Şimdi Ara

Dead Island: Retro Revenge Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •    
         Anlaşılan ölülerle dolu yeni bir macera daha karşımıza çıkacak. Hatırlarsanız ilk Dead Island oyunu büyük beğeni toplamış ve ardından da Dead Island 2 duyurulmuştu. Maalesef bu oyun geliştiricinin yaşadığı zorluklar nedeniyle askıya alınmış ve geliştirici Yager projeden çıkarılmıştı. Halbuki yayınlanan ilk oynanış videoları oldukça güzeldi.
     
        Şimdi ise yeni bir Dead Island macerası yolda gibi görünüyor. Avustralya oyun derecelendirme kuruluşu Dead Island: Retro Revenge adlı bir oyunu listeledi. Oyunun yayıncısı Koch Media (Deep Silver) geliştiricisi ise Groovin’ Blocks ve Symphony gibi bulmaca-basit eğlence oyunlarından tanıdığımız Empty Clip Studios olarak belirtilmiş.
     
        Açıkçası bu oyun mobil platformlar için çıkabilir gibi görünüyor; çünkü büyük bir projenin Empty Clip Studios'a verilmesi çok zor. Oyunun isminde yer alan "Retro" ifadesi de böyle düşünmemize etki ediyor.









  • Nerede o ilk dead island doğru düzgün bir hikayesi olmamasına rağmen 4 kere bitirdiğim oyun...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yager'e yazık oluyor, hakkı yeniyor şu piyasada. Çıkardıkları Spec Ops The link çok etkileyiciydi ileride iyi bir yere gelirler diye düşünürken ne hallere düştüler
  • Kaç yıl oldu bekliyoruz Dead Island 2 'yi ortaya çıkan habere bak :/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.