Şimdi Ara

Instagram'a 2 aşamalı güvenlik sistemi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram'a 2 aşamalı güvenlik sistemi geliyor 
    400 milyondan fazla kullanıcısı bulunan fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'da ünlüler, markalar ve sanatçılar da yer alıyor. Burada milyonlarca kişi tarafından takip edilen hesaplar bile e-posta ve şifre girilerek çalınabilir haldeydi. Sonunda Instagram da iki aşamalı güvenlik sistemine geçiyor.
     
    Instagram artık size farklı bir cihazdan e-posta ve şifreniz ile giriş yapıldığında telefon doğrulaması seçeneğini getiriyor. Telefonunuza kısa mesaj olarak gelecek kodu girmeden uygulamaya erişilmesi de mümkün olmayacak. Yani hacker'ların artık telefonunuza da ulaşması şart.
     
    Instagram güvenlik kodlarının görüntülerini almanıza da izin veriyor; çünkü telefonunuzu veya atanmış telefon numaranızı kaybettiğinizde bu kodu kullanmanız mümkün olacak. Instagram'ın sahibi olan facebook'un benzer bir sistemi yaklaşık 4 yıldır kullandığını belirtelim. O nedenle bu özelliğin Instagram'a bu kadar geç gelmesi şaşırtıcı.
     







  • Doğrulama olsa nolur olmasa nolur. Millet zaten neyi var neyi yok koyuyor instagram'a. Yakında wc'ye giderken fotoğraf paylaşanı da görürsem şaşırmam.

  • google authenticator kullanılabilse süper olur.

  • gmail'e de gelmişti iyi olur güvenlik iyidir...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.