Şimdi Ara

Niye kimse maça gitmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Madem bilet fiyatları pahalı niye kimse protesto etmiyor ? Eskiden iyi de oynasa kötü de oynasa galatasaray, o stad mutlaka dolardı şimdi bomboş.



  • bu yönetim varken kusura bakmada maç izlediğimize dua etsinler. bu başkan bozuntusu gitmeden destek yok hiçbir şekilde.. mevzu bahis galatasaray tabiki. iyi gün taraftarı diyenler olabilir ama daha kötü günlere doğru giderken bu yönetim bırakmadığı her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. taraftarın güvenini ve desteğini alarak ayağa kalkmak istiyorsak bu yönetim acil olarak istifa edip kulüp yeni bir yenilenmeye girmeli. her önüne gelen yönetimi de ibra etmemeliler..
  • Skor taraftarı olmaları

    Sözde 20 milyon taraftarımız var diyen gs ve fb nin toplasan 100.000 i geçmez maça gelen gerçek taraftar sayısı

    Sadece derbi taraftarlığı sizin ki

    Benim görüşüm almanya ingilterede ki gibi herkesin kendi bölgesinde ki takımmları desteklemesi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün stadlar boş ki, küstürdüler insanları.Sözde futbolu çok seven bir ülkeyiz.
  • Bizim takımdan ziyade Türkiye'de spor sevgisi yok malesef. Kavga, gürültü, şiddet anca. Ülkede en dikkat çeken futbol ona bile ilgi yok. 14 milyonluk İstanbulda voleybol, basketbol maçlarında 20-30 kişi anca oluyor. Üstelik bu branşlarda Avrupa'nın en pahalı kadroları Türkiye'de. Avrupa ülkelerindeki voleybol, basketbol maçları full çekiyor. Diğer branşları saymıyorum zaten. Çoğu ülkede insanlar doğduğu, büyüdüğü yaşadığı şehirdeki takımı destekler. Buda spora olan bağındandır.
  • Eskiden para harcayacak yer olmadığı için insanlar hafta sonları maça gidiyordu şimdi ise öyle mi ? Hafta sonu yapacak o kadar çok şey var ki , AVM'ler , sinemalar , insanların sosyalleşebileceği cafeler hiç bir şey yoksa oturup evde survivor falan seyrediyor.
  • Şimdi kardeş işin doğrusu futbol dediğin şey genel olarak alt tabaka gariban adamın stada gidip izlediği bir oyun. Oraya gidip ucuza veya bedavaya bilet bulur, maçta coşup tezahurat yapar gerekirse küfür eder ve deşarj olurlardı.Maç çıkışında simit, ekmek arası köfte, lahmacun gibi şeylerle ucuza karnını doyurur evlerine giderdi insanlar.
    Sen bunların hepsini yasakladın, herşey pahalandı gariban kesim maçlara gitmez oldu aradığını bulamaz oldu. Bu yüzden maçlara giden az.
    Futbol seyircisini tenis seyircisi gibi yapmak istediler sonuç ortada.
  • Bir de bu internet milleti tembel yaptı.Eskiden öyle face falan yoktu sıkılırdın mecburen bir yerlere giderdin.
  • 100 lira bilete 10.000 kişi gidiyorsa
    50 liralık bilette 20.000 kişi gider.

    niye böyle saçmalık yapıyorlar anlamıyorum. ucuz yap stad sonuna kadar dolsun, aynı parayı alacaksın zaten
  • Bizim kulüpte pazarlama ticaret gibi alanlar yok abi sadece oturuyorlar saati gelince çıkıp gidiyorlar bildiğin memur adamlar!
  • Şahsen maç izlemeye gitmiyorum
    Destek vermeye verdirtmeye gidiyorum
    Staddan maç izlenmezki zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben koltuğumda rahatça oturup izlerken sıkılıyorum.Adam onca trafiği,sıkıntıyı böyle ruhsuz bir oyunu izlemek için mi gitsin?
  • Mevcut kadronun futbolu üste para alınarak ancak izlenecek seviyedeyken, üste para vererek izleyen taraftar sayısının azalması çok doğal.
    Bunun iyi gün kötü gün taraftarlığı ile alakası yok. Sürekli defolu mal alıp, sürekli memnun olarak bunu iade etmeyecek tüketici var mıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılında 5 bin kişiye oynuyordunuz, son 4 yıl başarılıydınız, başarıya endeksli bütün Türk taraftarları.
  • o dağ başına kim gidip maç izlesin ?

    ki artık aşın şu kulübe destek verme geyiklerini, ne halleri varsa görsünler, sömürülmek bu kadar mı hoşunuza gidiyor.
  • Ulan skor taraftari diyen var arkadaş.

    2-3 sene once drogba, sneijder, muslera, riera, melo, o donemki burak ve selcuk, brumanin potansiyeli, tellesin potansiyeli vs sebepler maca gitmeye vesileyken

    3 sene sonra takimin icine ettiler. Ustune pasolig sacmaligi, ustune abuk sabuk bir yonetim ve ustune berbat bir futbol.

    Futbol bir show oyunu. Takim ne seyir zevki ne de umut isigi verirken millet enayimi 100 lira verip takimin konyaspora karsi can cekismesini izlesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de futbolu bitirdiler. Gerek passolig olsun gerek diğer futbol dışı etmenlerin futbola etkisi olsun.
  • Kendini kulübün sahibi zanneden liseci prostatlı dinozorlar ile çakma taraftar grubu gitsin maçlara. Dinozorlar 10 bin kişi, çakma taraftar grubu kendilerine göre yüzbin!!! Bunlar GS ın yakasındsan düşmedikçe maça gitmiyorum!!! Hadi bakalım koçerolar, doldurun stadı!!!!
  • Takım maç kazanıp başarılı oldukça giderler yoksa gitmiyorlar. Almanya ligine bak mesela küme düşmeye oynayan takımın stadı hınca hınç dolu, onlarda sanırım gelenek olmuş artık. Tabi buna birde bezdirici uygulamalar artık bir ticarethaneye dönüşmesi bu işin bunlarda ekstrası oluyor. Yukarı da arkadaş yazmış ekmek köfte yiyorduk diye, insanlar oraya eğlenmeye gidiyorlar onlara bu ülkenin şartlarına uygun yerler yapmazsan kimse gitmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.