Şimdi Ara

Asus ROG Swift PG348Q Türkiye'de. Sevinin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutercim

    Teşekkürler.

    1- Penta Bilgisayar. Eve direk Penta bilgisayar teslim etti zaten, kargoyla gelmedi.
    2- Görebildiğim kadarıyla şimdilik ölü ya da parlak piksel yok. Bu kadar büyük monitörü görmeden almak pek akıl karı değil aslında. Maalesef kullandığım Dell u2711'de ekranın yarısında yeşil yatay çizgiler çıkmaya başladı. Garantisi de bitmişti tabi. Yani monitör değiştirmek farz olmuş gibiydi. Tam zamanında getirdiler yani. Garantisinde "ilk 12 ayda 0'dan fazla parlak nokta ya da 5'ten fazla koyu renkli nokta veya 13 ila 36 ay arasında 3'ten fazla parlak nokta ya da 5'ten fazla koyu renkli nokta çıkarsa" Asus garanti hizmeti sunacaktır diyor. Bakalım, bir sorun çıkmaz inşallah.
    3- Herhangi bir çınlama, zırlama, inleme sesi yok. Acer ile aynı paneli kullandıkları için biraz endişeliydim ama en azından bendekinde sıkıntı yok gibi.
    4- Onu akşama yapayım, şimdi çok karanlık değil oda, pek belli olmuyor. Bir miktar parlama var tabii. Şu anda parlaklığı %70'e ayarladım, pek raharsız etmiyor beni. Ama ultra wide ekranlarda biraz daha göze batan bir sorun bu. Kişiden kişiye de değişebilir herhalde.

    Videoyu da akşama halletmeye çalışırım.

    ASus vs ona karışamaz Hukuken Ölü pixel birebir değişim veya ücret iadesi gerektirir...




  • Bu monitör ile PG279Q arasında kaldım arkadaşlar. PG27AQ da vardı seçenekler arasında fakat henüz 4K için erken olduğuna karar verdim. Daha yüksek çözünürlüklü oyun yerine daha akıcı oyunu tercih ettim de denilebilir

    Ekran kartım Asus GTX980. Bir çok oyunu yüksek detayda oynamak için yeterli olacağını düşünüyorum. Benim sorunum 2 kısımdan oluşuyor.

    1. Daha önce hiç widescreen monitör kullanmadım. Daha doğrusu 21:9 monitör kullanmadım. Şu an Asus VS238H model monitör kullanıyorum(5.yılı maşallah taş gibi). İnternette araştırdığım kadarıyla henüz bilgisayar ekosistemi tam olarak 21:9 formatına hazır değil. Gerek youtube, gerek websiteleri. Hatta tüm oyunların 21:9 uyumluluğu dahi yok. Bu oyunlar arasında DOTA 2 de var. Bu da beni fazlasıyla düşündürüyor. Sonuçta pek fazla uygun oyun olmadığı sürece monitörün pek bir anlamı kalmıyor.

    2. Diğer seçeneğim olan PG279Q 165Hz bir monitör. Bu ise 100Hz. Aradaki 65Hz'i iki monitör yanyana olsa belki anlayabilirim diye düşünüyorum, o yüzden bu fark çok da bir önemli değil benim için. Ayrıca profesyonel bir oyuncu da değilim. Sadece "oyunu oynamışken imkanım varsa daha kaliteli oynayayım" ın peşinde koşan birisiyim O yüzden PG27AQ dahi seçenekler arasındaydı fakat şu anki monitörümün de 60Hz olduğunu hesaba katarsak çözünürlük dışında pek de fazla bir şey değiştirmeyecekti benim açımdan. O kadar para verip bir monitör alacaksam biraz farkı da olsun isterim açıkçası. Bu yüzden PG348Q fazlasıyla ilgimi çekiyor

    Özet geçecek olursam, bu monitör PG279Q ile kıyaslama yapıldığı zaman daha alınası bir monitör müdür? Yoksa PG279Q varken bu fazla gereksiz mi kaçar? Arasında 1200TL gibi bir fiyat farkı olduğunu da unutmamak gerek.

    Edit: En az 5 yıl kullanacağım bir monitör alacağım. Tıpkı şuan kullandığım monitör gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 3 Mayıs 2016; 16:06:13 >




  • Arkadaslar dell 27' up2715k model ultrasharp 5k cozunurluklu monitore gectigimden bu asus pg348q 34' monitorumu satiyorum uyguna ozel oyuncu monitoru almak isteyenler gelsin

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116870255&p=1&anchorToGo=116870255#116870255

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.