Bildirim
Gaming İstanbul 2016 - Cosplay Yarışmasının Kazananları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
türkiye'de cosplay in bu kadar ciddi boyutlarda yapıldığını görmek bence sevindirici bir durum. merak ettiğim ise finale kalan yarışmacıların menşei... çünkü bizimkiler yaptıysa helal olsunu hakediyolar :)
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Ödüller biraz daha iyi olsa dünyanın çeşitli yerlerinden daha fazla cosplay çekilirdi herhalde. Adam 1000 lira için kalkıpta başka ülkeden gelmez..
quote:
Orjinalden alıntı: bodyman700
türkiye'de cosplay in bu kadar ciddi boyutlarda yapıldığını görmek bence sevindirici bir durum. merak ettiğim ise finale kalan yarışmacıların menşei... çünkü bizimkiler yaptıysa helal olsunu hakediyolar :)
Birinci olan arkadas Türk. Enhar ve Ensar Güreşçi diye 2 kardes ötekileri bilmiyorum.
https://www.facebook.com/CosplayMeg/
3 veya 4 yabancı cosplay vardı fuarda ama onlar juridi olmuşlardı bu arkadaşları onlar seçti başka yabancı cosplay görmedim onun dışında
1.Olan arkadaş gerçekten çok iyiydi görür görmez bir farklılık gördüm hak edene gitmiş :)
1. ve 2. kesinlikle haketmiş ama 3. biraz arada kalmış. o 3.lüğü alabilecek 3 4 arkadaş daha vardı mesela biri castlevania cospileyini yapan arkadaş olabilirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: MoÇü
1. ve 2. kesinlikle haketmiş ama 3. biraz arada kalmış. o 3.lüğü alabilecek 3 4 arkadaş daha vardı mesela biri castlevania cospileyini yapan arkadaş olabilirdi.
Sadece kostüme değil karakteri nasıl canlandırdıklarına filan bakılarak puan veriliyor.Tabitha öyle diyordu.
Geçen röportaj videosu olan Tabitha Lyons nerde ya .. Taş gibi hatundu birinciliği hakediyor =D
Böyle detaylı ve şekilci karakterler kazanmış genel olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cosplay olayına denk gelmedim ama, Cumartesi günü bir arkadaşımın ısrarıyla gittik Gist'e, oyun manyağı olsam da çokta faydalı bir şey göremedim. Hesapta e3'e denk diyorlardı, ne o kadar doluydu standlar, ne de yeterince içerik, etkinlik vardı. Eh, yavaş yavaş diyelim geçelim.
çok başarılı
quote:
Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII
Geçen röportaj videosu olan Tabitha Lyons nerde ya .. Taş gibi hatundu birinciliği hakediyor =D
Tabitha jüride ve Dovakhiin cosplay i ile video da var...
Birinci şeçilen gerçekten kostümüne iyi çalışmış. Kesinlikle hak etmiş bravo.
quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII
Nasıl bir yokluktasın çık dışarı kız gör -
Gerçekten hepsi çok başarılı yapmışlar işini. Videoyu izlerkenki favorimin birinci olmasıda hoşuma gitti. -
sonradan düzenlerim mesaıj. youtube da cosplay videosu vardı. buraya atarım onu. -
Diablo karakterine resmen hayat verilmiş acayip bir iş almış dereceye girmemiş olmasi korkunç -
Gördüğüm kadarıyla cosplay'lerin çoğu ya LoL tarzı moba oyunlarından ya da Anime tarzı asyalıların oyunlarından. Cosplay'lerin çoğunu tanıyamadım o yüzden.
Mesela ben bi Rainbow Six Siege oyunundan 5 sınıfın olduğu ekibi görmek isterdim, 5'i de kendi sınıfına özel yetenekleri gösterirlerdi.
Yada Cod Ghost oyunundaki o ilk sinematik'in gerçeğini yapmaya çalışabilirlerdi, çok etkileyici olurdu. Türkiyedeki oyuncuların ne oynadıkları bu cosplay'lerden az çok belli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 10 Şubat 2016; 12:49:55 >
Çoğu blizzard karakteri ki 1. de İmperius olmuş . Bunun yanı sıra dota 2 ve LoL den karakterlerde var sanırsam birde FF den karakterler var şimdi bunlar tanınmış karakter değil ve yarısı anime karakteri öylemi .
Türkiye de oyuncular epey sağlam oyunlar oynuyorlarmış evet . Skyrimide unutmamak lazım gerçi o Türk değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 10 Şubat 2016; 13:11:10 >
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Benzer içerikler
- indiana jones and the great circle sistem gereksinimleri
- mortal kombat 11 karakterleri
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- neil druckmann
- fm 25 mobile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X