Şimdi Ara

Technopat Yöneticileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani Tecknopat isimli kanal ve sitenin kalitesizliği zaten ortada ama "sosyal" isimli kısmın yöneticileri iyice saygısız tipler haline gelmişler. Şu yöneticinin yaptığını bizim bölümlerdeki troller bile yapmıyor...

SS;http://i.hizliresim.com/jV9zOL.png

Konu normalde bu linkteydi ama hemen silmişler mesajları ekşide falan konuşulmaya başlanınca;https://www.technopat.net/sosyal/konu/everest-dlm-355-makro-nasil-yapilir.128815/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 15 Şubat 2016; 12:23:16 >

• Dh de technopat hakkinda konusulunca forumu geziyim dedim biraz.
    Yoneticiler zaten ergen ve sat diskaveri al formatinda.
    Konular zaten baya ilginc.

Yani videolari guzel bigilendirici ama forum bir orkadas les.Yoneticiye karsi cikan,fikrine bisey diyeni ucuruyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH dışında bi yere girmiyorum, iyisine kötüsüne razıyız

Böyle konular açarak iyi-kötü reklamını yapmış oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Şubat 2016; 12:26:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnciciler gibi saldıralım şunlara.Hesap açıp çöp teknopat, çöp forumumuzda takılın, yeni ergen admin diye konular açalım. (Tabi telefon numarası isterse kötü olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 15 Şubat 2016; 12:30:12 >
  • Ergen işte.Adamın üyeliğini silmişler bide

• technopat hmm daha önce hiç duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

technopat hmm daha önce hiç duymadım.
    Oha yorumlara bak sen, birde her video incelemede teknopat sosyaldan bilgi alabilirsiniz diyor recep baltaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanım Haber Adminleri
    15 yıl önce açıldı
    Technopat Kuralları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

technopat hmm daha önce hiç duymadım.
    İNceleme videoları fena değil ama asıl kendi forumları çöp olmuş haberleri yok.
  • Yöneticiyi uçurmak lazım

• terbiyesizler

• quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

terbiyesizler
    dh li adam dh den başka yere girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

terbiyesizler
    oranın forumuna ne zaman konu açtıysam her açtığım konu için ceza puanı aldım. bi daha tövbe oraya konu açmakmış falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 15 Şubat 2016; 12:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tsukuyomi

oranın forumuna ne zaman konu açtıysam her açtığım konu için ceza puanı aldım. bi daha tövbe oraya konu açmakmış falan.

Alıntıları Göster
    bi virgül koymadım diye banlamışlardı , o günden beri soğuğum o siteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 15 Şubat 2016; 12:47:02 >
  • Bi tane adam vardi orda bebek gibi surati vardi hic yaslanmiyordu ekran kartlarinin cigolaytinin onemli olmadigini anlatmaya calisiyordu insanlara koca yurekli adam

• Bahsettiğiniz yöneticiye daha önce soru sormak için ismini etiketledim cevap gelmedi.Recep Baltaş herhangi bir soru sormak istediğinizde ismimizi konuya etiketleyin yeter diyordu.Birçok kere etiketlememe rağmen cevap gelmiyor istediğim kişilerden.Fakat genelleme yapmışsınız,çok yardımcı olan adminlerde var o forumda.
    Sanırım siteye üye olup kısa süreliğine banlanmamak büyük başarı.Her noktalama işaretinden sonra 1 boşluk bırakma kuralı var.İlk üye olduğunuzda bilmiyorsunuz tabi hemen engelleniyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 15 Şubat 2016; 12:55:21 >
  • Dh adminleri bunu beğendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-812378C58

Dh adminleri bunu beğendi
    Video içerikleri güzel olsada siteleri çöp sıfatını bile haketmiyor. Kendilerini birşey sanan yöneticiler ile dolu
  • 'k' harfini es gectigim icin ban yemistim. bir daha da girmem.
    modlardan bahsetmeye gerek yok. coluk cocuk dolu.
    recep baltasta bir o kadar burnu havada, ukela bir herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

Bahsettiğiniz yöneticiye daha önce soru sormak için ismini etiketledim cevap gelmedi.Recep Baltaş herhangi bir soru sormak istediğinizde ismimizi konuya etiketleyin yeter diyordu.Birçok kere etiketlememe rağmen cevap gelmiyor istediğim kişilerden.Fakat genelleme yapmışsınız,çok yardımcı olan adminlerde var o forumda.
    Sanırım siteye üye olup kısa süreliğine banlanmamak büyük başarı.Her noktalama işaretinden sonra 1 boşluk bırakma kuralı var.İlk üye olduğunuzda bilmiyorsunuz tabi hemen engelleniyorsunuz :)

abartma adama daha bu technopat işleri yokken gunde 10 soru soruyodum hepsine özene özene cevap veriyodu facebooktan artık zamanı kalmıyodur herkese cevap verse iş miş kalır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

Bahsettiğiniz yöneticiye daha önce soru sormak için ismini etiketledim cevap gelmedi.Recep Baltaş herhangi bir soru sormak istediğinizde ismimizi konuya etiketleyin yeter diyordu.Birçok kere etiketlememe rağmen cevap gelmiyor istediğim kişilerden.Fakat genelleme yapmışsınız,çok yardımcı olan adminlerde var o forumda.

abartma adama daha bu technopat işleri yokken gunde 10 soru soruyodum hepsine özene özene cevap veriyodu facebooktan artık zamanı kalmıyodur herkese cevap verse iş miş kalır mı?

Alıntıları Göster
    nerden geldiğini unutma diyip efsane cevap verilebilirdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.