Şimdi Ara

Mail servisi Outlook.com yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mail servisi Outlook.com yenilendi 

     

    Outlook.com en çok tercih edilen e-posta servislerinden birisi. Microsoft'a ait tüm mail hesaplarının yönetilebildiği hizmet ufak bir değişim geçirerek günümüze ayak uyduruyor. Yenilenen arayüz ile birlikte Gif desteği, mail ile para gönderme ve özelleştirme gibi bir çok seçenek kullanıcıların beğenisine sunulacak.

     

    Kısa bir süre önce değişim geçiren serviste ilk olarak önemli postaları daha kolay takip edebilme ve özelleştirme seçenekleri göze çarpıyor. Daha önce başka e-posta servislerinde de gördüğümüz "başa tuttur" seçeneği e-postaya cevap vermeyi unutmamak için güzel bir yenilik.

     

    Bunun yanı sıra artık outlook.com üzerinden Paypal desteği ile para göndermek de mümkün hale geliyor. İlginç bir transfer yöntemi olacak ancak bazen yapılan alışverişlerde mail üzerinden anlaşma sağlandığını düşünürsek özelliğin kullanımı yaygın kitlelere ulaşabilir. Giphy ile birlikte sunulan gif desteğinde ise yan tarafta açılan küçük bir pencereden anında gifleri aratıp e-postaya ekleyebiliyorsunuz.

     

    Bunun yanı sıra bulut hizmetlerinden direk dosya ekleme, office tarzı dosyaları e-posta üzerinde düzenleme, @kullanıcıadı şeklinde başka insanları e-postaya dahil etme, takvime hızlıca ekinlik ekleme ve e-posta hatırlatıcıyı devreye almak gibi özellikler de yine dikkat çekiyor. 

     

    Gelişen uygulama desteğinde ise Skype ile aynı ekranda kullanıcılarla sohbet edebilme (Google'ın Hangouts özelliğine benzetebiliriz), Yelp ile yakındaki yerleri keşfetme ve hatta Uber ile ulaşım planlama özelliklerini de görüyoruz. Artık karşı taraftan gelen videoların direk tarayıcı üzerinden ön izleme şeklinde oynatılabildiğini de belirtelim. Outlook.com'un yeniliği ve değişimi servisin günümüz koşullarını yakaladığını gösteriyor.









  • O pastayı Google kaptı maalesef. Msn muhabbetine kullanılıyordu onu da kendi elleriyle çöpe attı Ms Ofis ve Windows dışında pek ciddi değil. Hobi olarak bu işleri yapıyor zannımca. Aynı mobilde olduğu gibi.

  • Mobil uygulamaları tam bir rezalet.
  • An itibari ile benim hesabıma tanınmamış özellikler.
  • Türkçe desteği yok diye hatırlıyorum yeni güncellemeden sonra gelmişmi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    O pastayı Google kaptı maalesef. Msn muhabbetine kullanılıyordu onu da kendi elleriyle çöpe attı Ms Ofis ve Windows dışında pek ciddi değil. Hobi olarak bu işleri yapıyor zannımca. Aynı mobilde olduğu gibi.

    servisin 400 milyon aktif kullanıcısı var

    http://news.microsoft.com/bythenumbers/outlook-users



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 18 Şubat 2016; 13:27:47 >




  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Gmail de bu sayı 1 milyar. Bundan 5 6 sene önce msn varken Hotmail 1. sıradaydı. Farkındaysanız popülaritesini kaybedince isim değişikliğine gitti Outlook oldu. Yaşınız mı tutmuyor o günleri unuttunuz mu bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Gmail de bu sayı 1 milyar. Bundan 5 6 sene önce msn varken Hotmail 1. sıradaydı. Farkındaysanız popülaritesini kaybedince isim değişikliğine gitti Outlook oldu. Yaşınız mı tutmuyor o günleri unuttunuz mu bilemedim.

    Gmail'in 1 milyar kullanıcısı olduğunu da, hotmail'in eskiden daha popüler olduğunun da farkındayım. Ama yine de 400 milyon kullanıcıyla pazarda önemli bi yere sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyo bunlar. Lider konumunda olamasa da önemli bi kullanıcı sayısına sahip sonuç itibariyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 18 Şubat 2016; 13:49:43 >




  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    Yani atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Yani bir kaç yıl önce 1. e-posta servisi iken şimdi geriden gelip rakibin seni ikiye katlamış hatta daha da fazla. Bu da büyük bir başarısızlıktır. Başarı Gmail'in oluyor.
    Sanki elle tutulur rakip var bu alanda. Eğer sana göre başarı geri düşmekse bilemem. Ki bu kafayla daha zor kullanıcı kazanırlar. O 400 milyonun çoğu da Msn zamanından kalma.
  • Outlook ile gelen yeniliklerden bayağı memnunum açıkcası. Hotmail zamanında ana hesabım gmail iken şu an Outlook kullanıyorum. Adresimi paylaşmak istemediğimde adresime bağlı geçici adresler oluşturabilmek oldukça işime yarıyor.

  • bu pasta google da bende ara sıra giriyorum ama gmail daha üstün...

  • mesene devri vardı bi aralar eheuheeuh noldu ona yav ne güzel cam açıyorduk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.