ben kullanıyorum dostum cihaz gayet güzel.her türlü dvd yi okuyor sorunsuz. ayrıca usb bağlantısıyla flash,harici hdd leri de bağlayabilirsiniz. sistemi component bağlantıyla lcd tv numa bağladım.progressive scan özelliğini kullanabiliyor ve 576p görüntü alıyorum.bunun haricinde aux girişinden dg ü bağladım.plII özelliği işte burada çok işe yarıyor.stereo sesi 5 kolona birden dağıtabiliyorum sistemin ses kalitesi oldukça iyi. müzik düşkünlüğünüzü ve daha çok ne maksatlı kullanacağınızı söylerseniz daha iyi yardım edebilirim. tabii kötü tarafları da var; örneğin hdmi bağlantı yok. upscale özelliği tatminkar değil. subwoofer çok ağır ve hantal,ama verdiği ses "tatminkar"dan daha fazlası optik ses girişi yok.
sonuç olarak emsalleri içinde oldukça iyi. ama yeni nesil sistemlere bakmakta fayda var.
sorularınızı yine beklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 10 Mart 2007; 22:48:37 >
Paket ev sinema sistemleri içerisinde orta sınıfta yer alır.pasif bas dır.ses kalitesi paket sistemler içerisinde yabana atılmayacak kadardır.Genel olarak baktığımızda fiyat performans olarak iyi bi sistem...Tavsiye ederim yaklaşık fiyatı:520 ytl...
Kusura bakmayın bu ürünle ilgili bir kaç sorum olacak, bu üründe upscaler var mı? Var ama performansı mı iyi değil? bir de tüm divx fortmatlarını gösteriyor mu? Divx 5 göstermiyor diyen duydum.
Teknosada ayak hediyeli 500 ytl fiyatı, bu ayakların resmi var mı, kullanılabilir bir şey mi?
şimdiden teşekkürler.
Sana burada olma sebebini açıklayayım, buradasın çünkü bir şey biliyorsun. Bildiğin şeyi de açıklayamıyorsun, ama hissediyorsun. Hayatın boyunca hissettin. Bu dünyada yanlış olan bir şeyler vardı. Ne olduğunu bilmiyordun ama ordaydı.Beyninin içinde dolaşıp seni deli ediyordu. Seni bana getiren işte bu his. Neden söz ettiğimi biliyor musun?
Kusura bakmayın bu ürünle ilgili bir kaç sorum olacak, bu üründe upscaler var mı? Var ama performansı mı iyi değil? bir de tüm divx fortmatlarını gösteriyor mu? Divx 5 göstermiyor diyen duydum.
Teknosada ayak hediyeli 500 ytl fiyatı, bu ayakların resmi var mı, kullanılabilir bir şey mi?
şimdiden teşekkürler.
Bende var bu sistem. Divx 5 olayını denemedim ama şu ana kadar okuyamadığı DVD, VCD olmadı. Bir çift ayak hediye ediyorlar. Arka hoparlörlere taktım gayet şık bişey. kullanılır yani.
edit: İmla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 8 Ocak 2007; 9:03:48 >
kkvan sağol dostum yardımların için. Bu konularda başka bilgisi olan yok mu arkadaşlar, Chordsolo özellikle senin cevabını bekliyorum.
Kolay gelsin.
Sana burada olma sebebini açıklayayım, buradasın çünkü bir şey biliyorsun. Bildiğin şeyi de açıklayamıyorsun, ama hissediyorsun. Hayatın boyunca hissettin. Bu dünyada yanlış olan bir şeyler vardı. Ne olduğunu bilmiyordun ama ordaydı.Beyninin içinde dolaşıp seni deli ediyordu. Seni bana getiren işte bu his. Neden söz ettiğimi biliyor musun?
LG nin bu modelini ben de kullanıyorum. ChordSolo nun ve kkvan ın yorumları gayet güzel, katılıyorum. Ses kalitesi oldukça iyi. Olivium Teknosa daki 300-700 YTL arası bütün cihazları dinledim. ses kalitesi en iyi olan buydu. sub biraz hantal ama bas sesleri için değer. bi tarafa zulalarsın. USB çok faydalı. netten ne indirsen anında cihazda yani. :) ne koyduysam okudu şimdiye kadar. (pc de hiç açılmayanların dahi yarıdan fazlasını açtı) Ayakları çok şık.
sonuçtan haber ver... (ne aldığından yani...)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtasarimci -- 17 Şubat 2007; 0:38:33 >
LG nin bu modelini ben de kullanıyorum. ChordSolo nun ve kkvan ın yorumları gayet güzel, katılıyorum. Ses kalitesi oldukça iyi. Olivium Teknosa daki 300-700 YTL arası bütün cihazları dinledim. ses kalitesi en iyi olan buydu. sub biraz hantal ama bas sesleri için değer. bi tarafa zulalarsın. USB çok faydalı. netten ne indirsen anında cihazda yani. :) ne koyduysam okudu şimdiye kadar. (pc de hiç açılmayanların dahi yarıdan fazlasını açtı) Ayakları çok şık.
sonuçtan haber ver... (ne aldığından yani...)
bende bu sistemi kullanıyorum. ses gücü ve kalitesi, sesin temizliği ve bozulmaması diğer eksi yönlerini fazlasıyla unutturuyor. alınabilecek ürünler içinde f/p oranı ile öne çıkıyor. teknosa'nın ayak hediyesi de güzel bir jest. şiddetle tavsiye ederim.
LG LH-T7652 nin SA veya SA/SB yazanları var bazı sitelerde. Bunlar arasında bir fark var mı yoksa hepsi aynı mı? LG LH-T7652SA yada LG LH-T7652SA/SB gib???