Şimdi Ara

Çıkmazdayım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Belki bilen bilir, şöyle bir konu açmıştım.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104552227&p=1#104552227

    Uzun zamandır foruma uğramıyorum. Yaş ortalamasının düşmesinden ötürü. Uzun zamandır ilk defa buraya yazma ihtiyacı hissettim. Üniversite hazırlığım. Sevdiğim bir kız var. Tanışıyoruz, kampüs içinde karşılaştığımız zaman selamlaşıyoruz da -üçüncü platoniğim desem daha doğru olacak sanki.

    Daha önce hiçbir kıza teklif etmediğim için ne yapacağımı, nasıl yapacağımı, nasıl yakınlaşacağımı bilmiyorum. Bu benim asosyalliğimden kaynaklanıyor. Daha da önemlisi, bu kız benim teklifimi kabul etse bile bu ilişki nasıl yürür bilmiyorum. Kız çok sosyal, mutlaka her teneffüste arkadaşları ile beraber. Benim gibi asosyal, sıkıcı bir erkekle çıksa bile bu ilişkinin kısa ve sağlıksız olacağını düşünüyorum. İçimden "o zaman teklif etme, unut o kızı gitsin" diyorum ama öyle yaparsam bu hoşlanıp da açılamadığım üçüncü kız olacak, dördüncü bir vakayı da kaldıramayacak gibiyim. Red yesem zaten ayrı bir sorun. İki gündür bu yaşadığım çıkmaz yüzünden ne yaşama sevincim, ne iştahım, ne de uykum kaldı. Yol gösterin bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Bende senin gibi biraz asosyalim.Evden işe işten eve.Daha önce hiç önce kimseyle çıkmadım kimseye de teklif etmedim ama birşey diyim ben çok sevdiğim kız vardı ve hala seviyorum ama açılmıyorum.Belki böylesi daha iyidir bilmiyorum.Tavsiye istersen ona biraz arkadaşmış gibi yaklaş ama hialerinide belli et bi anda edersen %75 red alırsın.Belli bir süre sonra açılırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bi şekilde arkadaşlık kurup arkadaşlığını ilerletmen gerek.teklif etme diye bişey yok aslında.herşey duyguyla gelişiyo ilerliyo.bence kızdan önce asosyalliği üzerinden atsan daha iyi olur.bu sayede daha rahat arkadaşlıklar kurarsın çevren genişler.emin ol hiç tanışmadan merhaba tanışalımmı deneyelimmi diyerek işler yürümüyo zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal erkek-sosyal kız ilişkisinin yürüyemeyeceği yönünde görüşler okuyorum internetteki pekçok platformda -ki katıldığım da bir görüş. Lakin; kişi ne yaparsa yapsın sosyalleşemiyor, asosyallik kişinin kanına işlemişse ne olacak? O kişi hayatı boyunca yapayalnız mı yaşayacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin gibi asosyal adamlardan tavsiye istemen gerçekten ironi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'ına tıkladım, tipin gayet iyi, boy belki sorun olabilir ama yapacak bir şey yok.
    ODTÜ'de okuyorsun mis, birazcık Leonard abini örnek al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JampolPapa

    Twitter'ına tıkladım, tipin gayet iyi, boy belki sorun olabilir ama yapacak bir şey yok.
    ODTÜ'de okuyorsun mis, birazcık Leonard abini örnek al.

    1.73 kötü mü hocam?

    Not:Sitem olarak algılanmasın, ciddi soruyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    Kötü değil ama iyi de değil.
  • Dostum selamlastigin zaman 2 mubabbet etmeye baslarsin sonra baktin devam ediyor ( genelde ben konusunca soguyorum salak cok ) bi caya kahveye cagirirsin ders arasi ders sonu falan boyle bi munasebetiniz baslar zamanla da bunlar gelisir. Red yesen bile kahve asamasina gecersen sosyallesmis olursun arkadas-sevgili arasindaki surecte zaten gezip tozarsin arkadaslariyla tanisirsin vsvs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı benim durumum.Kabul ettirene kadar kendimi daha olumlu görüyorum ama düşününce kabul ettikten sonra asıl olay başlıyor o zaman ne yapacağımı bende bilmiyorum vazgeçiyorum.
  • Acaba kızlarda böyle hallere giriyor mudur ? Bu arada işin sakat. Açılsan bir dert açılmasan bir dert. Bence ilerde keşke açılsaydım diye yakınmamak için önce normal arkadaş gibi takılsanız. Belki kızı tanıdıkça soğursun. Allah yardım etsin. Konuyu gelişmelerle editlersen güzel olur. Takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naptın bro
  • Zor is.

    Universitede bir kiza cikma teklifi edilmez. Edersen red yiceksin zaten.

    Platonik devam etsen, o daha sacma. Bildigin salaklik.

    Kizla normal konus dicem. Tecruben yok. Etkilemeyi bilmiyorsun.

    Sosyal bir adam olsan, kizin dikkatini cekersen ordan yurursun o da yok.

    Kizla bir sekilde imkansizi basarip sevgili olsan, kriz yonetimi yok. Kizi opme, triple bas etme, iliskiyi yurutme ayri bir sey.

    Senin is harbiden zor. Mobilphone'un dedigi dogru.

    Sen bosver once kendini bi gelistir. Bir suru arkadas edin, kluplere gir, sosyalles, kizlarla normal konus arkadas ol, flort et falan once.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal insan gibi konuşun ortak yönler falan dersler vb başlarsınız daha sonra ortak yapabileceğiniz bir şeylere bakın duruma göre friendzone verecektir yani arkadaşı olarak görecektir sizi ya da diğer ihtimal o da hoşlanacak ikisini de yaşamış biri olarak söylüyorum platonik bağlanma vb girme o olaylara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.