiba 3 yaşında çocuk yağlı boya yapmış gibi zevksiz bir tasarımla geliyor ki buna 2000 lira üzerinde verdim diyerek cebinden çıkarmaya utandırır vaziyette. Çatlayan kasalar, yavaş işlemciler ve ısınan telefonları ile lg g serisi ne zaman Samsung s serisi ile rekabet edebildi ki şimdi etsin? Edge ekranı, artan bataryası, işlemcisi ve yeni touchwiz ile kullanıcısını memnun edecek bir model olacaktır. Tabi note serisini hiçbirine değişmem bu da ayrı bir konu ama s serisi g serisi ile karsilastirilmaz.

    Edit: Profil resminizi görmemişim ben de mantıklı açıklama yapmaya çalışıyorum. Söylediklerimi yok sayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 18 Şubat 2016; 3:29:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım bu Samsung niye arkasını cam yapıyo? Hem maliyet artıyo, hem de kullanıcı için kafada soru işareti, kırılınca maliyet nolacak diye.

    2016'da çıkardığı amiral gemi telefona da USB-C koymayacak da Note 6'da veya S8'de mi koyacak, taksit taksit veriyo adamlar basit şeyleri.

    Snapdragon 820 problemli olmazsa gerçekten, HTC ve Sony 820'li telefonları çıkarınca S7 satışları dibe vurur umarım.
  • Ben tasarımı beğendim de bataryanın 3000 mah olmaması ve USB Tip-C olmaması iyi olmamış :( Üstelik bize daha güçlü olan snapdragon 820'yi vermeyecekler. . Samsung ülkelere göre değişik versiyon huyundan vazgeçmedi. Samsung illa ki bir şeyleri eksik bırakacak.

  • Hala çerçeve boşluğu rahatsız edici. :( Çerçevemi kaldı. Huawei yada xperia c5 bile çerçeve konusunda çok başarılı. Edge satmak için yine bir ince detay mı ?

  • videoyu iki uç defa izledim ama bir turlu tip-c olup olmadığını göremedim. Görebilen varsa onaylasin.

    Yalnız neden samsung geçmez anlamadım. Hem hızlı bağlantı hem ileride bütün telefonlar geçiş yapmaya başlaması bekleniyor. Note 6/dan sonra yapıp yeni tel satma düşüncesi ise bunuda almiyorum arkadaş, illaki bir şeylerden kisip diğer modele saklarlar, s6 yi da SD kart ve batarya için almamıştım. Allah bilir S7 de neyi koymazlar bilemeyiz.

    Boşuna beklemeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 18 Şubat 2016; 5:51:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6'dan sonra hayal kırıklığı..
  • Parmak izi tutan kasa.

    Diyecek baska birsey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir değişiklik yok kasada klasik samsung işte gerçi diğer telefonlardada aynı hep şekil şemal aynı övüp duruyorlar ama hiç bir gelişme yok.

  • amerikadan sp820 li model isteyen varsa bana ulassin tabiki turkiyeye gelmez ise.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    Ben tasarımı beğendim de bataryanın 3000 mah olmaması ve USB Tip-C olmaması iyi olmamış :( Üstelik bize daha güçlü olan snapdragon 820'yi vermeyecekler. . Samsung ülkelere göre değişik versiyon huyundan vazgeçmedi. Samsung illa ki bir şeyleri eksik bırakacak.

    Snapdragon 820 daha güçlü değil. Kendiniz evde mi işlemcileri test ettiniz yoksa başka kaynaktan mı okudunuz? Başka kaynaktan okumuş olsanız doğrusunu okumuş olurdunuz. Demek ki evde test ettiniz. Tebrik ederim bilime yaptığınız katkılardan dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokaptan

    amerikadan sp820 li model isteyen varsa bana ulassin tabiki turkiyeye gelmez ise.


    Merhaba fiyat bilgisi var mi acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pixexelans

    Yenilik yok ki içinde ki donanımı güncellemek yenilik mi çöp lg g5 geliyor tamamen yenilenmiş tasarım çift kamera yine rakipsiz... Çıkarılabilir batarya ve tamamen metal kasa. Samsung kendini bitirmek için geliyor..

    Bunu bir LG kullanıcısı olarak söylüyorum sana. Sence G5 o iğrenç tasarım ile satış yapabilecek mi? İki telefonu yan yan koy bi kafanda düşün taşın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemans

    Birebir S6 olmuş arka kameranın çıkıntısını saymazsak.S6 ları satıp üzerine 1000 TL koyup almaya değmez.S6'nın kamerası gayet güzel.Ayrıca 3000 mah batarya haberleri de yalan çıkarsa 200 mah farkla anca 1 saat daha fazla kullanım sunar bu telefon.S6 edgemi 1 yıl daha kullanırım.

    Aynen 1800 liraya maliT720li A serisi almak daha mantıklı gerçekten. Düşünsene S6 alıyorsun o paraya. Resmen aptallık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.