Şimdi Ara

Microsoft bu ay Xbox One ve Windows 10'un gelecek planlarını açıklayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft bu ay Xbox One ve Windows 10'un gelecek planlarını açıklayacak 

    Microsoft hem yazılım hem de donanım konusunda önemli ürünlere sahip. Bu ürünlerin başında ise şüphesiz Windows 10 ve Xbox One geliyor. Şirket 25 Şubatta yapacağı yeni etkinlik ile birlikte iki platformu birbirine bir adım daha yakınlaştıracak.



    GDG 2016'dan 3 hafta önce düzenlenecek etkinlikte yeni Xbox One oyunlarının tanıtılması ve Windows 10 Redstone güncellemesi hakkında önemli bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Windows Central'da yer alan habere göre ise duyurulan oyunlar Xbox One ile aynı anda PC (Windows) platformuna da çıkış yapacak. Benzer bir duruma çok kısa bir süre önce Quantum Break oyununda da şahit olmuştuk.

     

    Oyunların iki platforma aynı anda gelmesi ise Windows 10 ve Xbox One'ın biraz daha yakınlaşmasının bir sonucu olarak görülüyor. 25 Şubatta ayrıca PC'den Xbox One'a görüntü aktarma konusunda da bir duyurunun yapılması bekleniyor. Bakalım etkinlikte kullanıcıları şaşırtacak sürpriz bir gelişme yaşanacak mı? 







  • Windows Central'da yer alan habere göre ise duyurulan oyunlar Xbox One ile aynı anda PC (Windows) platformuna da çıkış yapacak.

    kırdın goddamnt kırdın...
    konsol u destekleyeceğine neler yapıyor.
    ben pc ye forza horizon 3 ü bekliyorum
  • Win 10'a da live sistemini getirirler bence.
  • Bence MicroFOS plan yapmasın. Hep ters gidiyor...
  • Microsoft geleceğe yatırım yapıyor. Pc'deki oyun satışları ciddi artış içinde. Rise of Tomb Raider ilk haftada Xbox One için 330 bin satarken Steam için 400 bin satışa ulaştı. Satın alınacak başka yerlerle beraber toplam satış 600 bine kadar ulaşmış olabilir. Böyle devam ederse Sony de yönünü Pc'ye kaydırabilir. Umarım etkinlikte eski kaliteli Rts serilerinin de devam oyunları duyurulur. Pc'nin altın çağı asıl şimdi başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rise of tomb rider gelsin ps4 e. O zaman bakalim satislara. Pc yi duman eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak olduğu gibi kalsın, yeni Xbox için adam akıllı planlara başlayın.
  • 3. parti exclusive kalmadı konsolun bunlar bir de PC ile aynı anda...

  • Xbox denen marka artık piyasadan çekilsin gına geldi artık.
  • Microsoft ne diyebilir ki şu saatten sonra? Xbox One markasına ötenazi yaptık, tek çare Windows 10 sloganını atabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one kırılsın, satışlar patlasın bence güzel teklif microsoft
  • Son gelen haberlerle bence MS kendi konsolunda ümidini kesmiş olmalı ki, exc. olarak duyurdukları bir oyunu çıkış günü PC'ye de getiriyorlar. Artık kendi kullanıcılarının da ne dediği umrunda değil diye düşünüyorum. Yabancı forumlarda tüm Xbox kullanıcıları Phil Spencer'a resmen ateş püskürüyor. Maaşallah en sadık Xbox kullanıcıları da bizim ülkemizdeymiş, bu son haber ile bunu da öğrenmiş olduk. Sanırım bu sadakatlerinin sonucu olarak bu nesilden sonra oyunculuğu bırakacaklar, çünkü bence MS göstere, göstere konsol pazarından çekileceğini beyan ediyor.
  • En azılı fanları aletten umudunu kesmiş -burdaki cevherlerden bahsetmiyorum-, satılığa çıkarıyor ya da PS4 alıp hallediyor sorunu. Spencer kendisine o kadar sovülurken neyin birleşmesinden bahsediyor yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Xbox denen marka artık piyasadan çekilsin gına geldi artık.

    Guzel kardeşim foruma giriş çıkış yapıyorsun konulara post atiyorsun neden yazdığım pm lere cevap yazmiyorsun ?...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su xboxu sega satin alsada sega exleriylede birlesip devam etse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft kadar dolandırıcı,yalancı bir firma görmedim.Sen oyunu xbox one exculesive diye duyur,Sonra oyun çıkmasına 2 ay kala pc duyur.Ve xbox patronu phill spencer bir de utanmadan xbox one exculesive oyuncuların pc çıkmasını destek vermeye devam edeceğini söylüyor.Microsoft böyle saçma sapan politikaları devam ederek xbox markasını elden çıkarmak istiyor galiba yakında tüm xbox exculesive oyunları pc'ye Microsoft çıkartır.
  • Excl. diyip sunması hata. Keşke öyle demeselerdi de 2 tarafa sunup crossbuy ile de şahlandırsalardı. O zaman güzel bir alkış alırdı firma bizim gibi PC oyuncularından. Xbox tarafındakiler ise çok dert edinmez diğer kısımlarla ilgilenmeye çalışırlardı ama diğer tarafa kalan da bir şey yok maalesef.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking

    Microsoft geleceğe yatırım yapıyor. Pcdeki oyun satışları ciddi artış içinde. Rise of Tomb Raider ilk haftada Xbox One için 330 bin satarken Steam için 400 bin satışa ulaştı. Satın alınacak başka yerlerle beraber toplam satış 600 bine kadar ulaşmış olabilir. Böyle devam ederse Sony de yönünü Pcye kaydırabilir. Umarım etkinlikte eski kaliteli Rts serilerinin de devam oyunları duyurulur. Pcnin altın çağı asıl şimdi başlıyor.


    Sony'nin PC tarafına çıkardığı yapım var ama asla ana platform gibi bir yaklaşıma girmez/giremez. Kesinlikle konsoluna bakacaktır öncelikle. Çünkü Sony konsol tabanlıyken M$ temelinde zaten PC tabanlı bir firmaydı ve burada da QB'in PC'de Win10 excl. olması da satışlar temelinde de ilerlemeyi istemesinden geliyor.

  • Çok merak ediyorum nasıl yakınlaştıracaklar acaba ? Başından beri destekledim ama canımı sıkmaya başladı mağaza ne kadar rezil çöp uygulamayla dolu öyle. Apple'ın App Store'u gibi olmazsa hiç yapmasınlar şu mağazayı artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.