arkadaşlar alet kapalıyken standby düğmesinin orda kırmızı ışık yanıyor. Aleti açtığımızda kırmızı ışık yeşil oluyormuydu? sistemi biraz kurcaladım ondan sonra mı oldu acaba? Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serteltr -- 4 Kasım 2007; 17:16:10 >
cihazın standby/on düğmesi normalde kapalıyken kırmızı ışık yanar kapalıyken hiçbir ışık yanmaz. birde benim LG-7652SA cihazımda NO DISC diyor ve hiçbir DVD ve VCD, MP3 diskte olmak üzere hiçbirini açmıyor. bu sorunla karşılaşıpta çözen varsa lütfen yazsın paylaşsın saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 19 Kasım 2007; 19:06:21 >
şimdi bende lg ht502sh war 1000 watt 500 watt yazar ama yanlış bi bilgiymiş bugün baktım hoperlörleere uydu ve centerlerin arkalarında 140 watt yazıo wooferde 300 watt yazıo yani 140x5 + 300 eder 1000 watt
no disc der çünkü kumandada dvd yazan bi yer war ona bas sonra dene olmadı bi flaş bellek takıp usb tuşuna sonra dvd de bu şekilde çözdüm ben ilk açınca olunyo bide sonuna kadar açınca tık demio benim sisitem lg kalitesi sesi zerre bozmuyor
Bugün Teknosa'da bu ses sistemini sony, samsung ve LG'nin bir düşük modeli olan 500 WAT'lık sistemleri ile karşılaştırma şansım oldu. Sony ve samsung'un sözde 1000 WAT'lık çıkışlarına nal toplatan bir performans "duydum".
sizlerden iki konuda yardım almak istiyorum:
1. sistem TV'den de ses alıp, aynı şekilde TV yayınını da DVD izler gibi sistemden geçirip veriyor mu?
2. şimdilik Ankara Bimeks ve Teknosa'da gördüm ve fiyat aldım, Ankara'da başka bu sistemi satan yer biliyor musunuz, ya da internet üzerinden güvenilir satış yapan başka bir yer?
3. bu sistem her LCD TV ile uyumlu mudur? dikkat etmek gereken bir teknik detay var mı; giriş-çıkış uyumluluğu gibi?
Bu arada LG'nin sayfasından manualini indirdim, ondan scart çıkışı gözükmüyor resimlerde. Türkiye'de satılan bu ses sisteminde scart çıkış var mı?
HDMI çıkış görüntü kalitesinde ne kadar fark ettirir. Şimdi HDMI çıkışı alsam, blue rayler piayasaya giriyor, yakın gelecekte HDMI DVD oynatıcı da eski olacak. HDMI çıkışlı DVD oynatıcılarını es geçip, blue ray fiyatları düşene kadar bununla idare etmeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıksız bir çözüm mü?
cihaza ext hdd takıldığında sürücüleri görüyor ama içeriğini gösteremiyor. geri gelip tekrar girdiğimde ise searching yazıyor ve NO USB yazıyor. iki ayrı ext hdd ile denedim. biri samsung 500gb sata, Dexonic marka harici kutu içinde.. diğeri western digital 250gb sata ext hdd..
ben hdd ler yuksek kapasiteli oldugu icin okuyamıyor diye düşündüm.. Fikri olan var mı neden çalışmadığıyla ilgili?
Konu geçen seneden ancak yinede ilgilenecek arkadaşların olduğunu düşünüyorum. Bende de aynı T7652SA sinema sistemi var. Xvid formatlı filmleri açmıyor acaba açabilen varmı yada bu formatta filmleri bir başka formata dönüştürmeden izlenebiliniyormu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ayrıca anlayamadığım bir başka konu ise; Setup Menüsünde Others sekmesinde DivX(R) Registration bölümünde hiç birşey yapılmıyor hiçbir işlem. Aktif hale getirilebiliyormu? Aktif hale getiren varsa ekstra bir özellikmi kazanmış oluyor. Bu konudada bilgilendirirseniz çok sevineceğim arkadaşlar... Görüşmek dileğiyle hoşçakalın...