Şimdi Ara

FORMA TASARLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FORMANI TASARLA, KAPINA GELSİN

    Standart forma modellerinden satın almaya son! Günümüzün teknolojisini, işine yansıtan firmamız SPORT PRO, sizlere kendi formanızı, kendiniz tasarlama imkânını sunmaktadır. Forma modelleri içinden, 13 farklı model ve onlarca renk seçeneklerinden, kendi zevkinize göre kendi formanızı tasarlayabilirsiniz. Firmamız, amatör veya profesyonel futbol takımı oyuncularına bu hizmeti sunduğu gibi, tuttuğu takımın maçını evinde veya tribünlerde izleyen sporseverlere de bu hizmeti sunmaktadır. Tek yapmanız gereken, şirketimizin web sayfasından Forma Tasarla butonuna basmanız ve adım adım formanızı kolaylıkla tasarlayarak, sipariş vermeniz! Formaların fiyatlarını da gördüğünüzde, bu formalara hemen sahip olmak isteyeceksiniz! Artık mağazalardan, herkesin üzerinde olan takımın formalarını satın almak zorunda değilsiniz, takımınızın formasını istediğiniz modelde tasarlama imkânına sahip olarak, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Hem de yüzlerce lira ödemek zorunda kalmadan! Hemen şimdi tek tıklamayla, Forma Tasarla işlemine başlayabilirsiniz.

    [simage]
    [/simage]
    KUMAŞ KALİTESİ MÜKEMMEL

    Formalarımız, kumaş kalitesi ile de ayrıcalıklıdır. Formalarımız, birinci sınıf, mikro interlok, anti bakteriyel ve termo balans özelliğine sahip kumaşlardan üretilmektedir. Ayrıca kumaşta aranan en önemli özellikler olan, esneklik özelliği ve nefes aldırma özelliği de kumaşlarımızda mevcuttur. Aynı zamanda formalarımız ıslandığında da çok kısa süre içerisinde kuruyacaktır. Maç esnasında yağmurdan ıslandığınızda, üzerinize uzun süre yapışmadan futbol oynama şansına sahip olabilirsiniz. Kuruma özelliğinin olması, sağlık açısından da son derece önemli bir konudur. Esneklik özelliğinin olması da hareket özgürlüğü sunmaktadır. Hem futbol oynarken, hem de tribünlerde coşkuyla maçı izlerken, rahatlıkla hareket etme şansına sahip olabilirsiniz.

    [simage]
    [/simage]

    EKONOMİK, KALİTELİ, ESTETİK FORMALAR

    Firmamızın, Forma Tasarlama hizmeti sayesinde kendi tarzınızı, formanıza yansıtma şansını sizlere sunduğu gibi, büyük bütçeler ödemekten de kurtulmanızı sağlar. Pek çok mağazada, tuttuğunuz takımın formalarının fiyatları, formaların kalitelerine, model çeşitlerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca arma ve logolarına talep ettiğinizde de ayrıca ücret talep edilmektedir. Firmamızda ise extra ücret farkı bulunmadığı gibi, tüm modeller de sabit fiyat bulunmaktadır. Ödeyeceğiniz fiyata, kaliteli kumaş, istediğiniz tasarım, istediğiniz amblem veya logo dahildir. Formaların fiyatları herkesin kolaylıkla sahip olabileceği fiyatlardadır. Bu yüzden, kalite, tasarım ayrıcalığı ve uygun fiyat avantajlarını yakalamak isteyenlerin adresi SPORT PRO olmaktadır.
    [simage][/simage]

    FORMA ÜRETİMİNDE YILLARIN DENEYİMİ
    Üretilen tüm formalarımız, kalite kontrolden geçtikten sonra sizlerle buluşmaktadır. Kumaş kalitesinin birinci sınıf olmasından dolayı da hiç çekinmeden rahatlıkla yıllarca giyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta, formanızı yıkarken 30 derece üzerinde yıkanmamasıdır. Dijital ortamda Forma Tasarla şansına sahip olarak, istediğin Forma modelini seçerek, kendi tarzınızı yansıtan formanızı, kendiniz tasarlayın ve formanızı daha da çok severek taşıyın üzerinizde ! Kendinize tasarlayabileceğiniz gibi, sevdiklerinize de tasarlayarak sevdiği takımın formasını onlara hediye ederek, sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz. Teknolojinin sağladığı bu özgürlüğü, siz de yaşayın! Farklı olmayı ve tarzını yansıtmayı seven sporseverlerin yeni adresi, SPORT PRO olmaya devam ediyor ve bundan sonra daha da gelişerek devam edecektir. Tüm yenilikleri sitemizden takip edebilirsiniz.

    www.formayaptirma.net
    www.formatasarla.web.tr
    www.formatasarla.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmourning -- 14 Şubat 2016; 0:01:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.