Şimdi Ara

Yeni PS4 Güncellemesini Herkesten Önce Denemek İçin Kayıtlar Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •   
          PlayStation 4'ün bir sonraki güncellemesi oyunculara pek çok yenilik getirecek ama güncelleme çıkmadan önce Sony kapalı beta testi yapmak istiyor. Bu tip uygulamaları diğer platforlarda sık sık görüyoruz. Örneğin Steam'in bir sonraki güncellemesini herkesten önce test etmek istiyorsanız ayarlardan beta katılımı işaretleyerek her güncellemeyi önceden kullanabiliyorsunuz. Sony'nin açmış olduğu kullanıcı formunu doldurursanız benzer bir uygulamayı gelecek olan güncellemeye katılmak için kullanabilirsiniz.

Güncelleme betasına bugünden itibaren kayıt yaptırabiliyorsunuz ve Mart ayının başlarında kullanmaya başlayacaksınız. Eğer seçilirseniz bu size mail aracılığıyla bildirilecek.

Güncelleme ile birlikte nelerin sunulacağı henüz bilinmiyor. Kısıtlı miktarda oyuncunun seçileceğini de düşünebilirsiniz, zira bana niye davet gelmedi diye üzülmeyin.

• Gökhan bile haber yapıyor. Nerde bu haber müdürü

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hic gerek yok boyle seylere bos ısler bunlar nasılsa guncelleme gelmıyecek mı bıraz daha bekle tam guncellemeyı al beta da neymıs

• Vulkan 1.0’a Ait Teknik Özellikler Açıklandı

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaklaşık 4-5 aydır da BSC'nin oyun bildirimleri mail olarak gelmiyor,bi sıkıntı mı var acaba?

• Oyundan baska her bokla ugrasiyorlar. Nesil bitecek elimkzde cikmayan uncharted 4 disinda baska bir oyun yok. Ahh xbox ahh.

• Katılacaktım ama şartları okurken veri kaybı yaşanabilir yazıyordu riske girmek istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Oyundan baska her bokla ugrasiyorlar. Nesil bitecek elimkzde cikmayan uncharted 4 disinda baska bir oyun yok. Ahh xbox ahh.

Yerden göğe kadar haklısın da kardeş çoğunluk kuzuların sessizliğini oynadığı için satışlarda gayet iyi gidiyor gidebildiği kadar gidelim diyordur Sony.
  • Valla bu saatten sonra ne güncelleyeceklerse güncellesinler umrumda değil topladım PC'yi konsolun yüzüne bakmıyorum geçen gün bi açayım dedim PSN bakımdaymış yuh dedim.Nesil bitecek hala oyun çıkacak diye bekliyor insanlar daha adam kıllı oyun çıkartmadan PS5 söylentilerini saldılar piyasaya bu saatten sonra konsollarla işim olmaz 2 konsola da sahibim ikiside çöp arkadaşlar durumu olan PC toplasın keyfine baksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Valla bu saatten sonra ne güncelleyeceklerse güncellesinler umrumda değil topladım PC'yi konsolun yüzüne bakmıyorum geçen gün bi açayım dedim PSN bakımdaymış yuh dedim.Nesil bitecek hala oyun çıkacak diye bekliyor insanlar daha adam kıllı oyun çıkartmadan PS5 söylentilerini saldılar piyasaya bu saatten sonra konsollarla işim olmaz 2 konsola da sahibim ikiside çöp arkadaşlar durumu olan PC toplasın keyfine baksın.

Hayatında ilk kez mi konsol kullanıyorsun? Konsollar yıllardır var. Sanki ilk kez konsol görmüş biri gibi yazmışsın. Böyle acayip yorumlar görünce anlamıyorum.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende senin bu yazdığını anlamadım ne saçma bi çıkarım yapmışsın yazdığımdan,hani bir yazı ancak bu kadar saçma yorumlanabilirdi tebrik ederim.
  • içerik nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.