Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider'ın Steam Satışları 400.000'i Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     İlk olarak geçen yıl Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkan Rise of the Tomb Raider, 2015 sonunda bu platformlarda 1 milyondan fazla satmayı başarmıştı. Oyunun bu sene başında piyasaya çıkan PC sürümü de iyi satmış görünüyor.
     
        Ortaya çıkan verilere göre Rise of the Tomb Raider'ın PC sürümü Steam'de 400.000'den fazla sattı. Oyun otoritelerinin oldukça beğenisini kazanan yapımın PC sürümü de iyi port edilince oyuncular gönül rahatlığıyla bu oyunu alabildi. Zaten Steam'de yorumlar da "çok olumlu" görünüyor.
     
        Rise of the Tomb Raider'ın Steam fiyatının ülkemiz için diğer oyunlara nispeten daha uygun olduğunu da belirtelim. Oyunun Steam sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz. 
     








  • cidden çok keyifli oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun 2013'deki oyunun üstüne fazlasıyla koyup çok daha iyi olmuş bence.Square Enix oyunları gerçekten kaliteli oluyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun her yerinden kalite akıyor sadece daha çok mekan beklerdim suriye bölümü kısa geldi bana

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sahane oyun ve hep soyleyecgim berbat strateji. Tr reboot ilk ayinda 3.4 milyon satisini begenmemislerdi. Bu oyun ne olacak bilmiyorum umarim xbox ve pcde satmaya devam eder ps4 e cikana kdr bir 4 milyon olursa iyi olur. Totem yaptim bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • türkçe yama çalışması var mı hiç acaba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • stophart kullanıcısına yanıt
    Oyun DRM korumalı olduğundan dil dosyaları karma karışık.
    Şu an tools var fakat sadece tiger uzantısını dışarı çıkarıyor.
    Şu anda local dosyalara ulaşılmış fakat dil dosyaları düzenlenecek halde değil.

    İsteyene tools ve local dosyaları verebilirim.
  • 10 günlük bir süre için müthiş rakam.
  • PS4'te illa çok satacaktır ancak şu rakamlardan sonra Xbox holiganlarının "PC'de oyun satmıyor yeaaa" deme lüksü yoktur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bölgelere göre fiyat politikasının satışları arttırdığını düşünüyorum.Gayet güzel bir politika ile iyi iş başardılar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şuan forumda 50 liraya bile bulunabiliyor. fiyatlar gayet iyi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay zeka tamamen rezalet, bulmacalar fazla basit kalmış ama yine de eğlendirmeyi başarabilmiş. Zorunlu oynanan aksiyon sahneleri esnasında yaşanan gerilim ve kaçmaya çalışırken bastığınız yerlerin kayıp gittiğini güzel hissettirmişler, bu sahnelerde ayağınızın altındaki hiç bir zemine veya dayanağa güvenmiyorsunuz. Çevre koşullarının karakteriniz üzerindeki görsel etkiyi güzel yansıtmışlar ve seslerde aynı derecede tabi ki fakat bunun oynanışına etkisi olmaması eksi özelliklerden birisi olmuş. Hikayenin sonucu oyunun başından rahatlıkla tahmin edilebilir. Aksiyon sahneleri, grafik ve ses konusunda alınıp oynanabilecek nitelikte olduğunu düşünüyorum. Oyunlar hakkında düşüncelerimi pek paylaşmam ve aslında amacım sadece yapay zekaya isyan edip mesajı göndermekti fakat gönlüm el vermedi :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben bu kadar satacağını beklemiyordum. Ayrıca pazarlamaları çok saçmaydı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valla kimse kusura bakmasın korsancıyım ama bu oyunu orjinal alacağım ayrıca inşallah baya bi geç kırılır da bu oyunun devamı da pc'ye gelir.Bakın korsan oynanamadığı için insanlar gidip orjinal almış.Kötü mü olur eylül 2016'ya kadar kırılamasa oyun 1.5 milyon satsa?.Böyle oyunları pc de daha çok görürüz.Kaç yıllık korsan kullanıyorum ilk defa bir oyunun kırılmamasını istiyorum.
  • Oyunun satışları tam bir fiyasko. Sadece fanlar savunur yapımcısı bile direk terk etti gitti. Uncharted 2, TLOU gibi oyunlar tek platfomda 7 milyon satıyor esas başarı budur. 2 platforma çıkan oyun daha fazla satmalıydı
  • Diğer firmalar da square anixten port nasıl yapılır öğrensin bi zahmet. Daha Batman Arkham Knight vakasını unutmadık. Adamlar fiyatı da iyi yaptılar portu da oyunun kendisi de iyi olunca daha ne olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alanlarda benchmark için almıştır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaş yine az yaa. Şu single player oyunculuk bir türlü gelişmedi arkadaş. Mobile çıkan dandik bir oyundan 800 kat daha fazla uğraş var bunda ama getirisi de az. Şu oyunun toplam 3 platform da 5m satması lazım benim gönlümde. Gerçi ps4 ile birlikte 3m yi geçer diye düşünüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cocugum olsan doverdim. O derece itici bi mesaj. Hem korsanciyim hulogg diyip sonra oyuna acimis ilginc. Allah razi olsun. Siz de olmasaniz bu oyunlar pc ye gelmez hakkiniz yenmez. Sagol varol.
    quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Valla kimse kusura bakmasın korsancıyım ama bu oyunu orjinal alacağım ayrıca inşallah baya bi geç kırılır da bu oyunun devamı da pc'ye gelir.Bakın korsan oynanamadığı için insanlar gidip orjinal almış.Kötü mü olur eylül 2016'ya kadar kırılamasa oyun 1.5 milyon satsa?.Böyle oyunları pc de daha çok görürüz.Kaç yıllık korsan kullanıyorum ilk defa bir oyunun kırılmamasını istiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: abstract-a

    Cocugum olsan doverdim. O derece itici bi mesaj. Hem korsanciyim hulogg diyip sonra oyuna acimis ilginc. Allah razi olsun. Siz de olmasaniz bu oyunlar pc ye gelmez hakkiniz yenmez. Sagol varol. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Valla kimse kusura bakmasın korsancıyım ama bu oyunu orjinal alacağım ayrıca inşallah baya bi geç kırılır da bu oyunun devamı da pc'ye gelir.Bakın korsan oynanamadığı için insanlar gidip orjinal almış.Kötü mü olur eylül 2016'ya kadar kırılamasa oyun 1.5 milyon satsa?.Böyle oyunları pc de daha çok görürüz.Kaç yıllık korsan kullanıyorum ilk defa bir oyunun kırılmamasını istiyorum.</blockquote>


    Son olarak senin gibi anlama yoksunu insanlara düşüncelerimizi anlatamadığımız için ülke bu halde.Hüloğcu değilim CHP'liyim merak ediyorsan.Senin gibi şu bizden bu şundan diyerek ayrıştıran "itici" insanlar birbirlerine tahammül dahi edemiyor.Şimdi bunları okuyup birde bana cevap yazacaksın umarım gelen cevap saygı çerçevisinde devam eder.Zira bana söylediklerinin lafların kısasını uyguladım.Ona göre saygılı cevap ver " evlat olsun döverdim " diyerek efelenme.Öyle oturduğun yerden hakaret etmek hiç insanlığa sığmaz.Korsan kullanırım kullanmam bu seni ilgilendirmez.Ama gelipte burada efelenip hakaret edip kendini üstün görüp, ayrıştırma yapıp kendini haklı göstermeye çalışma.Adam gibi cevap ver.

    Cevap vereceksen bu konu üzerinden ver,
    "korsancıyım ama bu oyunu orjinal alacağım"

    Biz keyfimizden korsan kullanmıyoruz.Sürekli dlc manyağı olan oyunlar yüzünden korsan kullanıyorum.Ben " korsancıyım " derken hayatım hiç orjinal almadım demiyorum bunuda değerlendirip yorum yap.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.