Şimdi Ara

Yeni Transformers filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Transformers filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

    1980'li yıllarda popüler bir oyuncak serisi olarak yoluna başlayan Transformers, geçtiğimiz yıllarda beyaz perdeye taşındı ve şu ana kadar çıkan dört filmi ile Hollywood'un en başarılı film serileri arasına girmeyi başardı. Michael Bay öncülüğünde hazırlanan Transformers filmleri eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de, filmlerin gişede yakaladığı büyük başarı devam filmlerinin yolunu açtı.

     

    Transformers serisinin hem live-action hem de animasyon filmlerini kapsayan 10 yıllık planını geçtiğimiz aylarda açıklayan Paramount, bugün üç yeni Transformers filminin çıkış tarihini paylaştı. Paramount tarafından yayınlanan açıklamaya göre; 23 Haziran 2017'de Transformers 5, 8 Haziran 2018'de Transformers 6 ve 28 Haziran 2019'da Transformers 7 gösterime girecek.

     

    Paramount'un aynı anda birden fazla Transformers filmi üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu, ancak stüdyonun bu filmleri her yıl bir yeni film çıkacak şekilde zamanlaması şaşkınlık yarattı. İlk olarak, filmlerin bir yıl arayla gösterime girecek olması, serinin şu ana çıkan tüm filmlerini yöneten ve Transformers 5'i de yönetecek olan Michael Bay'in Transformers 6'yı yönetemeyeceği anlamına geliyor.

     

    Bunun yanı sıra yeni Transformers filmlerinin gösterim tarihleri, filmleri son derece önemli rakiplerle karşı karşıya getirecek. Transfomers 5, DC Comics uyarlaması Wonder Woman ile, Transformers 6 ise Godzilla 2 ile aynı gün vizyona girerek, gişede üstünlük sağlamak için güçlü rakipler ile mücadele edecek.










  • Bana her şeyi diyip inandırabilirsiniz fakat asla Michael Bay 'in Transformers'ı yönetmeyeceğine inandıramazsınız. Adam 2 defa çekmeyeceğim dedi çekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Film gercekten en iyi aksiyon filmlerinden biridir zamaninda cok buyuk keyif almistim ama 4. filmi pek begenmemistim. Umarim Michael Bay daha farkli seyler denemeye calisir simdiden hayirli ugurlu olsun 3 film.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transformes ve Hızlı ve Öfkeli serisi anlaşılan 2017 de coşturacak bekliyorum...

  • Miğde bulandıran bulanık efektli model yerine daha düzgün modeller olmalı. Robotların salyaları bile kurt akacak gibi. Alien çakması gibi modellendi tüm serilerde. Çizgi filimleri daha düzgün. Dönüşümleri bile bulanık bir animasyon.

  • Sinemasına gideceğim bir film değil, hikayeleri hep benzer ve artık ilgimi çekmiyor açıkçası :/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Howard Stark

    Bana her şeyi diyip inandırabilirsiniz fakat asla Michael Bay in Transformersı yönetmeyeceğine inandıramazsınız. Adam 2 defa çekmeyeceğim dedi çekti.


    adam iyi para kazanıyor bu işten ve kazandığı yetmez miş gibi birde Amerikanın şuanda gizli kapılar ardında uğraştığı yeni mekanik ordu projesinin de mimarı diyebiliriz her ne kadar transformers' ta ki kadar dönüşüm becerisi şuan için imkansız olsa da yapay zeka sayesinde düşünebilme kendini yenileyebilip onarma yeteneğine sahip. bu ordu kurulursa zaten bir çok şey değişecek deniyor ama değişse ne olacak tek yönetimli bir dünya olacak yada tam tersi bir dünya tıpkı megatronun istediği türden.





  • Şu filmden güzel kız figürünü kaldırsalar iyi olacak gibi, son iki filmdeki seçim kötüydü bence oyunculuk açısından.

  • Michael Bay,bol bol patlama sahnesi kullanabileceği bir film serisi yakalamiş hiç bırakır mı?. İki filmi aynı anda çeker yine çeker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk filmini maltepe carrefour afm de izlemiştim. o zaman afm idi. cinemaximum diye geçmiyodu. ne sesten nede görüntüden hiçbişeyden kısmamışlardı. daha paranın tadını almamış ve üç kağıtcılığa başlamamışlardı. ilk sahnelerde kumun altından çıkan scorponok neydi be süper bi görsel şölendi ya. şimdi nerde öyle görüntü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aklımagelmiyor

    ilk filmini maltepe carrefour afm de izlemiştim. o zaman afm idi. cinemaximum diye geçmiyodu. ne sesten nede görüntüden hiçbişeyden kısmamışlardı. daha paranın tadını almamış ve üç kağıtcılığa başlamamışlardı. ilk sahnelerde kumun altından çıkan scorponok neydi be süper bi görsel şölendi ya. şimdi nerde öyle görüntü.


    Görsel şölen deyince aklıma gelen ilk filmlerden biridir bu seri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İlk olarak, filmlerin bir yıl arayla gösterime girecek olması, serinin şu ana çıkan tüm filmlerini yöneten ve Transformers 5'i de yönetecek olan Michael Bay'in Transformers 6'yı yönetemeyeceği anlamına geliyor."

    Bunu nerden çıkardınız? Adam bir yıl arayla film çekemiyormu?

  • son filmde kusacaktım bir buçuk saat olsun adam gibi yerinde kullanın herşeyi.

  • Yeter artık çekmeyin diyelim adet yerini bulsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalım yapın bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir seri. Ne senaryo var ne atmosfer, sadece boş aksiyon.
  • kaç zamanda çıkarsa çıksın, kim çekerse çeksin yine izlerim,yine izlerim.optimus'u tek başına koyun,dönüşüp dursun saatlerce gene izlerim.benim transformers'ı seviyorum çünkü, öylesine izlemiyorum

  • Bu serinin bu kadar kötü olmasının baş sebebi yönetmen Michael Bay. Her film bir öncekinden daha beter. Sadece ilk film iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Şubat 2016; 2:28:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema uyarlamalarının hiçbirisi çizgifilmlerdeki orjinal havayı yansıtamadı ve hikaye çok yüzeysel kaldı. Yeniden popüler hale gelmesinden sonra karakterlerin aslına sadık kalınan ve Transformers atmosferini yaşatan bir yapım çıktı o da bir oyun olan War for Cybertron.

  • Ohhh evdeki sinema sistemime gün doğdu. Transformers ses efektleri ile sinema sistemimin karşılığını veriyor.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.