Şimdi Ara

Star Wars: Bölüm 8'in çekimlerine başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars: Bölüm 8'in çekimlerine başlandı

     Geçtiğimiz günlerde gişede 2 milyar dolara ulaşan Star Wars: Güç Uyanıyor yavaş yavaş gösterimdeki son günlerine girerken, gözler yeni üçlemenin ikinci filmi olan Star Wars: Bölüm 8'e çevrildi. 2017'nin yaz aylarında çıkması beklenen filmin vizyon tarihi Disney tarafından 2017'nin Aralık ayına ertelenmiş olsa da, çekimlere herhangi bir gecikme yaşanmadan başlandı.

     

    Disney CEO'su Bob Iger, Entertainment Weekly aracılığıyla yayınladığı açıklamayla, Star Wars: Bölüm 8'in çekimlerine başlandığını duyurdu. Yönetmen koltuğunu J.J. Abrams'tan devralan Rian Johnson ve ekibi, çekimleri Londra'daki film stüdyosunda gerçekleştirecekler. Film için hazırlıklara bir süre önce başlayan Johnson, geçtiğimiz sonbaharda, Bölüm 7'nin son sahnesinin çekildiği Skellig Michael adasına gitmiş ve yeni film için ön çekimlere başlamıştı.

     

     Merakla beklenen Bölüm 8'in çekimlerine başlandı ama hala film hakkında oldukça az şey biliniyor. Film hakkında şu ana kadar çıkan haberler, Benicio Del Toro ve Gugu Mbatha-Row'un yeni filmde oyuncu kadrosuna dahil olacağını gösteriyor. Disney şimdilik konuyla ilgili bir açıklama yayınlamaktan kaçınsa da, çekimlerin başlamasıyla birlikte oyuncu kadrosu ile ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

     

    Öte yandan diğer Star Wars filmlerine de kısaca değinen Disney CEO'su, 16 Aralık 2016'da vizyona girecek olan Rogue One: A Star Wars Story'nin çekimlerinin tamamlandığını, 2019 yılında vizyona girecek Star Wars: Bölüm 9'un ise yapım aşamasına başlandığını açıkladı.







  • Gına getirdin Donanım haber. Sinema sitelerini bile geçtin Star Wars hakkında. Çok olan şeyin değeri az olurmuş. Tüketmeyin bu kadar.

  • star wars ın ana konusu nedir !

    özetle ;

    yıldızlar arası birlik kurulmuş
    ve eşitlik, adalet, barış adıyla
    bir sömürge imparatorluğu oluşturulmuş

    bu sisteme dahil olmak istemeyenler bağımsızlık ilan ediyor !
    yani bu sisteme dahil olmak ( sömürülmek ) istemedikleri için ;
    karşıtı oldukları sistem kadar büyük ve güçlü olmak için
    2. seçeneği oluşturuyorlar !

    yani mustafa kemal'in söylemiyle ; "ya istiklal, ya ölüm" :)

  • Aralik '17 ye kadar bekleyecegiz netekim..

  • Hah simdi seyaptik. Dizi gibi film mi olur yahu. Kandırıyorlar milleti. Onlar da star vars diye diye olup bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayenin ana konusu senin yazdığından çok daha derindir. Asıl olay aydınlık ve karanlık taraf arasındaki savaştır. İmparatorluk veya ayrılıkçılar sadece zaman içinde gelişen sistemin parçalarıdır.
  • Adam gibi bir erkek karakter sokun arkadaş şu Seriye.

  • Yeni çekilen seri tam anlamıyla fiyasko, insanlar serinin ikincisine gidip bunlara para kazandırmamalı. Kalitesizliğe pirim yaptırmamalı :)

  • Star wars iyice ekonomik beklenti kalemi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz.
  • leş bir filmdi , hayranı olsam bile sinemada izlemeyi asla düşünmüyorum.

  • her sene bir film gelmese iyiydi.
  • Lan kim seyrettiriyo lan size bu filmleri zorla? Bir adını, eşgalini verin şu herifin, polis yakalasın bu iti. Bu devirde nedir bu eşkıyalık, cebren film seyrettiriyorlar insanlara yahu.

    SEYRETMEYİN BE. SEVMİYORSANIZ SEYRETMEYİN! Bitmediniz gitti. İlla muhalafet edecek olumsuzluk yapacak ya adam...

  • isteyen istediğini izler elbet ama bir fikir de ortaya atmak önemli iyice cılkını çıkarıp seriyi uzatmasalar insanların tepkisi bu. beklemedeyiz bakalım çıkarılsın izleriz sonra emeğe bir yorum yaparız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Adam gibi bir erkek karakter sokun arkadaş şu Seriye.

    Abd'de farklı farklı lobilerden sürekli baskı geldiği için firmalar da ne yapacağını şaşırıyor. Feministlerin baskısı yüzünden "güçlü" kadın imajı yaratmak için önemli bir kadın karakter eklemek zorunda kaldılar.
    Siyahiler ayrı noktadan vurdu, siyahi önemli bir karakter eklediler. Herhalde yakında LGBT karakterler eklerler sırada. Herkesin isteği olacak diye farklı yönlere doğru gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.