Şimdi Ara

Reklam ve Pazarlama Zirvesi'16 (BİLETLER TÜKENMİŞTİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba.Her sene düzenli olarak İstanbul Üniversitesi İsletme Fakültesi İşletme Kulübü olarak okul dışında düzenledigimiz ve sektörün önde gelen isimlerini agirladigimiz zirvemizin tanitimini yapmak istiyorum. 1 Mart tarihinde RADISSON BLU HOTEL&CONFERENCE CENTER da düzenleyecegimiz etkinligimize hepinizi bekliyoruz. Ilgili facebook eventi ve internet satis adresi asagidadir.

    https://www.facebook.com/events/1717623865136184/


    https://www.biletino.com/event/eventdetail/2190


    Daha önceki zirvelerimizden biraz bahsedersek eğer; İlk olarak başladığımız ve Reklam ve Pazarlama Zirvesi'13 adını verdiğimiz organizasyonumuz, Çalık Holding genel merkezinde reklam ve pazarlama aşığı gençleri ve sektörün profesyonellerini bir araya getirmişti. Vodafone Türkiye, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ürün mağazaları üst yöneticileri, BMW, Borusan Otomotiv, Profilo ve Çalık Holding'in katılımı ile gerçekleşmiştir.

    Reklam ve Pazarlama Zirvesi'14, bir önceki senenin üzerine katlayarak devam etmiş ve öğrenciler ile sektörel isimleri bir araya getirmeye devam etmiştir. Trump Towers Kültür ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen zirvemiz yine bir önceki sene gibi önemli isimleri öğrencilerle buluşturmuştur. YouthHolding, Benetton, Trump Group, Türk Hava Yolları, PUBLIK ve güzel sunumuyla Hayko Cepkin bizlerle olmuştu.

    Reklam ve Pazarlama Zirvesi'15, yine aynı misyon üzerinden devam ederek öğrencilerin sektör üzerine bilgi ihtiyaçlarını karşılamıştır. Elite World Business Hotel'de gerçekleşen organizasyonumuz aynı ciddiyetle önemli isimleri gençlerle bir araya getirmiştir. Türkiye'nin en iyi reklam ajansları içerisinde gösterile Lowe Ajans, dillere dolanan jingleların yaratıcısı Emre Irmak, Unilever Türkiye ve Ted Talks'ta çığır açan konuşmasıyla Fazıl Oral bizlerleydi.

    Ve şimdi sahne alma sırası Reklam ve Pazarlama Zirvesi'16 da. Bu sene yine çok kuvvetli isimleri bir araya getireceğimiz zirvemizin katılımcı listesi ise şöyle:

    1) Alemşah Öztürk- 4129Grey Chief Happiness Officer “Reklam!”

    2) Hakan Okay’ın moderatörlüğünde Pazarlama ve Marka Yönetimi Paneli (Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı, Unilever Laundry Kategorisinden Sorumlu Pazarlama Müdürü Tarık Bayar ve GittiGidiyor eBay Pazarlama Direktörü Feyza Fedar, Aydınlı Grup Marka ve İletişim Müdürü Tuğba Uzüğüten bu oturumumuzdaki konuşmacılarımız olacaklardır)

    3) Balparmak & AlametiFarika- Bilimle Süzülen Bal Oturumunda Balparmak Pazarlama Direktörü Burcu Yılmaz, Alametifarika’nın kurucusu Serdar Erener

    4) Kılınç Orhan Erdemir NeuroDiscover- İnteraktif NöropazarlamaOturumu

    5) "Dijital Medyada Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlaması, Web Girişimleri, Pazarlamada Online Dönüşüm” ana başlıklarıyla Hakan Okay moderatörlüğünde Dijital Pazarlama Panel Oturumu (Zaytung Kurucusu Hakan Bilginer; Hayal Akademisi Kurucu Ortağı ve Harvard Business Turkey yazarı Ercüment Büyükşener; Dijital Dönüşüm Eğitmeni/Danışmanı ve Bloomberg Business Week Turkey Yazarı İsmail Hakkı Polat; Dijital Pazarlama, Sosyal Medya, Dijital Ajans Danışmanı Hasan Başusta bu oturumumuzdaki konuşmacılarımız olacaklardır)

    6) Karpat Polat Creative Chairman K A R P A T ReklamAjansı- Ödüllerle Reklam Yolculuğu Oturumu

    7) Alkan Eraltan Yıldız Holding Tüm Şirketler Pazarlama İletişimi ve Satın almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı- Çoklu Marka Yönetimi

    8) Live Consulting & Academy Kurucusu Pazarlama ve Satış Gurusu Sinan Ergin Gelecek ve DeğişimYönetimi











    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7308EAF1 -- 26 Şubat 2016; 21:54:54 >







  • asla bir daha teknoloji reklamı yapmayın
  • montevo kullanıcısına yanıt
    teknoloji reklamı derken ?
  • Casperin pc reklamlarına bak ne demek istediğimi anlarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Oldu bakarım
  • Böyle etkinliklere gitmeyi seviyorum. Anadolu yakası olsa kaçırmazdım ama Küçükçekmece malesef.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    karşıdan katilan bircok katılımcımiz var hocam. Bence tekrar düşünmelisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel organizasyon biletimi aldim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye görüşmek dileğiyle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.