Şimdi Ara

JBL T280A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun urunu teknosadan 99tl ye aldim. Pek bi kullanicisi yok internetten bilgi bulamamistim. Bana referans lenovo y5070 laptopumdaki ses kalitesini saglayan bu kulakliginda ureticisi jbl oldu. Kulakligi ilk taktigimda pek tatmin etmedi acikcasi. Ama sonradan g4 un orjinal kulakligi ile karsilastirdigimda aradaki farki anladim.
    Sunu soyleyim alacak arkadaslara kulaklik bangir bangir ses vermiyor. Sanki 2 tik kısık seste kullaniyormussunuz gibi lakin sesler cok net. Basi yaymiyor vurup geçiyor. Ses yalitimi gayet iyi muziksiz dis cevreden gelen sesin yuzde seksenini kesiyor. Muzikle zaten hicbirsey duymuyorsunuz.
    Kulağa tam oturuyor tasarimi zaten cok güzel.ozet geçecek olursam sesler kaliteli lakin ses seviyesi acisindan tatmin edici gelmedi.
    Not. Sonradan sesi acilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geri iade ettim kulakligi. T100a modelinide denedim onun fiyati59 tl arada 2kat fiyat farki olsada performans olarak yarim tik bas ve yalitimi digerinden daha düşük. Alacak olupta benim gibi ikisi arasinda kararsiz kalanlar t100a yi tercih edebilir. Gerci onunda ses seviyesi dusuk. Yuksek ses sevenlere onermiyorum bu iki kulakligida.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben begendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceWave İ kullanıcısına yanıt
    pioneer cl751 ile bu model arasında kalmıştım. Aslında 751 de tam istediğim değil fakat jbl aklımda idi, onuda sizin yorumlarınızla eledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.