Şimdi Ara

Windows 10 ekosistemine üçüncü süper telefon geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 ekosistemine üçüncü süper telefon geliyor





    Bu yıl MWC 2016, amiral gemi Android cihazlarının geçişine sahne olacak ancak Windows 10 tarafının hiç aşağı kalır yanı yok gibi görünüyor. Fuarda 3 ayrı üreticinin Windows 10 mobil için geliştirdiği süper telefonlara şahit olabiliriz. Üçüncü üretici ise yine Çin'den geliyor. 




    MWC 2016 fuarında Xiaomi'nin Mi 5 ve HP Elite X3 akıllı telefonlarının Windows 10 mobil işletim sistemi ile tanıtılması bekleniyor. Bu cihazların ortak özelliği Snapdragon 820 yonga seti ile gelecek olması. Böylece Snapdragon 820 yonga seti, resmi olarak Windows ekosistemine adımını atmış olacak. 




    MWC 2016 fuarında boy gösterecek diğer bir üretici ise Alcatel. Firma, OneTouch serisine yönelik yeni güncellemeler yapacağını açıklamıştı ancak içeriden gelen bilgiler, Idol Pro 4 adında bir de Windows 10 mobil akıllı telefonunun duyurulacağı yönünde. Idol Pro 4 modeli de Snapdragon 820 yonga seti ile gelecek. 




    Android tarafında amiral gemi seviyesi yonga setleri kullanmayan ve daha çok maliyete oynayan Alcatel'in, Windows 10 tarafına Snapdragon 820 yonga setini sunması oldukça ilginç. Bu bakımdan fiyatı da epey yüksek olacaktır. Full HD ekrana sahip bu cihazın, Continuum desteği ile birlikte ABD pazarına da giriş yapacağı ifade ediliyor. 




    Model ile ilgili bilgiler henüz net değil. Cihazın fuarı es geçerek daha sonraki bir dönemde de tanıtılabileceği ifade ediliyor. Bununla birlikte, akıllı telefon üreticilerinin Windows 10 mobil işletim sistemine sağlam bir destek sunacağı gözlerden kaçmıyor zira son dönemde ekosisteme giriş yapan üreticiler genelde alt seviye donanımları tercih ediyordu.

     







  • saat kaç oldu halen g5 haberini yapmadınız cidden kafayı yedi bu site

  • Bu kadar cok w10 cikartacak firma var. Bizim bilmedigimiz bir sey mi biliyorlar. Herkes bitti gitti derken firmalar w10 kullanmaya basliyir.

  • wp once adam olsun ondan sonra telefon çıkarsın şimdi çıksada bana hitap etmiyor ne büyük artısı varki wp geçmek için

  • alcatel gel yol yakınken şunlara android kur....

  • windows phone un bence hedef kitlesi orta-alt sınıf üzerine olmalı üst sınıfta insanlar o kadar para verdikten sonra marketi diğerlerine göre kötü olan işletim sistemi hala gelişmekte olan bir platforma para vermez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Bu kadar cok w10 cikartacak firma var. Bizim bilmedigimiz bir sey mi biliyorlar. Herkes bitti gitti derken firmalar w10 kullanmaya basliyir.

    Teşvik olabilir. Pazarlama faaliyetleri konusunda Microsoft sponsorluklar yapıyor veya üreticiler için parça konusunda maliyetlere ortak olma veya fiyat kırdırması da söz konusu olabilir. Ya da Windows mobile sonuçta daha pazar açısından oyuncu yok denecek kadar az bir alan. Şimdiden yatırım yapıp, olası bir sisteme yönelen insanlar arttıkça mevcut marka farkındalığı üzerinden ilerleme stratejisi de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Bu kadar cok w10 cikartacak firma var. Bizim bilmedigimiz bir sey mi biliyorlar. Herkes bitti gitti derken firmalar w10 kullanmaya basliyir.

    Nokia'a nın bildiği özel şeyden biliyorlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 mobilenin yayılacağını ve 2-3 seneye çok parlak bi gidişatı olacağına eminim. bence şu ana iostan sonra en güzel işletim sistemi. ama iosunda yıllardır basmakalıp arayüzünden insanların sıkılabileceğini ve farklı şeyler deneyebileceğinide biliyorum. eğer w phoneye alışabilirse bir insan ondan başka kullanmaz. bunu alışanlardan gördüm ve biliyorum. satıp başka telefon alıp 2 ay sonra geri wp alan yüzlerce tanıdığım var

  • 1gb ram ile 4gb ram kullanan android sistemlerden stabil çalışan Windows kullanmaya ve beklemeye değer. Market de çok gamer değilseniz yeterli daha ne olsun. Android sistemi maalesef kaynak canavarı bir de firmaların on yüklü uygulamaları ile çalışmaz hale geliyor. Şu an benim lumia 1320 de 60-70 uygulama var daha yok mu diyor :) Eksiklikleri tabi ki var ama o kadarı kadı kızında da olur.

  • Benim anlamadığım Microsoft un derdi masa üstü deneyimi yaşatmaksa veya eko sistem dedikleri hikaye se neden x86 tabanlı işlemci kullanmaz?

  • Önce giriş ve orta seviyeden yürümeleri lazım. Windows severler harici kimse geleceği belli olmayan ve rekabetten yoksun bir sisteme geçmek istemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOKİA LUMİA 920DEN SONRA IPHONE 6 PLUS A GEÇTİM KAFAM RAHAT.
    WİNDOWS GÜZELDİ TEK SIKINTIM UYGULAMA YOKTU VE NOKİA 920 2 KERE DEĞİŞTİRDİLER. MÜŞTERİ HİZMETLERİDE İYİ HİZMET SUNUYORLARDI.

  • wp masüstü ve ofis tarafındaki deneyimin aynısını mobil tarafta uygun fiyata sunabilirse tutunma şansı var.
    Özellikle iş dünyası için iyi bir alternatif olabilir.
    Android tarafı büyük şirketler için güvenlik açısından hala daha riskli .Güvenligi ve sadeligi ön planda tutup kurumsal uygulamalara agırlık verirlerse nedne olmasın.
    Şahsen ben açık kaynak oldugu için ve marketinde veya market dışı her tür uygulamayı kullanma potansiyeli olan bir kullanıcı olarak android den vazgeçmem,ne ios a aytırım yaparım ne wp ye
    ama sade ve kullanışlı orta segmentte bir wp cihaza para verecek çok fazla insan var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Benim anlamadığım Microsoft un derdi masa üstü deneyimi yaşatmaksa veya eko sistem dedikleri hikaye se neden x86 tabanlı işlemci kullanmaz?


    x86 mimarisi enerji verimliligi açısından arm ın çok gerisinde bu sebepten arm tabanlı işlemciler tercih edilmekte.

  • MS dediği şekilde yazılımı yapıp (ios uygulama port, evrensel uygulamalar, all device one os vb.) piyasaya yayılırsa stabilite olarak ios=WP>android, piyasada bulunan cihaz olarak android>WP>ios şeklinde olacaktır. Pazar payında androidden büyük ölçüde, ios tan bir miktar kullanıcı çalacaktır. Bunun olması çok zor bir şey yeterki MS dediği yazılımı yapsın, firmalar böyle kaslı cihazlar çıkarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.