Şimdi Ara

Burak Yılmaz Galatasaray'ı bonbaladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes Burak Yılmaz'ın yıllık 8 milyon Euro kazanacağı için Galatasaray'dan ayrıldığını yazdı çizdi... Ancak gerçeklerin bambaşka bir durum olduğu belirlendi. Sivasspor maçında kaçırdığı bir pozisyondan sonra ıslıklanan Burak'ın o günden itibaren ayrılmayı kafasına koyduğu ortaya çıktı. West Ham'dan teklif alan ve menajerine anlaşması için talimat veren Burak'ın "Islıklandığım yerde durmam. Madem beni istemiyorlar, ben de giderim" dediği ortaya çıktı. Ancak İngiliz kulübüyle anlaşmanın gerçeklememesinin ardından Çin'den gelen teklifi değerlendirenBurak Yılmaz'ın yakın çevresine bomba gibi itiraflarda bulunduğu ifade edildi.

    SNEIJDER NİYE FEDA ETMİYOR!

    Takım içinde Sneijder'in ayrıcalıklı oyuncu olduğunu belirten Burak yakın çevresine "Nedense kimse Sneijder'den feda etmesini istemedi. Sürekli benim feda etmem gerektiği konuşuldu. Yönetim 'oyuncular kendisi bunu istemeli" diyerek bizi taraftarın önüne attı. Arkamızda durmadılar" dedi. Takım içinde yerli ve yabancı oyuncular arasında sürtüşme olduğunu da düşünen Burak, "İlerleyen günlerde herşeyi açıklayacağım" diyerek yakın çevresine bahsettiği tespitlerini kamuoyuyla paylaşacağı belirtildi.

    Burak'ın bu düşüncelerine Sneijder ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerin nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu. Burak önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapacak.

    SELÇUK OLUMSUZ ETKİLENİR Mİ

    Burak Yılmaz ile çok yakın arkadaş olan Selçuk İnan'ın golcü oyuncunun gidişinden nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Yönetim Sarı-Kırmızılı futbolcunun performansının düşmesinden endişe ediyor. Burak'ın takım için düşüncelerine Selçuk'un katılıp katılmadığı da merak konusu. (takvim)







  • Burak Yılmaz'ın yakın çevresine bomba gibi itiraflarda bulunduğu ifade edildi.
  • bilerek mi bonba yazıyorsunuz?
  • Son paragraf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURAK YILMAZI COK ARAYACAGIZ


    GERI GEL KRALIM

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse koymadan

     Burak Yılmaz Galatasaray'ı bonbaladı!
  • Burak bir Selçuk değil ikisini bir tutmak yersiz. İyi veya kötü oynamak ayrı konu Selçuk gibi oyunda saklanmıyor en azından, bazen pres yapmasa da iyi-kötü bir çabası vardı hep.

    Oyunun içinde zaten bu kadar denemeye çalıştığı için, aktif olduğu için ya iyi oldu ya kötü oldu.. En azından o formayı çıkarıp atmadı. Oyun yapısı bize uymuyordu ayrı mesele.

    Buna rağmen gayet katkı vermiştir, GS tarihinde yer edecek Türk forvetler listesine girmeye hak kazanmıştır..

    İnşallah çıkıp da açıklamalarıyla bu mazisini yok etmez, hem iş yaptı hem giderken para kazandırdı diye güzelce anabiliriz kendisini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Burak senden bahsediyor





    Konuya gelirsek haber büyük ihtimal yalan, hadi doğru varsayalım takımda ki gruplaşmanın ele başlarından birini yollamış oluruz. Bir taşla 2 kuş
  • zamanında melonun aldığı parayı kıskandılar şimdi sneijdere geldi demek sıra.allah kahretsin sizi kalitesiz yerli futbolcular
  • Nedense kimse Sneijder'den feda etmesini istemedi. Sürekli benim feda etmem gerektiği konuşuldu. Yönetim 'oyuncular kendisi bunu istemeli" diyerek bizi taraftarın önüne attı.

    Çünkü o Sneijder. Adam sizin gibi pas veremeyen, top tutamayan adamlara rağmen takımda kaldı. Sen para için Çin'e gidiyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esat Yilmaer'in efsane Chicago Bulls röportaji gibi olmus. Evet degerli takipciler su anda Drake Hotel'deyiz, buradi Bulls'un karargahi gibi bir sey... Asdasd.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West Ham'a gitmeyi sen istememissindir korkak herif. İngiltere'de seni stoperler arasına alır evirir çevirir. Git Çin liginde oyna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar haklısın, Sneijderi de al git Burak.
  • Bombadir o bonba olsa duramaZdın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonba gibi bişi atıcaksın aslında Burak'a ucuna da taramalı bağlayacaksın taraya taraya gidicek sonra patlayacak
  • BONBAAAAAA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ank_yer_6

    Nedense kimse Sneijder'den feda etmesini istemedi. Sürekli benim feda etmem gerektiği konuşuldu. Yönetim 'oyuncular kendisi bunu istemeli" diyerek bizi taraftarın önüne attı.

    Çünkü o Sneijder. Adam sizin gibi pas veremeyen, top tutamayan adamlara rağmen takımda kaldı. Sen para için Çin'e gidiyorsun

    Sneijder dediğin adamın geçen sene 3 asisti var koca ligde. Forvetler atamıyor diye boş yapacaklar için şimdiden yazayım, sabri 3 haftada Sneijder'in koca sezonda yaptığı asistten fazla asist yaptı, ayrıca Sneijder Fenerbahçe maçından sonra 10 küsür hafta ne gol ne asist yapamadı. Yabancı müptezelliğini bırakın Sneijder'i çok fazla abartıyorsunuz.
  • Top sürmeyi, kontrol etmeyi bilmeyen şu adamı başımıza kral ilan ettiler ya ben bir şey demiyorum. Programlarda da pompalıyorlar yok şöyle gol kralı yok kim ne derse desin en iyi Türk forvet, yok çok iyi niyetli karakterli bir arkadaşımız hadi ordan len sinsinin teki. Bir tanesi de Galatasaray'ın forvetinde Burak olmuyor diyemiyor.
  • Hain düşman al sana bombe
  • Futbolcudan, yıldızdan feda istemek en son çaredir. Sen neydin, burak ne futbolcu ne yıldız. Kazara milyon euroluk sözleşme yaptılar diye kendini dünya yıldızı mı sandın. Hakettiğin ligde kendini yerden yere atıp, her maç ofsayt rekoru kırabilirsin artık, yeter ki bizden uzak tut ve boş lakırtı yapma GS ile ilgili.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.