Şimdi Ara

LG Stylus 2, Mobil Dünya Kongresi öncesinde tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Stylus 2, Mobil Dünya Kongresi öncesinde tanıtıldı

    LG'nin bu yılki Mobil Dünya Kongresi'nde yeni amiral gemisi G5'e resmiyet kazandıracağını biliyoruz. Şirket ayrıca yeni orta sınıf X serisi cihazlarını da bu etkinlik kapsamında sergileyecek. Güney Koreli teknoloji devi geçen yılki G4 Stylus modelinin devamı niteliğindeki Stylus 2'yi duyurarak, MWC 2016'da görücüye çıkaracağını açıkladı.




    Cihazın adından da anlaşılabileceği gibi Stylus 2 bir kalemle birlikte geliyor. Ancak bu stylus kalem kauçuk uç yerine nano-kaplamalı bir uca sahip olacak. LG bu değişiklikle daha fazla "doğruluk" hedeflendiğini söylüyor.




    Telefon, kullanıcı deneyimini geliştirecek bir dizi özelliğe sahip olacak. Bunların arasında Pen Pop ve Pen Keeper da yer alıyor. Kalem yerinden çıkarıldığında Pop Memo ve Pop Scanner kısayollarının olduğu bir popup ekrana geçiş yapılıyor. Bir diğer özellikle ise kalemin kaybolmasının önlenmesi amaçlanıyor. Kalem yuvası boşken hareket algılandığında, bir mesaj görüntülenerek kullanıcı uyarılıyor.

     





    LG Stylus 2'nin özelliklerine geldiğimizde cihazın 1.2GHz dört çekirdekli işlemci ile güçlendirildiğini görüyoruz. 5.7 inç HD ekrana sahip olan akıllı telefon 1.5GB RAM ve genişletilebilir 16GB dahili hafızaya sahip. Çıkarılabilir 3,000mAh kapasiteli batarya ise ideal bir kullanım süresi için yeterli görünüyor.




    Cihazda 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel kalitesinde bir ön kamera bulunuyor. 155 x 79.6 x 7.4mm ebatlarındaki LG Stylus 2 tam 145 gram ağlığında ve Android 6.0 Marshmallow çalıştırıyor. Titan, beyaz ve kahverengi renk seçenekleri ile sunulacak cihazın nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı henüz bilinmiyor.




    Ancak, geçen yılki G4 Stylus modeli ile karşılaştırıldığında ileriye doğru büyük bir sıçrama gerçekleştiren Stylus 2'nin kutudan daha iyi bir kalem ve işletim sistemi ile çıkacağı düşünüldüğünde ekonomik bir cihaz bekleyen LG fanlarına hitap etmeyeceği söylenebilir. Bu durum telefonun agresif bir fiyat politikasına sahip olacağını gösteriyor.

     







  • Gel ekmek teknem gel satalım senide :)

  • Çinliler güzel telefonlar yapmaya başladılar. Şu nasıl sizce?

    Ulefone bayrak gemisi 4 gün sonra tanıtılacakmış:
    http://www.gearbest.com/m-promotion-active-218.htm

  • 8 megapixel kalitesinde ön kamera. :(

  • 700 lirayı geçmezse bi şansı olabilir

  • 1.5GB Ram bu neyin kafası? çöp.

  • 1.5gb ram 5.7" HD ekran ile üst seviyeye mi hitap ediyor anlamadım

  • 1.5 tan 2 olaydı daha güzel olurdu :)

  • giriş seviyesi olmuş resmen 700 tl yi geçmezse alınabilir...

  • Deminki lg telefonu ve simdide bu. Su kelimeyi sevmesem de resmen cop olmus. Ulan su not serisine adam gibi rakip cikartsin diye bekliyoruz. Adamlar anca cer cop cikartiyor. Batasin lg. Batasin da aklin basina gelsin belki. Reziller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl oldu 2016 samsung note serisine adam akıllı bi rakip çıkmadıya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.