Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 6 ile ilgili ilk bilgiler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 6 ile ilgili ilk bilgiler geldi





    Henüz Samsung'un yeni amiral gemi modeli serisi Galaxy S7 resmiyete kavuşmadı ancak şimdiden sonbahar aylarının yıldızı Galaxy Note 6 ile ilgili sızıntılar gelmeye başladı. Aslında Galaxy S7 modeline bakarak Galaxy Note 6 ile ilgili doğru tahminler yapmak mümkün. Bu bakımdan sızıntılara ihtiyaç kalmıyor. Yine de bir kaç önemli yenilik haberi var. 




    IFA 2016 fuarında tanıtılması beklenen Galaxy Note 6 modelinde Snapdragon 820 ve Exynos 8890 yonga setlerinin kullanılması kesin gibi. Her ikisini de 14nm FinFET süreci ile Samsung üretiyor. Firma yıl sonuna doğru üçüncü aşama üretim sürecine geçeceğini açıklamıştı. Muhtemelen bu iki yonga seti yeni aşama ile üretilecek ve mevcut sürümlerden daha az enerji tüketen bir yapıda olacak. 




    Ayrıca Galaxy S7 ile karşımıza çıkacak 12MP çözünürlüğünde BRITECELL kamera sensörü de yine Galaxy Note 6 modelinin en büyük sensör adayı durumunda. Pixel dizilimindeki optimizasyonla, daha fazla ışık alabilen sensör, karanlık ortamlarda en iyi sonucu vermeyi amaçlıyor. Ek olarak sensöre gelişmiş bir Super OIS Plus teknolojisinin destek olacağı ifade ediliyor. 








    Ekran konusunda ise önemli bir yenilik söz konusu. 3 nesildir ekran boyutu değişmeyen Galaxy Note serisi, nihayet 5.8 inç ile bu yıl değişikliğe gidiyor. Panel ise Super AMOLED yerine Slim RGB AMOLED şeklinde bir teknoloji barındırıyor. Bunun ne olduğu şimdilik sır ancak yine çok ince, dokunmatik katmanı üzerinde barındıran ve canlı renkler sunan bir ekran olacaktır. Samsung'un Super AMOLED ekrandan daha düşük kalitede bir ekran kullanması düşünülemez. Akla gelen ilk ihtimal, elmas dizilimli Pen Tile çözümünün yerine RGB diziliminin getirilmesi. Bununla ilgili önümüzdeki aylarda daha net bilgiler ortaya çıkacaktır. 




    Diğer bir ilginç iddia, RAM seviyesinin 6GB seviyesine çıkacak olması. Samsung, 1.5GB LPDDR4 paketlerinin seri üretimine başladığı için, 6GB LPDDR4 bellek kullanması son derece normal. Buradaki asıl soru 6GB RAM miktarına ne kadar ihtiyaç duyacağımız. Hali hazırda 4GB RAM bellekler ihtiyacı fazlasıyla görüyor. Bunun haricinde microSD desteği, 64GB/128GB UFS 2.0 destekli depolama belleği, 1024 baskı hassasiyet seviyeli S Pen yine beklenen özellikler arasında. 

     

     







  • Pilden haber varmı ?

  • S7 Edge'de 3.600 mah diyorlardu 5.5 inch'lik telefon için. Note 6'nın 5.8 inch ekranı olduğunu düşünürsek eğer haberde yazan bu özellikler doğru ise bir de 3.750-4.000 mah aralığında bir batarya kapasitesi olursa muhteşem bir cihaz bizi bekliyor olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Xiaomi hayranı olarak Mi5 in 6 GB RAM e sahip olmasını istiyorum.Çünkü gelecekği tahmin ettiğimizde 1-2 yıl sonra 6 GB RAM leri rahatlıkla görebileceğimizi düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyesla

    Bir Xiaomi hayranı olarak Mi5 in 6 GB RAM e sahip olmasını istiyorum.Çünkü gelecekği tahmin ettiğimizde 1-2 yıl sonra 6 GB RAM leri rahatlıkla görebileceğimizi düşünüyorum.

    Xiaomi duydu sesini. Mi5i 6GB ram yapacaklarını duyurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 GB RAM?
    Android'i anca paklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryadan haber versinler artık, anladık telefon hızlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyesla

    Bir Xiaomi hayranı olarak Mi5 in 6 GB RAM e sahip olmasını istiyorum.Çünkü gelecekği tahmin ettiğimizde 1-2 yıl sonra 6 GB RAM leri rahatlıkla görebileceğimizi düşünüyorum.

    Tamam kardeş. Az önce Ceo'larını arayıp ayarı verdim. 6gb ram sözü verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note2 kullanıyorum ,note3 bekledim .baktım makyaj var note4 fena değildi note5 bence çok iyi.note6yı dört gözle bekliyorum,çıktığı gün alacağım nasip olursa.inşallah köklü değişikliklerle gelir.note2de yapamadığım birsey yok bu arada :)

  • Batarya çıkarılabilir veya +4000mah olursa Note 4 ten sonra buna geçebilirim. 2 yıl sonra tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FLameS.7

    S7 Edge'de 3.600 mah diyorlardu 5.5 inch'lik telefon için. Note 6'nın 5.8 inch ekranı olduğunu düşünürsek eğer haberde yazan bu özellikler doğru ise bir de 3.750-4.000 mah aralığında bir batarya kapasitesi olursa muhteşem bir cihaz bizi bekliyor olabilir

    S7 kalınlaştı ve büyüdü büyük ihtimal. Ekran kasa orani ve ele oturuşu olsun note 5 cok güzel. Artık şu işi yazılıma dokmeliler.
    Note 5 ile 7 saat ekran suresi aliniyor ortalama ama beklemede sarj yiyor telefon. E oyle olunca telefonum kullanim sureside etkileniyor. 3400 3300 mah ince bir note gelse daha iyi olacaktır. S7'de bu hamlenin gelmesi güzel olmamış açıkçası. Her yerde priz var telefonu 10 dakika taksan %40 civari sarj oluyor 0'dan. Ince olması elde tutulur olmasi daha mantikli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung s7'de Note note 5'de olduğu gibi 4 gb ram kullanacak.Demek ki Note 6 , 5gb olacak. Samsung 1 gb arttırır 2 gb ekstra arttırdığı görülmedi şimdiye kadar.
    Uzun lafın kısası 6 gb beklemeyin.

  • Saolasın.Birde söyle kerataya seni banyo yaptırsın
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Ooo güzel.Senide danışmanım yaptım İyi haber veriyorsun yaşın 10 ama geleceğin parlak.
  • Her sene Note ile ilgili haberlerde ekran büyüyecek denir ama 3 senedir 5.7 inç çıkar. Ben yine 5.7 inç olacağını düşünüyorum. ekran boyutu aynı, çözünürlük aynı, ne yapalım peki diyip ekranın yapısını değiştirmişler işte.

  • Boşa heveslenmesinler 6 gb Ram ile gelmez. Ben söyleyeyim. 4 gb tan fazlası yalan olur. Note 6 4 gb ram ile gelcek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 plus çıkacak mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 gb ram çok absürt bir rakam olmuş,gerçi 6yla gelse bile samsung yazilimiyla 4unu kafadan doldurmayi basarir zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android ramin belli bir kismini hep onyukleme icin ayiriyor. 3 gb in 1 gb ini ayiriyorsa, 6 gb in 2 gb ini ayiracak. Şu rami yukseltmek yerine dsha verimli kullansalar keşke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DALGA GEÇTİNİZ XAOMİ REDMİ 3 TE 5 İNÇ EKRANDA 4100 MAH BATARYA KULLANDİ.. 2 GB RAMLE TELEFON RESMEN YAĞ GİBİ.(XPERİA Z2 DEN REDMİ NOTE 2 YE GEÇTİM)



    XAOMİ BENCE 3 GB RAM KULLANSA SAMSUNGUN 6 GB BEDEL.. REDMİ NOTE 2 DE 2 GB RAM KULLANIYOR 1 GB RAM BOŞTA.. NOTE SERİSİ İYİ Mİ EVET ÇOK İYİ AMA RAM YÖNETİMİ KONUSUNDA EN KÖTÜSÜ SAMSUNG...

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.