Şimdi Ara

iPhone 5 on cam/ekran degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda kirildi telefonun on yuzu tuzla buz oldu. Ama dokunmatik hala saglam. Zaten konuyuda bu telefondan aciyorum. Resmi ekliyorum.

    Bu telefona on cam dgisimi mi ekran degisimi mi yapilacak? Olay ne tam bilmiyorum.


    Not : istanbul


    Cin mali falan takiliyormus cabuk isinma oluyormus. Daha once degistirenler vs varsa tecrubelerini ve yaptirdigi yerleri, fiyatlarla yazarsa degistireyim.

    Ailem 1-2 aya yurt disina cikacak onlara aldiracagim ama bu ara telefonu boyle kullanamiyorum. O yuzden yine de degistirmem lazim.


     iPhone 5 on cam/ekran degisimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~PainKiller -- 9 Şubat 2016; 22:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • En temizi çinden 25-30$ a ekran sipariş et. Youtube dan video izle olayı çözersin kendin takabilirsin ekranı veya telefoncuya 20-30 lira ateşlesen takar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok zor onu yapmam gelmesi falan 30 gün zaten, kendim hiç yapamam. neyin değişeceğini bile bilmiyorum. bir yerde ön cam yazıyor, diğerinde ekran tamamen değişmeli yazıyor. ama dokunmatik vs sağlam. sadece ön cam kırık.
  • Ekranıda komple değiştirsen (dokunmatik+ekran) olur sadece dokunmatiği değitirtsende olur. En temizi komple değişim. Sadece dokunmatiği değiştirtmeyi düşünürsen bunu iyi yapan birine değiştirtmen gerekir.
  • ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    dışarda 120 liraya sadece camı değiştiriyorlar ama dokunmatikte his kaybı olabiliyor. Bu yüzden en temizi ekranı komple değiştirmek.

    çinden ekran siparişim 15 günde geldi yarın kendim takıp sonucu paylaşacağım.
  • Arkadaşlar benim ıp5s de ekran tuz buz oldu. Ekran dokunmadığı sorunsuz Çalışıyor. Zorlu apple center köşede darbe olduğu ıcın yapmam dedı, garantılı olmasına rağmen. Kalıbrasyonda hata verır deldiler. Fıyat 400 kusur dedıler. Telefonculara soruyorum sadece cam degıstırme sorun oluyor komple ekranı degıstırelım dıyorlar. Komple degısıme de 220-250 tl. Acaba komple ekran degıstırsem sorun Yaşar mıyım? Tecrübe eden arkadaşlar bılgı verebılırse sevınırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://s.aliexpress.com/6JnUF7bi
    White 100% Guarantee A+++ Display for Iphone 5 LCD Ben bundan aldım ve neredeyse orijinalden daha bile olduğunu söyleyebilirim. Satıcı göndermeden once test edip fotosunu da yolluyor. Pixel yanması falan da yok ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Benimde aynen oyleydi ekran calisirken arka kirikti. Komple degistirdim bende orjinal ekran dedi adam takti bi tane 250 tl ye. Suanlik bi sorun yok. Ekran da dokunmatikte saglam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.