Şimdi Ara

Spigen Galaxy S7 kılıfları, ön siparişe başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spigen Galaxy S7 kılıfları, ön siparişe başladı





    Samsung'un yeni amiral gemi serisi Galaxy S7 henüz lanse edilmedi ancak şimdiye kadar o kadar çok sızıntı oldu ki, firma da artık ilk görsel paylaşımlarını yapmaya başladı. Hatta, aksesuar üreticilerinin resmi duyuruları yaptığını da görüyoruz. İlk hamle Spigen'den geldi. 




    Firma bir duyuru yaparak, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerine hazır olduğunu bildirdi. Ayrıca yeni seri için hazırlanmış farklı tasarımlara ve fonksiyonlara sahip kılıflar da, sitede yer bulmaya başladı. Ön sipariş verilebilen kılıflar, Mart ayının ilk haftası itibariyle sevkiyata başlayacak. 




    Ürünler arasında fiyat 15$-40$ arasında değişiyor. Tüketiciler; şeffaf, ultra ince, dayanıklılık odaklı, cüzdan şeklinde veya stand destekli gibi pek çok aksesuar arasından seçim yapabilecek. Ayrıca 10$ değerinde ekran koruyucular bulmak da mümkün. Kılıf görselleri, Galaxy S7 serisinin arka kamerasının artık çıkıntı yapmadığını net bir şekilde ortaya koyuyor. 




    Galaxy S7 modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, bölgeye göre 32GB veya 64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar olacak. 

     







  • Spigen gerçekten kaliteli ve dayanıklı ürünler yapıyor. iphone 6 için tough armor kılıfını kullanıyorum. birkaç kez yere düşürdüm ve kılıfta dahi bir çizik oluşmadı. yalnız s7 için tanıtılan bu kılıf da sert tipteki kılıflara benziyor. yani 2 parçalı. bu ikinci parça bükülme ve eğilme mukavemetini arttırdığı için başarılı. yalnız ses düğmelerinden (+) üzerinde kalan sert plastik kısmını bu s7'de çok ufak bırakmışlar. bu biraz sıkıntı yaratabilir tak-çıkar yapılırken. plastik zamanla deforme oluyor ve elastik yapısı bozuluyor. spigen, fiyatı yüksek gibi gözükse de kesinlikle güven hissi veriyor.

  • s7 alıp kılıfla kullanmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bir sorum olcak sizce ülkenin gelişimind egencler mi yaslılar mı daha önemlidir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yardımedin1234565
    arkadaşlar benim bir sorum olcak sizce ülkenin gelişimind egencler mi yaslılar mı daha önemlidir


    Yaşlılar önemlidir. Gençlere Türkçe nasıl yazılır ve neyin nerede sorulacağını öğretirler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 18 Şubat 2016; 0:35:17 >
  • bu telefonda kılıfla kullanılmaz be abi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.