Şimdi Ara

Gaming İstanbul 2016 - Cosplay Yarışmasının Kazananları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaming İstanbul 2016'da gerçekleştirilen ve birinciye 5000 TL ödüllü cosplay yarışmasının ilk 3'ü ve diğer finalistleri kendi performanslarıyla gerçekten izlemeye değer.

• türkiye'de cosplay in bu kadar ciddi boyutlarda yapıldığını görmek bence sevindirici bir durum. merak ettiğim ise finale kalan yarışmacıların menşei... çünkü bizimkiler yaptıysa helal olsunu hakediyolar :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ödüller biraz daha iyi olsa dünyanın çeşitli yerlerinden daha fazla cosplay çekilirdi herhalde. Adam 1000 lira için kalkıpta başka ülkeden gelmez..

• quote:

Orjinalden alıntı: bodyman700

türkiye'de cosplay in bu kadar ciddi boyutlarda yapıldığını görmek bence sevindirici bir durum. merak ettiğim ise finale kalan yarışmacıların menşei... çünkü bizimkiler yaptıysa helal olsunu hakediyolar :)

Birinci olan arkadas Türk. Enhar ve Ensar Güreşçi diye 2 kardes ötekileri bilmiyorum.
    https://www.facebook.com/CosplayMeg/

• 3 veya 4 yabancı cosplay vardı fuarda ama onlar juridi olmuşlardı bu arkadaşları onlar seçti başka yabancı cosplay görmedim onun dışında

• 1.Olan arkadaş gerçekten çok iyiydi görür görmez bir farklılık gördüm hak edene gitmiş :)

• 1. ve 2. kesinlikle haketmiş ama 3. biraz arada kalmış. o 3.lüğü alabilecek 3 4 arkadaş daha vardı mesela biri castlevania cospileyini yapan arkadaş olabilirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoÇü

1. ve 2. kesinlikle haketmiş ama 3. biraz arada kalmış. o 3.lüğü alabilecek 3 4 arkadaş daha vardı mesela biri castlevania cospileyini yapan arkadaş olabilirdi.

Sadece kostüme değil karakteri nasıl canlandırdıklarına filan bakılarak puan veriliyor.Tabitha öyle diyordu.

• Geçen röportaj videosu olan Tabitha Lyons nerde ya .. Taş gibi hatundu birinciliği hakediyor =D

• Böyle detaylı ve şekilci karakterler kazanmış genel olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosplay olayına denk gelmedim ama, Cumartesi günü bir arkadaşımın ısrarıyla gittik Gist'e, oyun manyağı olsam da çokta faydalı bir şey göremedim. Hesapta e3'e denk diyorlardı, ne o kadar doluydu standlar, ne de yeterince içerik, etkinlik vardı. Eh, yavaş yavaş diyelim geçelim.

• çok başarılı

• quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Geçen röportaj videosu olan Tabitha Lyons nerde ya .. Taş gibi hatundu birinciliği hakediyor =D

Tabitha jüride ve Dovakhiin cosplay i ile video da var...

• Birinci şeçilen gerçekten kostümüne iyi çalışmış. Kesinlikle hak etmiş bravo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Geçen röportaj videosu olan Tabitha Lyons nerde ya .. Taş gibi hatundu birinciliği hakediyor =D

Nasıl bir yokluktasın çık dışarı kız gör
  • Gerçekten hepsi çok başarılı yapmışlar işini. Videoyu izlerkenki favorimin birinci olmasıda hoşuma gitti.
  • sonradan düzenlerim mesaıj. youtube da cosplay videosu vardı. buraya atarım onu.
  • Diablo karakterine resmen hayat verilmiş acayip bir iş almış dereceye girmemiş olmasi korkunç
  • Gördüğüm kadarıyla cosplay'lerin çoğu ya LoL tarzı moba oyunlarından ya da Anime tarzı asyalıların oyunlarından. Cosplay'lerin çoğunu tanıyamadım o yüzden.
    Mesela ben bi Rainbow Six Siege oyunundan 5 sınıfın olduğu ekibi görmek isterdim, 5'i de kendi sınıfına özel yetenekleri gösterirlerdi.
    Yada Cod Ghost oyunundaki o ilk sinematik'in gerçeğini yapmaya çalışabilirlerdi, çok etkileyici olurdu. Türkiyedeki oyuncuların ne oynadıkları bu cosplay'lerden az çok belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 10 Şubat 2016; 12:49:55 >
  • Çoğu blizzard karakteri ki 1. de İmperius olmuş . Bunun yanı sıra dota 2 ve LoL den karakterlerde var sanırsam birde FF den karakterler var şimdi bunlar tanınmış karakter değil ve yarısı anime karakteri öylemi .

Türkiye de oyuncular epey sağlam oyunlar oynuyorlarmış evet . Skyrimide unutmamak lazım gerçi o Türk değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 10 Şubat 2016; 13:11:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.