Şimdi Ara

17000 - 19000 TL ARAÇ TAVSİYESİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Degerli arkadaşlar. Konu başlıgından da anlayacagınız uzere 17000 TL - maksimum 19000 TL arası hatchback bir araç almak istiyorum. Fakat kafam karıştı bu nedenle deneyimli,bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Not olarak belirteyim aracı genelde eşim kullanacak. Aşagı yukarı bir sene kadar sonrada değiştirmeyi düşünüyorum. yani satarken fazla bekletmesin.

    Marka, model, yıl, kilometre, boya kaza gibi kriterler ne ve ne kadar olmalıdır bu konularda da bilgi verirseniz sevinirim.

    Yardım tavsiye ve önerileriniz için şimdiden tesekkur ederim....

    17000 - 19000 tl ye alınabilecek onerdiğiniz araçlar ( mantıgıma yatan modele gore sıralıyorum ama gelen yanıtlara gore ve modellere gore değişebilir :) )

    1- Renault Clio

    2- Hyundai Getz

    3- Fiat Palio

    4- Peugeot 206

    5- Fiat Punto (2004 - 2005 eski kasa)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplans -- 12 Şubat 2016; 0:49:26 >







  • Yardımcı olacak yokmu koskoca forumda ki...... !!!!
  • Fiat punto 1.4 lpgli alabilirsiniz 2. Eli iyidir. 2004 2005 model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteğinizi belirtmemişsiniz ki. girin sahibinden.com a fiyat aralığınızı yazın karşınıza onlarca seçenek çıkar. "Otomobil" aramanızda 22.297 ilan bulundu. 2006 yılı ve üstü "Hatchback 5 kapı Otomobil" aramanızda 985 ilan bulundu. Bunları elemeye başlayın 2-3 seçeneğe kadar indirin. Sonra konuyu açın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    İsteğinizi belirtmemişsiniz ki. girin sahibinden.com a fiyat aralığınızı yazın karşınıza onlarca seçenek çıkar. "Otomobil" aramanızda 22.297 ilan bulundu. 2006 yılı ve üstü "Hatchback 5 kapı Otomobil" aramanızda 985 ilan bulundu. Bunları elemeye başlayın 2-3 seçeneğe kadar indirin. Sonra konuyu açın.

    Maalesef arac konusunda pek bilgim yok. daha dogrusu 2nci el araç konusunda :) Kısaca 2 nci elde marka - model - kaza ne kadar onemli satışta sorun cıkrarırmı. boya ne kadar sorun olur. motor km si ne kadar onemlidir.. Bunlardan dolayıda forumda konu hakkında bilgi ve deneyimi olan arkadaslardan alacagım tavsıyeler ve onerilerini dinleyip sonrasında bir secim yapmayı dogru buldum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    Fiat punto 1.4 lpgli alabilirsiniz 2. Eli iyidir. 2004 2005 model.

    Punto nun o modellerine bakmıştım ama çevemde uzun zamandır gormuyorum.Siz kullandınızmı acaba. yedek parça sorunu vs cekermiyim ilerde gerektiginde.
  • Yedek parça sorunu yok nihayetinde fiat. Bütçeniz doğrultusunda alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya bi tek mantıklı olan fiesta oda 20-22 arası temizleri iyi bir pazarlıkla uyguna alınır.
  • kaplans K kullanıcısına yanıt
    çok satan modeller 2. elde de çok satar. Ne kadar yeni, ne kadar az km, ne kadar temiz ise (Pert kaydı olan bir aracı kimse almak istemez aynı şekilde önden kazalı motor kaputu değişik boyalı araçlar gibi.) o kadar çabuk satılır. Tabiki bütçeye oranla fiyatlar da tavan yapar. İçinize sinen marka model seçeneklerini kabaca eleyerek bir fikir sahibi olursunuz.
    Örneğin ben çok satan modelleri nedense sevemiyorum. Az satan modelleri daha çok beğeniyorum. Örneğin bir Ford Focus yerine Mazda 3. Fiat Marea yerine Proton tercih ederim.

    O bütçe ile Palio, Clio dışında fazla seçenek de yok. Proton Gen2 bir bakın beğeneceksiniz sıkıntısı az bulunur ustası azdır. Yedek parça sıkıntı değil.
    Beklentilerinizi düşürün ve Benzinli LPG li bu araçların temizlerini araştırın. Büyük kazası olmasın pert ağır hasar vs olmasın yeter. Bu bütçe ile boya illa ki olacaktır. Şasiler direkler temiz olsun.
    İlk başladığımda o bütçe ile araç aradım ama içime sinmedi. Biraz daha para biriktirip üzerini kredi çekerek bütçeyi arttırmaya karar verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Proton u dusunmuyorum ama clio olabilir. Fiesta da olabilir ama fiesta için 22000 tl verecek maddi gucum yok. su an da Punto - clio ve palio olmak uzere 2 adet secenek cıktı. Bunları forum başılığına ekliyorum. Secenek olarak bu üc modelden baska secenek ne olabilir.

    Ayrıca

    - boyalı araclar genelde tercih edilmiyor. sebebi nedir.

    - farklı zamanlarda kazaya karışmış araclar var. Ornegin, 5 tane kazaya karış araç , on tampon, sol camurluk ve arka kapı servisinde değişmiş, bagaj kapagında işlem gormuş ve toplamda 11 bin tl lik masraf yapılmış araca. Bu değişimler ve giderilen kaporta hasarları ne kadar onemlidir. Bu araç alınırmı, alınırsa satışta sorun cıkarırmı.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Fiat punto yedek parca durumu nasıldır bu arada.
  • Hocam forumda bu butcede arac tavsiyesi konulari hic ilgi gormuyor buraya 170-200 bin arasi tavsiye yazsaydiniz sayfalarca entry gorurdunuz. İlginc. Bu arada bu benim gorusumdur polemige girmek gibi bir amacim yok, iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reaLdream kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz üstüne düşse arkadaslar, bu fiyat aralıgında alınabilecek aracları,, nedenleri, artıları ve eksileri ile sıralanılabilir ve bir sonuca gidilebileceğine sanıyorum. Forumda sanırım herkesin fiyatı 50000 - 100000 tl arasında değişen aracı yoktur. 18000 - 20000 tl lik aracı olan yada olmuş olanlarda vardır diye tahmin ediyorum....
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    fiat grubunda 2004 - 2005 Puntomu yoksa Palio mu.. Hangisi mantıklı. (yanlıslıkla size pm olarakta gondermiş bulundum kusura bakmayın.)
  • kaplans K kullanıcısına yanıt
    önemli değil cvp verdim punto
  • Bende 206 vardı.
    Ben çok memnundum arabamdan.Temizini bulursan 2005 falan 19 a denk getirebilirmisin bilmiyorumda bak derim.
    Özellikle yakıtı çok iyi seni hiç üzmez.
    Eski kasa punto ve palio almaktansa bence 206 daha iyi bir seçenek.
    Özellikte eski puntoya bence hiç girme derim okadar para werilmez satılmaz zaten o araba zor satarsın.
    Palioyu bılmıorum ama onunda 2006 da çiktı sanırım yeni kasa 2006 dan sonrasına bak.
    Fiyatları tam bılmıyorum bu arada ama 19-20 bulunur diye düşünüyorum.
  • mamitoys kullanıcısına yanıt
    206 ların 2nci el piyasası nasıl, kolay cıkarılabilirmi peki....
  • 160.000 -170.000 kmlerde dizel palio alırdım ben ama mk1de çok sorun yaşayanlar oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaplans K kullanıcısına yanıt
    alacaksan zaten 2004 - 2005 falan bak derim modelin yüksek olsun gidipte 1999-2000 alma.Senin zaten fiyat aralığın 19000 demişin zaten piyasa arttı sen ucuzunu araştırıp alıcan. Yani ucuz bulursan her türlü aldığın paraya satarsın diye düşünüyorum bide önümüz yaz piyasa artar gibime geliyor zararın olmaz bence. bende bakıyorum acele etmek lazım araba için.
  • mamitoys kullanıcısına yanıt
    Siz hangi modellere bakıyorsunuz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.