Şimdi Ara

twitter,instagram fenomenleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler twitter,instagramda bakıyorum insanlıkla alakası olmayan 18-20 yaşındaki ergenlerin 500-600k takipçisi var bazılarının takipçisi tv,radyodaki insanlardan daha fazla semih varol diye bir adamın takipçisi hulki cevizoğlundan,turan dursundan yada ne bilim adamın takipçisi uğur dündar ile hemen hemen aynı tamam şimdi birileri kıskanıyorsun felan diyeceklerde ben sadece merak ediyorum bu adam kim yani ? instagramda bakıyorum hiç alakasız kızların,erkeklerin 300k,400k takipçisi var isimlerini googleda aratıyorum acaba dizi oyuncusumu, televizyon spikerimi, tartışma programı sunucusumu, mankenmi,modelmi diye yok nedir bunlar arkadaşlar twitterda son 2 3 gündür bu fenomenlere bakıyorum birçoğu siyasetçiden fazla takipçileri var fatih altaydan,murat bardakçıdan, daha fazla takip edilen 10larca genç arkadaş var kim bunlar beyler ? attığı twitlere bakıyorum "qweqweqweqw sevqilisi olmayanlar favlasın qweqweqwe asdadsa " bunu diyen adamın 1m takipçisi var







  • Yalnızlık tüm seçkin zihinlerin yazgısıdır. Zaman zaman bundan yakınacaklardır; ama her zaman kötünün iyisi diye bunu seçeceklerdir.
    - Schopenhauer

    Ama arkadaşlar yalnızsınız diye özel biri değilsiniz üzgünüm %99'unuz ezik olduğu için yalnız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prochnow

    Yalnızlık tüm seçkin zihinlerin yazgısıdır. Zaman zaman bundan yakınacaklardır; ama her zaman kötünün iyisi diye bunu seçeceklerdir.
    - Schopenhauer

    Ama arkadaşlar yalnızsınız diye özel biri değilsiniz üzgünüm %99'unuz ezik olduğu için yalnız.

    ne alaka şimdi onu anlamadım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.